stevevathi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 παιδεια εχω ενα προβλημα ,κατεβαζω τους υποτιτλους για καποιες ταινιες απ το λαπτοπ μου και μου βγαινουν ακαταλαβιστικα, τα κατεβασα σενα ιντερνετ καφε και ανοιγαν μια χαρα και οταν τα δοκιμασα στο λαπτοπ μου παλι εμφανιζε ακαταλαβιστικα
Avatar_GR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 2 πράγματα κοίτα. 1) Να είναι η επιλογή Ελληνικά στο πρόγραμμα που τα παίζεις (αν έχει τέτοια επιλογή).2) Οι υπότιτλοι να είναι το ίδιο όνομα με το βίντεο και να είναι ANSI.
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τι λειτουργικό έχεις στο laptop; Είναι Ελληνικά, Αγγλικά; Ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής χρησιμοποιείς; Στα windows βρες την επιλογή για μη-unicode προγράμματα και βάλτην στα Ελληνικά (πίνακας ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις). Στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βρες τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους και βάλε την κωδικοποίηση στο Ελληνικά Windows 1253 ή ISO 8859-7
stevevathi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω παιδεια ελυσα το προβλημα το αλλαχσα σε ISO 8859-7 και ειναι μια χαρα
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Θα σου έλεγα να το βάλεις 1253 γιατί τα iso δεν έχουν τα κεφαλαία τονισμένα γράμματα όπως το " Ά " και τα εμφανίζουν σαν τετράγωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα