Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες...

μου εχει προκυψει το εξης κουλο προβλημα..εχω το εξωτερικο σκληρο δισκο western digital my passport 500 GB και ενω ολοι οι υπολογιστες που εχουμε ,τον αναγνωριζουν , στον δικο μου υπολογιστη δεν ανανγωριζεται ,ενω την ιδια στιγμη ο υπολογιστης μου αναγνωριζει τοσο το iphone μου οσο και το card reader ,και αντιστοιχως μπορω να παρω και απο τα 2 φωτογραφιες βιντεο και αρχεια..αρα δεν εχει θεμα καποια θυρα usb (τις εχω δοκιμασει ολες!) Το προβλημα ειναι μονο με το σκληρο δισκο!!! Τι ακριβως παιζει ? Ξερει κανεις?

Δημοσ.

Δεν εχω αλλο usb συνδεδεμενο πανω ταυτοχρονα...μονο στο δικο μου pc..αυτο ειναι το περιεργο windows xp service pack 3 και επεξεργαστη intel coreduo 2,13 ghz εχω..

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις σε Safe Mode (με F8 μετά το BIOS P.O.S.T. και πριν ξεκινήσουν τα XP). Αν αναγνωρίζεται,θες...νέα Windows.

Kαι να μην αναγνωρίζεται ούτε από SM, πάλι νέα Win (εννοώ και ΧΡ ακόμα - απλά να τα εγκαταστήσεις εκ νέου) παίζει να θες. Βρες έναν μικρό έστω δίσκο, βάλε XP, και μπούταρε μια φορά από αυτόν αν δεις εάν αναγνωρίζεται ο εξωτερικός (αν δεν σε χαλάει βέβαια, μπορείς να δοκιμάσεις επανεγκατάσταση και στον τωρινό σου C: ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...