SteelLord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εδώ θα λέμε διάφορα για τις κονσόλες της Sega και για τα παιχνίδια τις... Λοιπόν, ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε.. =Ρ 1
sintalkas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 συγνώμη ρε φίλε που επεμβαίνω αλλά για ποιες κονσόλες της λες δεν φτιάχνει πια κονσόλες !!!!
SteelLord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 συγνώμη ρε φίλε που επεμβαίνω αλλά για ποιες κονσόλες της λες δεν φτιάχνει πια κονσόλες !!!! οταν λεμε τις κονσολες του sega, καταλαβαινουμε πως λεμε τις κονσολες, dreamcast, genesis κτλ.. δεν ειναι και πολυ δυσκολο να παει εκει το μυαλο, δεν νμζεις;
NickTG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παραδέχομαι τη Sega γιατί είχε τα αρχίδια να βγάλει το παρακάτω ενώ ήξερε πως δε θα βγάλει ποτέ τα λεφτά του: http://www.youtube.com/watch?v=ymmMOuisdeQ 4
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Moυ εβαλες και το trailer απο την κασετα!! Μιλαμε εβλεπα την κασετα και ελεγα πωωω γαματα παιχνιδια το DC και γραφικαρες.Μεχρι που στο τελος φτανει σε αυτο το σημειο και παθαινω σοκ!
NickTG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Έχω κρατήσει το παλιό μας βίντεο απλά και μόνο για να μπορώ να δω αυτήν την κασέτα που είχε δώσει το gamepro. 2
Tilemaxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το Shenmue είναι ακόμα και σήμερα καλύτερο απο το 70% των παιχνιδιών που κυκλοφορούν. Dreamcast 2 με SEGA Network και Shenmue 3 launch title στην επόμενη γενιά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα 4
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 χεχε Παιζει να την εχω και εγω ακομα αυτη τη κασετα.
sintalkas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 και εγώ α ρε αθάνατο dreamcast "is still thinking" λοιπόν ας εμπλουτίσω το thread με τα αγαπημένα μου παιχνίδια 1)Shenmue 2)Shenmue 2 3)Sonic Adventure ακόμα και τώρα μετά από τόσες επανεκδόσεις παραμένει η καλύτερη έκδοση 4)Power Stone 1 5)Dead or Alive 2 6)Sonic Adventure 2 7)Sega GT 8)Jet Grind Radio 9)Rayman 2 10)CRAZY TAXI 11)CRAZY TAXI 2 12)RE code veronica 13)Soul Callibur 14)Skies of Arcadia 15)IKARUGA Τώρα αν έχω ξεχάσει κανένα άλλο καλό παιχνίδι ,συμπληρώστε εσείς την λίστα...
SteelLord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 η απο jenesis.. καλα ενταξει.. Golden axe, Vectorman,Altered Beast etc...
skanjos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=99eZBT7NHNg steellord δεν χρειάζεται να φτιάχνεις official thread για τα πάντα χεχε. πάει η sega , ήμουν κάποτε fanboy sega ,εποχές mega drive,σαν το shining force δεν έχει .είχα και το phantasy star 4, btw όταν κάποιοι το αποκαλούν genesis καταλαβαίνεις οτι είναι νεαρής ηλικίας και δεν το έχουν προλαβει και ότι ξέρουν γιαυτό είναι απο το νετ....στην Ελλάδα mega drive ήταν και είχε και 19239203 κουμούτσες πάνω το 32x το sega cd και δεν σημαζέυεται ,τουβλάκια έπαιζες με την κονσόλα χαχαχαχα. τώρα η Sega έκανε μια απαίσια κίνηση με το να μην βγάλει valkyria chronicles 2-3 για ps3,και με το να δώσει το bayonetta 2 στην νιντέντο απο εκει και πέρα τα πάει γενικά καλά με το software, άσχετο αν ο σκαντόχειρος πέθανε(btw το όνομα αυτό το κουβαλάω απο εποχές mega drive γιατί το αγαπημένο μου game ήταν το sonic 2 τότε) 1
Tilemaxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε Ευρώπη-Ιαπωνία Mega Drive λεγόταν.
cortaN@ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εμένα το mega-drive το 1 ήταν η πρώτη μου κονσόλα. Αγάπησα τη Sega και το Mega-Drive και τα παιχνίδια αυτής της εταιρείας.
SteelLord Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ypGxYM3MHqY
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το έπαιζα στα mame Εγω θυμάμαι το sega mega drive που το είχε ο αδελφός μου έπαιζα sonic, power angers, και ένα άλλο ωραίο αλλά δεν το πολυ θυμάμαι...ήμουν 4 χρονών τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα