Προς το περιεχόμενο

The official Sega topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ θα λέμε διάφορα για τις κονσόλες της Sega και για τα παιχνίδια τις... Λοιπόν, ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε.. =Ρ276205sega.logo.jpg

• Like 1
Δημοσ.

συγνώμη ρε φίλε που επεμβαίνω αλλά για ποιες κονσόλες της λες

δεν φτιάχνει πια κονσόλες !!!!

οταν λεμε τις κονσολες του sega, καταλαβαινουμε πως λεμε τις κονσολες, dreamcast, genesis κτλ.. δεν ειναι και πολυ δυσκολο να παει εκει το μυαλο, δεν νμζεις;
Δημοσ.

Moυ εβαλες και το trailer απο την κασετα!!:P

Μιλαμε εβλεπα την κασετα και ελεγα πωωω γαματα παιχνιδια το DC και γραφικαρες.Μεχρι που στο τελος φτανει σε αυτο το σημειο και παθαινω σοκ!:D

Δημοσ.

Το Shenmue είναι ακόμα και σήμερα καλύτερο απο το 70% των παιχνιδιών που κυκλοφορούν. Dreamcast 2 με SEGA Network και Shenmue 3 launch title στην επόμενη γενιά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα :P

• Like 4
Δημοσ.

χεχε

Παιζει να την εχω και εγω ακομα αυτη τη κασετα.

Δημοσ.

και εγώ α ρε αθάνατο dreamcast "is still thinking" λοιπόν ας εμπλουτίσω το thread με τα αγαπημένα μου παιχνίδια

1)Shenmue

2)Shenmue 2

3)Sonic Adventure ακόμα και τώρα μετά από τόσες επανεκδόσεις παραμένει η καλύτερη έκδοση

4)Power Stone 1

5)Dead or Alive 2

6)Sonic Adventure 2

7)Sega GT

8)Jet Grind Radio

9)Rayman 2

10)CRAZY TAXI

11)CRAZY TAXI 2

12)RE code veronica

13)Soul Callibur

14)Skies of Arcadia

15)IKARUGA

Τώρα αν έχω ξεχάσει κανένα άλλο καλό παιχνίδι ,συμπληρώστε εσείς την λίστα...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=99eZBT7NHNg

steellord δεν χρειάζεται να φτιάχνεις official thread για τα πάντα χεχε. πάει η sega , ήμουν κάποτε fanboy sega ,εποχές mega drive,σαν το shining force δεν έχει .είχα και το phantasy star 4, btw όταν κάποιοι το αποκαλούν genesis καταλαβαίνεις οτι είναι νεαρής ηλικίας και δεν το έχουν προλαβει και ότι ξέρουν γιαυτό είναι απο το νετ....στην Ελλάδα mega drive ήταν και είχε και 19239203 κουμούτσες πάνω το 32x το sega cd και δεν σημαζέυεται ,τουβλάκια έπαιζες με την κονσόλα χαχαχαχα.

τώρα η Sega έκανε μια απαίσια κίνηση με το να μην βγάλει valkyria chronicles 2-3 για ps3,και με το να δώσει το bayonetta 2 στην νιντέντο απο εκει και πέρα τα πάει γενικά καλά με το software, άσχετο αν ο σκαντόχειρος πέθανε(btw το όνομα αυτό το κουβαλάω απο εποχές mega drive γιατί το αγαπημένο μου game ήταν το sonic 2 τότε)

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα το mega-drive το 1 ήταν η πρώτη μου κονσόλα.

Αγάπησα τη Sega και το Mega-Drive και τα παιχνίδια αυτής της εταιρείας.

Δημοσ.

Αυτό το έπαιζα στα mame :P

Εγω θυμάμαι το sega mega drive που το είχε ο αδελφός μου έπαιζα sonic, power angers, και ένα άλλο ωραίο αλλά δεν το πολυ θυμάμαι...ήμουν 4 χρονών τότε... :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...