acidnx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδια καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : εχω ενα pc αγορασμενο απο το 2006 το οποιο κυριολεκτικα δν εχει δουλεψει καθολου και βρισκοταν απο τοτε κλειδωμενο στη ντουλαπα, τελικα προεκυψε να το δωσω σε μια φιλη , οταν ομως προσπαθω να το ξεκινησω δν εχω εικονα και ακουγονται 3 beep. H μητρικη ειναι http://www.powersourceonline.com/buy-equipment/intel_parts-BLKD915PLWDL-cy-en.jsa Εχω δοκιμασει τα εξης : -αλλαγη slot μνημης αλλα κ νεα μνημη απο αλλο pc -reset bios απο τα jumber χωρις ομως κανενα αποτελεσμα. Υπαρχει ελπιδα να σωθει ή να το ξεχασω ? Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν πολυτιμη....
ssof Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Στο Site: manual αναφέρει τα 3 beep για μνήμη , παρόλα αυτά αφού δοκίμασες και με άλλες μνήμες , δοκίμασε και με άλλη vga
arvas80 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Οι μνήμες που βάζεις έχουν τα ίδια Mhz?Τσέκαρε επίσης σε ποια slot πρέπει να είναι οι μνήμες σου.Σε κάθε motherboard έχουν διαφορετική διάταξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα