Προς το περιεχόμενο

The official Sega topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.tssznews.com/2012/11/27/sega-launches-shining-force-dmca-campaign-on-youtube/ δείτε που κατέντησε η sega,

με λίγα λόγια η sega έστειλε dmca για ότι βίντεο shining force υπάρχει στο youtube, ένα πολύ ωραίο comment λέει ακριβώς ότι ισχύει Let me repeat what happened here in case you missed it: you threatened REVIEWERS and FANS of your titles with legal action unless they stopped talking about your games. I wish I could italicize that last statement, but I can’t, so I’ll repeat it. Today you threatened legions of fans of a twenty year old series as well as the reviewers of those titles with legal action unless they stopped talking about your game.

σοβαρά τώρα ,τι κίνηση είναι αυτή,είμαστε σοβαροί,τι τους νοιάζει αν υπάρχουν βίντεο στο youtube για το shining force 2? κάποιοι λένε οτι η Sega θέλει να προμοτάρει το shining ark για το Psp γιαυτό τα έκλεισε επειδή δεν έχουν σχέση τα games μεταξύ τους, μάλλον όμως τα παλιά Shining force ήταν ωραία παιχνίδια και πλέον δεν μπορούν να βγάλουν κάτι ανάλογο και δεν επιθυμούν την σύγκριση ,λέω τώρα...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίδες έχει κανένας αυτονα μου πει εντυπωσεις και ποια παιχνιδια περιλαμβανει το ξερω για του emulators αλλα θέλω κατι ποιο κλασσικο σε tv k ετσι

παρε μια everdrivemd και κατεβαζε οτι παιχνιδι γουσταρεις...
Δημοσ.

τι ακριβως ειναι αυτο κ ποσο κανει ;

ειναι μια flashcart για το sega genesis ή mega drive το ιδιο ειναι.. οπου την χρησιμοποιεις για να παιζεις τσαμπα παιχνιδια στο sega ... τωρα απο που θα την αγορασεις θα σε γελασω... ο ξαδελφος μου την ειχε αγορασει αλλα δεν ξερω απο που... τελος παντων για περισσοτερες λεπτομερειες εδω: http://www.youtube.com/watch?v=91HEz8n_Hp8
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φήμες μιλάνε για αγορά της sega απο την νιντέντο στο προσεχές μέλλον..

η νιντέντο μπαίνει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι με την αγορά της monolith software και το bayonetta 2 exclusivity μας δείχνει βήματα προόδου,

θέλω να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση, γιατι? γιατί η sega έχει στρατό απο ανεκμετάλευτα ip's που στα χέρια της νιντέντο θα ήταν καλά παιχνίδια να πω μερικά

alex kid

beyond oasis

bleach

golden axe

gunstar heroes

house of the dead

panzer dragoon

phantasy star

shenmue

shining force

sonic

streets of rage

total war

football manager

valkyria chronicles

vector man

virtua tennis

wonder boy

yakuza

φανταστείτε τώρα καινούρια exclusives απο τα παραπάνω για το wii u....επειδή διάβασα κάποια οτινανε σχόλια για την sega εκεί που είδα την είδηση κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πόσο δυνατό χαρτί είναι.

τώρα αν καταφέρει και πάρει το breath of fire ip(capcom) και το suikoden ip(konami)(dead ips atm) εκεί θα αγοράσω wii u και θα πουλήσω οτι έχω απο sony/ms και δεν θα κοιτάξω πίσω.... μάλλον έχει καταλάβει η νιντέντο οτι οι gamers θέλουν games, δεν θέλουν twitter/fb/youtube/media centers και αλογα μάυρα. 

μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό,δεν το βλέπω σαν την rare να καταλήγει η δουλειά δεν είναι Ms η νιντέντο,και έχει τα λεφτά να προβεί σε μια τέτοια κίνηση,μετά τις επιτυχίες του wii και του Ds μπορεί να καθαρίσει τον πόλεμο μια και καλή και να βάλει τους άλλους να τρώνε αποφάγια ακόμα και με το hardware του wii u.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...