Gsoux Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα! Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος θελω να αναβαθμισω το ipad2 μου γιατι ειδα οτι καποια προγραμματα δε τρεχουν πια σε ιος 5.0.1 jb. Παρολα αυτα θελω να παω στο τελευταιο ιος 5 και οχι στο 6 μια και διαβαζω οτι εχει θεματακια, και εκτως αυτου τα εξτρα φιτσουρς δε με ενδιαφερουν καθολου. Πως γινεται να αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση του 5?
TEOKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν γίνεται. Η iOS 5.1.1 δεν υπογράφεται πλέον από την apple. Μόνο σε 6 μπορείς να πας.
Gsoux Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Να την κατεβασω απο κανα τορρεντ ξερωγω κ να τηνερασω με καποιο τροπο ο ιτυνες δεν??? λεω εγω τωρα
georgeadams Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κατά τη διάρκεια του update (απ' όπου κι αν το έχεις κατεβάσει), το iTunes επικοινωνεί με έναν server στην Apple για να πάρει μια κρυπτογραφημένη ψηφιακή υπογραφή, χωρίς την οποία δεν μπορεί να προχωρήσει. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το iOS 6.0, ο server αυτός έπαψε να στέλνει ψηφιακές υπογραφές για το iOS 5.1.1. Έτσι, εκτός κι αν είχες φροντίσει να κρατήσεις backup μια τέτοια ψηφιακή υπογραφή, μπορείς πλέον να εγκαταστήσεις μόνο την τελευταία έκδοση του iOS, την 6.0.1. 1
Gsoux Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μαλιστα! Ευχαριστω για της απαντησεις κατατοπιστικα καπως.. Εχει περασει κανεις την 601 σε ipad2 na μας πει εντυπωσεις? εγω αποτι εχω διαβασει εχω καταληξει οτι μαλλον αποτυχια ειναι για το δικο μου μηχανημα τουλαχιστον Η .1 που υποθετω θα ειναι βελτιωμενη συνηθως σε τι χρονικο οριζοντα μετα την .0 βγαινει?
georgeadams Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 - Το iPad 2 μου, μια χαρά τα πάει με το iOS 6.0.1. - Για το iOS 6.1, κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Σε κανένα μήνα φαντάζομαι. 1
Gsoux Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Και μια αλλη ερωτηση μια και βρηκα γνωστη με το ιδιο μηχανημα... Εχεις παρατηρησει εκει που γραφεις σε ενα φορουμ να κρασαρει ο browser (chrome / safari) και να χανεις το κατεβατο που εγραφες? μολις το επαθα στο ινσομνια και το εχω παθει πολλες φορες σε διαφορα φορουμ.. Διορθωθηκε αυτο στην 6?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα