παπι Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ριξτε καμια προταση. Κατι σα τα παλια RE. πχ επαιξα RE4 & RE5, αλλα απογοητευση... ουτε ενα γριφο ρε παιδι μου... CS με ζομπι ενα πραγμα.. To doom3 με αρεσε, και ενα αλλο που το απαιξα πριν 4-5χρονια (the darkness καπως ετσι) τεσπα για πειτε
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κάτσε γιατί ανέφερες 3 διαφορετικά είδη παιχνιδιών, action-adventure, fps, adventure. Εσύ τι είδους θες; Πρόσφατα τερμάτισα το The Testament Of Sherlock Holmes, σχετικά καλό και με μερικούς δυνατούς γρίφους. Το Amnesia είναι αρκετά καλό, αλλά σε horror φάση, πρέπει να το λέει η καρδιά σου. Αφού σου αρέσουν τα παλιά RE, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, παίξε οπωσδήποτε το Remake του πρώτου που βγήκε μόνο για το GameCube, με τον Dolphin emulator στο PC. Τρελό παιχνίδι. Παρεμπιπτόντως το Doom μόνο γρίφους δεν έχει.
παπι Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ok παω να νοικιασω το amnesia. (εχει ωραιο ονομα στο τιτλο) Ναι για adventure λεω. Απλα οταν βαζω top adventure στο yt μου βγαζει καρτουν... (οχι οτι δεν μου αρεσουν, ειδικα αυτο με το ρομποτακι. ολα τα λεφτα (ενα που ειναι σε flash)) αλλα θελω και κανα γραφικο ! ΥΓ πωπω πολυ γρηγορα πηγα κι ηρθα απο το "video club"
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα, το Amnesia δεν έχει top notch graphics, αλλά είναι μια χαρά. Το καινούριο που θα βγει σε λίγο καιρό απ' ότι έχει φανεί στο πρώτο trailer θα έχει καλύτερα. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως πρωτεύοντα ρόλο παίζει η ατμόσφαιρα και το gameplay, κι εκεί έχει να πει πολλά. Απλά παίξ' το όπως πρέπει (σκοτάδι, ακουστικά, μόνος) και έχε δίπλα σου χαρτί υγείας. 2
John-lamia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 επιδι ειδα οτι σου αρεσουν τα resident evil, τα κλασικα ομως, 1 και 2. δες και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=8wTpMQ60O38 πιστεψε με, θα το λατρεψεις !!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δες και τα nancy drew εμένα αυτό μου έρχεται στο μυαλό για παιχνίδι για γρίφους,όχι fps
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε σωστά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τα genres των παιχνιδιών. Τα RE είναι 3rd person survival horror με στοιχεία puzzle. Το Doom 3 είναι καθαρό fps με horror προεκτάσεις και χωρίς κανένα στοιχείο puzzle ή adventure, για την ακρίβεια είναι υπερβολικά γραμμικό σε σχέση με το 1 και 2 τα οποία ήταν πιο "ανοιχτά" στο gaming. Για την κατηγορία του RE δες το Cold Fear. Το alone in the dark new nightmare δεν μου άρεσε γιατί είχα παίξει την αρχική τριλογία η οποία ήταν φοβερή αλλά τα γραφικά είναι πλέον απαρχαιωμένα και δεν είχε σχέση με εκείνα. Πιο πολύ ταίριαζε με το RE 3. Του Amnesia του λείπει η δράση, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο θα απογοητευτείς. Αν δεν σε πειράζει είναι πάρα πολύ καλό. Το ίδιο και τα Penumbra 1 & 2. Αν θέλεις puzzles δες την σειρά Tomb Raider (εκτός το τελευταίο το οποίο έχει αλλάξει ριζικά το gaming του). Θα σου έλεγα για τα τρία πρώτα αλλά τα γραφικά τους είναι πολύ αρχαία πλέον και αδικούν το υπέροχο gaming τους. Οπότε δες τα επόμενα τρία (The Last Revelation, Chronicles, The Angel of Darkness). Τα τελευταία τρία (Legend, Anniversary, and Underworld) τα ανέλαβε άλλο στούντιο και έγιναν πολύ κονσολάδικα αλλά αν θέλεις δες τα. Δεν θα σου προτείνω καθαρά adventures γιατί δεν ανέφερες κάποιο και μάλλον δεν ξέρεις ποια είναι τα adventure games. Π.χ. το Nancy drew που προτείνει ο φίλος παραπάνω είναι λίγο hardcore adventure και έχει πολλούς διαλόγους. Αν δεν είσαι και πολύ του Αγγλικού θα σε κουράσει γρήγορα.
polonos1313 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Για adventure δοκίμασε το SYBERIA και θα με θυμηθείς !!!! http://www.gamespot.com/syberia/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα