xristoM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γειά σας. Προχθές κατέβασα ενα τραγούδι απο soundcloud και υποτίθεται πως ήταν mp3, αλλά οταν ολοκληρώθηκε η λήψη δεν μου έβγαζε το εικονίδιο όπως βγάζει σε όλα τα τραγούδια, οτι αναπαράγεται με το bs player. Μου το έβγαζε σαν να μην υπήρχε πρόγραμμα να το υποστηρίζει. Αφού το έκανα εγω Mp3 και το αποθήκευσα, πήγα στο αρχικό αρχείο να το διαγράψω αλλά δεν γινόταν. Μου βγάζει πως το μέγεθος του είναι 0 Byte και οτι δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου. Το έψαξα και δοκίμασα με safe mode μπας και γίνει τίποτα αλλά μπα, το έκανα και με το tuneUp αλλά πάλι τίποτα. Καμία ιδέα ?
xristoM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά;
xristoM Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασα, αλλά και πάλι τίποτα. Το εχω κάνει και με malware bytes αλλά ούτε αυτό έκανε τίποτα. Αλλη ιδέα ?
ICheats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ ! Τι ήταν τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα