Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω ένα λάπτοπ αλλά τα οικονομικά μου δεν αρκούν για να πάρω καινούργιο,έτσι λοιπόν έκανα και μια βόλτα από τις αγγελίες και προσανατολίζομαι σε κάποιο μεταχειρισμένο.Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια σας και τα φώτα σας...είχε κανενας από εσας εμπειρία από μεταχειρισμενο?Τι πρεπει να τσεκάρω στο pc?Ποια μάρκα θεωρείτε ποιο αξιόπιστη?Έχετε να μου προτείνετε κάτι???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Περυσι αγορασα μεταχειρισμενο compaq απο αγγελια του insomnia. Σε αριστη κατασταση για την τιμη του και χωρις να μου παρουσιασει κανενα προβλημα.

Πριν απο μηνες αγορασα και δευτερο εκ μερους καποιου αλλου. Παλι χωρις προβλημα και πολυ καλο για την τιμη του. Ισως βεβαια να ειμαι η εξαιρεση.

Εφοσον το δοκιμασεις μπροστα του και δουλεψει δεν ξερω πραγματικα τι θα μπορουσες αλλο να ελεγξεις περα απο τα προφανη. Ισως τη διαρκεια της μπαταριας αν υπαρχει χρονος

Δημοσ.

για μενα θα πρέπει να εχεις υποψη σου:

-την κατασταση της μπαταρίας (βασει του αρχικως αναμενόμενου χρονου διαρκείας του κατασκευαστή)

-την κατασταση της καρτας γραφικών - ιδίως για παλαιότερα μοντέλα (π.χ. το δικο μου είχε σειρα ελαττωματικής καρτας και αρκετά παρουσιάσαν προβλήματα - εμενα ευτυχώς κανένα)

-Τυχόν σκασμένους πυκνωτές (αν το ανοιξεις)

-την κατασταση του δίσκου (hd sentinel)

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινω να μην αγορασεις λαπτοπ που να εχει καρτα γραφικων της σειρας nvidia 8xxxx και 9xxxx.ξερω οτι βγαζω εκτος πολλα λαπτοπ αλλα αν ψαξεις και εδω στο φορουμ για προβληματα που εβγαζε η συγκεκριμενη σειρα αλλα κα ιγενικα αν googlareis θα βαρεθεις να διαβαζεις

Δημοσ.

Πως θα θα κοιτάξω τη κατάσταση του δίσκου????είμαι ελαφρώς άσχετη και δε ξέρω τι να κάνω (καλά για να το ανοίξω δε το συζητάω) :) Από πλευράς κάρτας γραφικών τι λέτε για την ΑΤΙ στα 412?Και εσείς τι μάρκα ή και μοντέλο προτείνετε?Ευτυχώς που με βοηθάτε γιατί έχω πελαγώσει!

Δημοσ.

Πως θα θα κοιτάξω τη κατάσταση του δίσκου????είμαι ελαφρώς άσχετη και δε ξέρω τι να κάνω (καλά για να το ανοίξω δε το συζητάω) :) Από πλευράς κάρτας γραφικών τι λέτε για την ΑΤΙ στα 412?Και εσείς τι μάρκα ή και μοντέλο προτείνετε?Ευτυχώς που με βοηθάτε γιατί έχω πελαγώσει!

τον δισκο με προγραμμα θα τον τσεκάρεις (HD sentinel). Τα γραφικά όπως σου είπα στα λαπτοπ γενικα ειναι πονεμενη ιστορία... Γενικά σε τι ποσό/μηχανημα στοχεύεις...;

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι ρίσκο τώρα....δεν θα έχεις εγγύηση...

Απλά το ανοίγεις μπροστά του και μετά ο Θεός βοηθός :P

Δημοσ.

αν εχει υπολοιπο εγγυησης ισως θα ηταν μια λυσει το μεταχειρισμενο αλλιως δυσκολα...

Δημοσ.

τι λέτε για το dell inspiron n 5040? CPU Family Intel Pentium Μοντέλο CPU Pentium 6200 Συχνότητα CPU 2,13 GHz Μέγεθος RAM 3 GB Τύπος RAM DDR3 Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου 320 GB Χαρακτηριστικά Σκληρού Δίσκου 5400 rpm, SATA II Οπτικά Μέσα DVD±RW SuperMulti DL Drive Κάρτα Γραφικών Intel HD Graphics Διαγώνιος Οθόνης 15,6" Χαρακτηριστικά Οθόνης 1366 x 768, LED-Backlit Antiglare Web Camera 0.3 MP Card Reader 3 in 1 HDMI port Ναι USB 2.0 ports 3 x USB 2.0 Δικτυακές Συνδέσεις LAN 10/100, Wifi 802.11b/g/n Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Home Premium GR/ENG Βάρος 2,370 Kg

και αλλα μια επιλογή dell latitude e6500

Processor: Intel P8600 Core 2 Duo 2x 2.40 GHz

Graphics: Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

System: Windows 7 sp1 GR

Display: 15.4 WXGA TFT

Hard Drive: 120GB SATA

Memory: 2 GB RAM DDR2Mobile : Dell Wireless 5530 (Tri-band HSDPA 7.2/HSUPA 2.0 & GPS) Mini-Card

Bluetooth Version 2.1WLAN :Intel PRO/Wireless 802.11a/b/gLAN:10/100/1000 Gigabit Ethernet network interface adaptor

Ports: IEEE - 1394, docking connector, USB 2.0 (x4), VGA, Display Port, RJ-11 (optional), RJ-45, eSATA, USB PowerShare, headphone/speaker out, micinSlots: 1 PC Card Slot, 1 ExpressCard slot ,1 Card Reader

Optical Drive: DVD+/-RW

Dimensions: 35.8cm x 25.7cm x 2.7cm

ποιο απο τα 2?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...