Προς το περιεχόμενο

The official Sega topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πφφφ vectorman ,όταν βγήκε όλοι λέγανε για τα γραφικά του.είχε πολύ ωραίες πλατφόρμες το mega drive, όπως τα golden axe/streets of rage,earth worm jim1/2 ,tnmt και το φανταστικό boogerman χαχαχαχα

Τα earth worm jim 1/2 είχαν επίσης πολύ όμορφα γραφικά.

Ένα παιχνίδι που είχε πολύ ωραία ήταν το Lion King.

Γενικά όπως λες και συ, πολλά τα πλατφορμ games στο mega drive.

Πρέπει να βρω μία κονσόλα να ξαναθυμηθώ τα παλιά παιχνίδια. (Είχα 2 Mega Drive 1 και είναι χαλασμένα και τα δύο)

Δημοσ.

Τα earth worm jim 1/2 είχαν επίσης πολύ όμορφα γραφικά.

Ένα παιχνίδι που είχε πολύ ωραία ήταν το Lion King.

Γενικά όπως λες και συ, πολλά τα πλατφορμ games στο mega drive.

Πρέπει να βρω μία κονσόλα να ξαναθυμηθώ τα παλιά παιχνίδια. (Είχα 2 Mega Drive 1 και είναι χαλασμένα και τα δύο)

παρε ενα dsi xl και μια flashcard και κατεβασε οτι παλιο emulator σε ενδιαφερει π.χ snes,gba,nes,mega drive κτλ.. και θα ξαναθυμηθεις τα παλια... ή παιξτα μεσο pc
Δημοσ.

ρε παιδιά το Jet set radio για pc μπορώ να το παίξω με κάποιο gamepad γιατί δεν μπορώ να κάνω grafiti με το πληκτρολόγιο με τίποτα !!!!

Δημοσ.

παρε ενα dsi xl και μια flashcard και κατεβασε οτι παλιο emulator σε ενδιαφερει π.χ snes,gba,nes,mega drive κτλ.. και θα ξαναθυμηθεις τα παλια... ή παιξτα μεσο pc

Τα ξέρω αυτά. Απλά προτιμώ να τα έπαιζα στην original κονσόλα, καθώς έχω και αρκετά παιχνίδια για το megadrive στα original κουτιά τους.

Δημοσ.

Τα ξέρω αυτά. Απλά προτιμώ να τα έπαιζα στην original κονσόλα, καθώς έχω και αρκετά παιχνίδια για το megadrive στα original κουτιά τους.

βάλε αγγελια μπας βρεις κανενα mega drive...

Δημοσ.

Θέλεις να παίξεις τσάμπα παιχνίδια του Megadrive μέσο της ίδιας της κονσόλας; Και δεν ξέρεις πώς; Πάρε μια Everdrive MD Flashcart!

Δημοσ.

mega drive μακραν η πιο αγαπημενη μου κονσολα ελπιζω καποια στιγμη να δουμε καποια σοβαρη επανεκδοση της με ολα τα παιχνιδια που ειχαν κυκλοφορησει σε αυτο

Δημοσ.

mega drive μακραν η πιο αγαπημενη μου κονσολα ελπιζω καποια στιγμη να δουμε καποια σοβαρη επανεκδοση της με ολα τα παιχνιδια που ειχαν κυκλοφορησει σε αυτο

απιθανο μου φαινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...