lazos300 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα , έχω κάνει ένα πρόγραμμα στο matlab και θέλω να το κάνω σε GUI έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο site/βιβλιο/αρχείο για να ξεκινήσω ? Επειδή δεν έχω ιδέα απο GUI σε MATLAB. ή κάποιος που να γνωρίζει να τον ρωτήσω μερικά πραγματάκια?
migf1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν έχω ιδέα από MATLAB το 1ο αποτέλεσμα που μου έβγαλε το google ήταν αυτό: http://www.mathworks.com/discovery/matlab-gui.html κι από την πολύ γρήγορη ματιά που του έριξα, κατάλαβα πως το λεγόμενο GUIDE είναι το default περιβάλλον ανάπτυξης GUI που παρέχει το MATLAB.
marios_geo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μην ξοδεύεις λεφτά για βιβλία. Η βοήθεια της. Matlab είναι καταπληκτική. Ξεκινά με την εντολή guide και δες και το αντίστοιχο pdf που έχει. Αν θυμάμαι καλά, λέγεται building gui. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα , έχω κάνει ένα πρόγραμμα στο matlab και θέλω να το κάνω σε GUI έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο site/βιβλιο/αρχείο για να ξεκινήσω ? Επειδή δεν έχω ιδέα απο GUI σε MATLAB. ή κάποιος που να γνωρίζει να τον ρωτήσω μερικά πραγματάκια? Όντως το GUI DE (guide) που προτάθηκε είναι αυτό που έχεις. Θα πρέπει όμως να δεις 1 - 2 πραγματάκια στο MATLAB πριν κάνεις το GUI, με κυριότερο την διατήρηση μεταβλητών. Εν γένει είναι αρκετά εύκολο το GUI στο MATLAB. Λίγο δύστροπο όσο αφορά την διαγραφή των callback functions όταν βγάζεις - διαγράφεις ένα στοιχείο από το GUI... αλλά αυτό δεν είναι τόσο πρόβλημα. Επίσης, έχει ένα θεματάκι με τα χρώματα στα buttons. Αυτά! Και το link για το GUI DE: Site: MATLAB GUIDE
lazos300 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα