Προς το περιεχόμενο

Προσθήκες στο forum

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό το topic θα ενημερώνεστε για τις προσθήκες που γίνονται στο forum ώστε να τις εντοπίζετε εύκολα

1. Από το Προφίλ μπορείτε να επιλέξετε για το αν θα εμφανίζονται οι υπογραφές των μελών στις σελίδες του forum. Υπάρχει και η δυνατότητα να εμφανίζονται οι υπογραφές χωρίς τις εικόνες (αν έχει βάλει ο χρήστης)

2. Δυνατότητα εκτύπωσης κάθε topic

3. Notify moderator

4. Bookmarks - Αγαπημένα θέματα

Δημοσ.

Βλέπω μπήκε και το κουμπάκι για το notify δίπλα απο το quote.... Ωραίο αν και θα προτιμούσα αντι για βαθύ μπλε να είχε μια μαύρη κουκούλα, να μπορούμε να ρουφιανεύουμε σαν άνθρωπο... LOL

Δημοσ.

Μήπως να ονομαστεί "Αρτέμις Μάτσας" προς τιμήν του αξέχαστου ηθοποιού? :lol:

Σε μερικές περιπτώσεις πάντως είναι αναγκαίο. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Βλέπω μπήκε και το κουμπάκι για το notify δίπλα απο το quote.... Ωραίο αν και θα προτιμούσα αντι για βαθύ μπλε να είχε μια μαύρη κουκούλα, να μπορούμε να ρουφιανεύουμε σαν άνθρωπο... LOL
Μήπως να ονομαστεί "Αρτέμις Μάτσας" προς τιμήν του αξέχαστου ηθοποιού? :lol:

Σε μερικές περιπτώσεις πάντως είναι αναγκαίο. ;)

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες το ρουφιαν..., εεεε, εννοώ το κουμπί ειδοποίησης των moderators πήρε το σχήμα λάμπας. Είναι από το γνωστό ανέκδοτο:

Η δασκάλα στην τάξη ζητάει από τα παιδάκια να της πούνε φαγώσιμα αντικείμενα. Μήλο, λέει η Κατερίνα. Ψωμί, ο Κωστάκης. Κρέας, ο Γιαννάκης. Λάμπα, ο Τοτός.

"Λάμπα"; αναρωτιέται η δασκάλα. "Βέβαια κυρία", απτόητος ο Τοτός, "έχω ακούσει τον πατέρα μου να λέει τα βράδια στην μάνα μου «Μαρία, σβήσε την λάμπα κι έλα να την φας»". :lol:

Δημοσ.

Ξέρω οτι δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια posts αλλά.....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου λυσει την εξης απορια?

Γιατι απαγορευεται να ζηταμε crack στο "Software",αλλα δεν απαγορευεται να μιλαμε για κατεβασματα mp3 στην "Μουσικη"?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...