Hal9000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Σε αυτό το topic θα ενημερώνεστε για τις προσθήκες που γίνονται στο forum ώστε να τις εντοπίζετε εύκολα 1. Από το Προφίλ μπορείτε να επιλέξετε για το αν θα εμφανίζονται οι υπογραφές των μελών στις σελίδες του forum. Υπάρχει και η δυνατότητα να εμφανίζονται οι υπογραφές χωρίς τις εικόνες (αν έχει βάλει ο χρήστης) 2. Δυνατότητα εκτύπωσης κάθε topic 3. Notify moderator 4. Bookmarks - Αγαπημένα θέματα
ChrisAce Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Χμμ αν είδα καλά, προστέθηκε και το "printer-friendly version" σε κάθε topic.
LL_NEO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Βλέπω μπήκε και το κουμπάκι για το notify δίπλα απο το quote.... Ωραίο αν και θα προτιμούσα αντι για βαθύ μπλε να είχε μια μαύρη κουκούλα, να μπορούμε να ρουφιανεύουμε σαν άνθρωπο... LOL
ChrisAce Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μήπως να ονομαστεί "Αρτέμις Μάτσας" προς τιμήν του αξέχαστου ηθοποιού? Σε μερικές περιπτώσεις πάντως είναι αναγκαίο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Βλέπω μπήκε και το κουμπάκι για το notify δίπλα απο το quote.... Ωραίο αν και θα προτιμούσα αντι για βαθύ μπλε να είχε μια μαύρη κουκούλα, να μπορούμε να ρουφιανεύουμε σαν άνθρωπο... LOL Μήπως να ονομαστεί "Αρτέμις Μάτσας" προς τιμήν του αξέχαστου ηθοποιού? Σε μερικές περιπτώσεις πάντως είναι αναγκαίο. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες το ρουφιαν..., εεεε, εννοώ το κουμπί ειδοποίησης των moderators πήρε το σχήμα λάμπας. Είναι από το γνωστό ανέκδοτο: Η δασκάλα στην τάξη ζητάει από τα παιδάκια να της πούνε φαγώσιμα αντικείμενα. Μήλο, λέει η Κατερίνα. Ψωμί, ο Κωστάκης. Κρέας, ο Γιαννάκης. Λάμπα, ο Τοτός. "Λάμπα"; αναρωτιέται η δασκάλα. "Βέβαια κυρία", απτόητος ο Τοτός, "έχω ακούσει τον πατέρα μου να λέει τα βράδια στην μάνα μου «Μαρία, σβήσε την λάμπα κι έλα να την φας»".
LL_NEO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Ξέρω οτι δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια posts αλλά..... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Μπορει καποιος να μου λυσει την εξης απορια? Γιατι απαγορευεται να ζηταμε crack στο "Software",αλλα δεν απαγορευεται να μιλαμε για κατεβασματα mp3 στην "Μουσικη"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.