Exwapories Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα πεδια.. αλλαξα προσφατα ram (δεν ξερω αν φτεει αυτο) και μετα απο καμια βδομαδα μου εμφανισε προβλημα ενω ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα δεν μου δειχνει εικονα στην οθονη ενω αν μου δειξει πεφτει στα ξαφνικα τι μπορει να εχει????εγω για σκληρο το βλεπω αλλα δεν ειμαι συγουρος..
sargio01 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Έλεγξε για ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης της κάρτας γραφικών...
άδικος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα πεδια.. αλλαξα προσφατα ram (δεν ξερω αν φτεει αυτο) και μετα απο καμια βδομαδα μου εμφανισε προβλημα ενω ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα δεν μου δειχνει εικονα στην οθονη ενω αν μου δειξει πεφτει στα ξαφνικα τι μπορει να εχει????εγω για σκληρο το βλεπω αλλα δεν ειμαι συγουρος.. Δηλαδή ήχο έχεις κανονικά; Και τι εννοείς πέφτει;
Exwapories Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 παταω το κουμπι για να ανοιξει το pc και αυτο απλα δουλευει ακουω τα ανεμιστηρακια αλλα δεν βλεπω τιποτα ουτε κανει καπιον αλλο θορυβο οποτε δεν μπορω να ελενξω ουτε τν ενημερωση της καρτας γραφικων..δεν ειναι θεμα οθονης δεν εχει καει δηλαδη η οθονη κατι αλλο ειναι...και οταν λεω πεφτει ενοω σταματαει να δουλευει σαν να τον βγαζεις απο την μπριζα..δεν ειμαι τωρα απο το pc μου απο ενα laptop ειμαι για να μην μπερδευτειτε!
άδικος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Άρα δε δουλεύει κανονικά όπως είπες στην αρχή... Βγάλε τις νέες ram & δες με τις παλιές αν δουλεύει για να έχουμε μια πρώτη εικόνα.
Tzimmys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Και βγάλε την κάρτα γραφικών και ξαναβάλτην.
skfn Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Και έλεγξε τη καινούργια με το memtest. Και αν ανεβάζεις λεπτομέρειες για το σύστημα σου ίσως βοηθούσε.
Exwapories Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 εβγαλα τις καινουργιες και εβαλα τις παλιες παλι δεν μου εδιχνε εικονα...επισης εβγαλα οντος την γραφικων πριν μου δημιουργησει το προβλημα για να ξεσκονισω το ανεμηστηρακι οποτε θα ελενξω μηπως δεν την εβαλα σωστα....κατι ακομα ακριβως το ιδιο προβημα μου ειχε δημιουργηθει πριν απο καιρο και διαπιστωσα οτι ειχε προβλημα το καλοδιο(ενα γκρι)που ενωνει τον σκληρο με την motherboard οποτε το αλλαξα και μου εδιχνε εικονα θα τσεκαρω και αυτο να βρω κανα αλλο τετοιο γκρι καλοδιο...επισης τι ειναι το memtest????
arvas80 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Άμα είχες πρόβημα με τις ram πιστεύω θα έκανε συνεχόμενα beep.Δοκίμασες με άλλο καλώδιο vga?Το λαμπάκι για το ρεύμα της οθόνης σβήνει τελείως?
Exwapories Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 καταρχην για το θεμα τις εικονας ευτεγαν οι ram εβαλα τις αρχικες και περιμενα καμια μερα μετα οταν τον ξανανοιξα μου εδιχνε κανονικα εικονα...ομως τωρα μου πευτει το pc λες και του κλεινω το ρευμα...πευτει μολις μπω κανονικα στο λογαριασμο η καποια δευτερολεπτα πιο μετα...προσπαθω τρεις φορες και στην τεταρτη δεν πευτει και μπενω κανονικα στο pc..αλλα χρειαζετε να πεσει 3 τουλαχιστον για να ανοιξει..το καλοδιο vga ειναι αυτο το γκρι που ειπα πιο πανω?και οχι το λαμπακι λειτουργει κανονικα..ποτε δεν εσβησε.. πεζει να μου μπλοκαρε η μητρικη γιατι δεν εβαλα σωστη ram οποτε θα βγαλω την μπαταρια και θα την ξαναβαλω μπας και παρει μπρος..
Exwapories Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ακυρο ακυρο...τπτ σκατα..τα ιδια μου κανει δεν εφτεγαν οι ραμ για την εικονα...παλι δεν δειχνει και αν δειξει πευτει γενικα το pc...καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει?και ναι εχω δοκιμασει και με αλλο καλοδιο vga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα