Προς το περιεχόμενο

Νέο Windows Phone app : PC Builder Personal

omnimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας ! Μόλις σήμερα δημοσιεύτηκε η πρώτη μου εφαρμογη για Windows Phone και είναι διαθεσιμη στο http://www.windowsph...74-c6ea50bcca36. Facebook page: https://www.facebook...Personal?ref=hl. Ειναι ενα προγραμμα οπου δινει την δυνατοτητα στο χρηστη να φτιαξει το δικο του εξατομικευμενο PC μεσω ενος πολυ απλου Wizard ερωτησεων και επιλογων! Εμφανιζονται μεχρι και 10 διαφορετικα πεδια συμπεριλαμβανομενων του επεξεργαστη, καρτας γραφικων σκληρου δισκου κτλ. Θα ήθελα πολυ να ακουσω πως σας φαινεται και σαν ιδεα ακομα! Ξερω οτι δεν ειναι πολυ διαδεδομενο αυτο το λειτουργικο, ειδικα εδω στην Ελλαδα, ομως γενικα οτι γνωμες και σχολια μπορειτε να μου πειτε θα με βοηθουσαν παρα πολυ!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνα με αυτο : http://www.windowsphonegeek.com/articles/Creating-a-Windows-Phone-7-Trial-Application-Implementation-and-Best-Practices

"An edition with a trial license does not expire, but when a user purchases an application they are trying, a full license is downloaded and replaces the trial license associated with the installed edition."

Άρα το trial θα μειωνει απλα τη λειτουργικοτητα της εφαρμογης.... Ευχαριστω δεν την ειχα σκεφτει καθολου την περιπτωση του trial .

Μου την εμφανιζει χωρίς trial ακομα. Συγχαρητηρια για την προσπάθεια σου να φτιαξεις εφαρμογή για εμάς που χρησιμοποιούμε windows phone

Ευχαριστω πολυ !!! Πιστευω οτι τα Windows Phone ειναι μια πλατφορμα με πολυ μελλον .... εχουν επενδυσει πολλα πανω της και επιπλεον εχει σαφεις προεκτασεις με XBOX Live και Windows 8.

Ναι, το update που ενεργοποιει το trial mode χρειαζεται να εγκριθει και να πιστοποιηθει (περιπου 4-5 μερες διαρκει αυτο) απο τη Microsoft πρωτα ! Αμεσως μετα θα ειναι διαθεσιμο στο Marketplace !!! Θελει ακομα δουλεια για να τη φτασω στα επιπεδα που θελω ομως λειτουργικα ειναι αρκετα καλη ... σχεδιαστικα θελει ακομα :-D :-D :-D

Περιμενω τις γνωμες σας !!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ωραία εφαρμογούλα, απλή, κατανοητή, σε βοηθάει πολύ με τα readme που έχεις βάλει. Καλό θα ήταν να το είχες και στα ελληνικά. Επίσης με το lg e900 μου, όταν επιλέξω casual gaming -> Mainstream -> εδώ αν βάλω medium (midi), κρασάρει* και με πετάει στην αρχική οθόνη. Αν βάλω Small όμως μου συνεχίζει κανονικά. Και κάτι πρέπει να κάνεις (δεν ξέρω αν γίνεται, απλά λέω ότι είναι κουραστικό για μένα) για να μην χρειάζεται να πατάει κάποιος 30 φορές το back για να κλείσει η εφαρμογή. Τι εννοώ:

Την πρώτη φορά που το δοκίμασα χρησιμοποιούσα τα κουμπιά που έχεις βάλει για να πλοηγούμε back and forward κάνοντας τις δοκιμές. Όταν θέλησα να κλείσω την εφαρμογή έπρεπε να πατήσω το back του κινητού και να περάσω από όλες τις σελίδες (ακόμα και εκείνες που είχα κάνει back για να επιλέξω κάτι διαφορετικό). Αυτό δεν μου άρεσε (40 φορές το back ήταν κάπως!!).

Επίσης, πες μας μερικά λόγια για το πως βγάζεις τα κομμάτια που πρέπει να πάρει κάποιος, από που παίρνεις τις τιμές (αλήθεια € δεν παίζει ;) και γενικά μερικά πραγματάκια παραπάνω για την εφαρμογή σου.

Edit:

Το κρασάρισμα γίνεται στο τέλος που πατάς το κουμπί «Build PC».

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...