upgrade2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γειά χαρά παιδιά! Σκέφτομαι να φύγω από ΟΤΕ (είμαι 100% ευχαριστημένος και 100% ξεφραγκιασμένος) και αυτό που θα ήθελα είναι υποτυπώδες ιντερνετ (να βλέπω ιστοσελίδες, να ανοίγω και να βλεπω youtube, κανα downloading καποιου driver κτλ)) και φθηνα σταθερα. (ενταξει να επαιζα και κανα counterstrike που και που δεν θα με χαλαγε) Το ιδεωδες για μενα θα ηταν μια συνδεση 2mbps και την χρονοχρέωση του ΟΤΕ με το δευτερολεπτο. Το έψαξα και κάτι τέτοιο δεν γίνεται (γίνεται αν πληρώνεις πάγιο 12 ευρω και συν 17 ευρω το μηνα, δεν συμφερει) Εψαξα κι αλλο και ειδα οτι αυτο που ταιριαζει πιο πολυ σ αυτο που θελω ειναι η Cyta με 4mbps και απεριοριστα σταθερα στα 26 ευρώ. Θα ηθελα να ρωτησω εμπειριες από τη συγκεκριμενη εταιρεια απο χρηστες στο σαιτ αυτο. Με ενδιαφερει και η τηλεφωνια (ειναι δηλαδη σημαντικη, δεν θα ηθελα "θορυβο" στη γραμμη κτλ) Η περιοχη μου ειναι κυψελη, αν αυτο βοηθαει καθολου. Ευχαριστω πολυ! υ,γ, μηπως τελικα συμφερει περισσοτερο το ote double play 2 economy? (ομως τι γινεται αν ξεφυγουν οι χρεωσεις απο το free χρονο? κιεχει βημα χρεωσης το λεπτο...)
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 νομιζω υπαρχει και μια προσφορα forthnet στα ιδια λεφτα αλλα 24 Mbps.ειναι για τον πρωτο χρονο.μετα αμα θες την κανεις.επισης το κακο με την cyta για μενα τουλαχιστον ειναι οτι η τηλεφωνια ειναι voip.δεν με χαλαει το voip σαν voip αφου η ποιοτητα ειναι μια χαρα αλλα με χαλαει οτι πολυ απλα για να παιξει η τηλεφωνια πρεπει να εχω το δικο τους ρουτερ πανω και μονο το δικο τους αλλιως δεν παιζει το τηλεφωνο.εμενα με χαλαει πολυ αυτο.θελω να βαλω πανω οτι ρουτερ θελω εγω.
weber122 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 η προσφορά που σου λεέι ο poulinos είναι λογικά αυτή http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841 έχει απεριόριστα σταθερά και είναι και σε καλή τιμή
upgrade2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Συνήθως μιλάω γύρω στις 7 ή 8 ώρες... Δλδ σίγουρα θα ξεφεύγω από το ΟΤΕ economy και οι χρεώσεις του ειναι υψηλότερες από τις κανονικές του ΟΤΕ (όταν έχεις μόνο τηλ π.χ.) και χρεώνει βημα ανα λεπτο... Δεν ξέρω αν με συμφέρει.... Όντως η προσφορά που εγραψε ο poulinos ειναι καλη αλλά δεν θα ηθελα να αλλαξω παροχο στο τελος του χρονου και δεν μ'ενδιαφερει τοσο πολυ το γρηγορο ιντερνετ... αν απο την αλλη η cyta ειναι πολυ προβληματικη και προξενει προβληματα να το κοιταξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα