hartzoua Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ελεγξε και το αρχειο hosts των windows Αποστολή από το HTC EVO 3D X515m με τη χρήση Insomnia App
candoula Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Που βρίσκεται αυτό; Παιδιά το βρήκα. Αντί για localhost έβαλα την ip του localhost που είναι 127.0.0.1 δηλαδή έγραψα http://127.0.0.1:81/ (όπου 81 το port που όρισα να ακούει) και δούλεψε. Μου εμφάνισε την index.html που είχε στον φάκελο htdocs. Καμιά ιδέα για το πως θα το κάνω να δουλεύει και με το localhost? Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένη από αυτό, αλλά έτσι για την τελειότητα.
SlackulatoR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έχει δίκιο ο hartzoua, πήγαινε στο /windows/system32/drivers/etc/hosts άνοιξε το με notepad και γράψε σε νέα γραμμή: 127.0.0.1 localhost Και μετά save το αρχείο. Εμένα δουλεύει χωρίς να έχω γράψει το παραπάνω αλλά δοκίμασε και μας λες.
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 κανονικα 127.0.0.1 = localhost εκτος και αν εχεις ηδη κατι παραξενο στο hosts σου
candoula Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν στο localhost του υπολογιστή μου αντιστοιχεί η διεύθυνση 0.0.0.0 Κάνω edit για να αλλάξω την τιμή σε 127.0.0.1 αλλά δεν μου επιτρέπει να κάνω save. Λέει ότι χρησιμοποιείται το αρχείο και δεν μπορώ να βρω από που για να το κλείσω. Καμιά ιδέα. Κι ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι δεν μου τρέχει η php. Λείπει λέει το asp.net το έχω όμως εγκαταστήσει ξανά και ξανά.
SlackulatoR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Να σου προτείνω να φτιάξεις έναν καινούριο windows user και να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις το xampp εκεί; Προφανώς κάτι λάθος έχει γίνει με τις εγκαταστάσεις ή άλλο λογισμικό που έχεις εγκαταστήσει.
candoula Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι με το xampp δουλεύει η php μια χαρά. Απλά ήθελα να το κάνω μέσω IIS. Αλλά αν δεν βρω λύση θα χρησιμοποιήσω xampp. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
ipduh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν στο localhost του υπολογιστή μου αντιστοιχεί η διεύθυνση 0.0.0.0 0.0.0.0/32 -- this network 127.0.0.1/32 - loopback το 127.0.0.1/32 είναι σχεδόν πάντα το localhost και το 0.0.0.0/32 όταν δεν έχεις παραπάνω απο μιά κάρτες δικτύου και παραπάνω απο μια IP Αντί αυτών , προτείνω να ρυθμίσεις τον apache ή τον IIS να ακούει σε μια τοπική διευθυνση πχ 192.168.1.234 έτσι μπορείς να δοκιμάσεις πραγματικά τις εφαρμογές σου αλλα και να τις δεις και απο άλλους υπολογιστές στο δικτυο σου. Για να μπορέσεις να αλλάξεις το hosts σου στα windows απενεργοποιήσε όλες τις κάρτες δικτύου και όλους τους daemons που κάνουν bind σε μια διεύθυνση IP. Επίσης ο apache είναι πολύ καλύτερος, σταθερότερος και φθηνότερος ( δωρεάν ) από τον IIS.
candoula Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Για να μπορέσεις να αλλάξεις το hosts σου στα windows απενεργοποιήσε όλες τις κάρτες δικτύου και όλους τους daemons που κάνουν bind σε μια διεύθυνση IP. Αν μπορούσες να μου δώσεις και οδηγίες θα με βοηθούσες πολύ. Πάντως από όσους ρώτησα που έχουν εγκαταστήσει τα ίδια εργαλεία μόνο εγώ αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα
ipduh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αν μπορούσες να μου δώσεις και οδηγίες θα με βοηθούσες πολύ. Πάντως από όσους ρώτησα που έχουν εγκαταστήσει τα ίδια εργαλεία μόνο εγώ αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα Η λογική είναι οτι πρέπει να απενεργοποιήσεις ότι πρόγραμμα χρησιμοποιεί τα αρχεία που σχετίζονται με το dns Τα windblows --ενα πρωτόγονο λειτουργικό σύστημα-- δεν τα πάνε καλά με αλλαγές αρχείων σε χρήση. Για αρχή απενεργοποίησε μόνο τις κάρτες δικτύου --ίσως αυτό μόνο του να είναι αρκετο για να μπορέσεις να αλλάξεις το hosts σου Αν και πολλά προγράμματα που νομίζεις ότι δεν χρησιμοποιούν καθόλου το δίκτυο χρησιμοποιούν το loopbak - 127.0.0.1 για να μιλήσουν στις διάφορες διεργασίες τους. Για να απενεργοποίσεις τις κάρτες δικύου ~ Network adapter ~ "Προσαρμογέας Δικτυου" ή κατι τετοιο στα ελληνικά κάνε δεξι κλίκ στις δύο συνδεδεμένες οθονούλες κάτω δεξιά και πάτα 'απενεργοποιήση' ή 'disable' αν δεν φαινονται οι συνδέσεις-οθονούλες κάτω δεξιά πρέπει να πας στον πίνακα ελέγχου ... Ομως όπως και παραπάνω, προτείνω να αλλάξεις την IP στην οποία ακούει ο apache σε αυτήν που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής σου στο τοπικό δίκτυο πχ 192.168.1.12 που για πολλούς λόγους είναι πολύ καλύτερο.
candoula Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν το έλυσα το πρόβλημα που τελικά ήταν τόσο απλό. Δεν υπήρχε κάποιο πρόγραμμα που απασχολούσε το hosts αρχείο, απλά έπρεπε να ανοίξω το notepad ως διαχειριστής και από εκεί να ανοίξω το αρχείο για να έχω τα δικαιώματα για αλλαγές. Άλλαξα το 0.0.0.0 localhost σε 127.0.0.1 localhost και αποθηκεύτηκε κανονικά. Όσο για την php δεν είχε γίνει σωστή εγκατάσταση (έλλειπε το cgi), πήγα στον πίνακα ελέγχου και το πρόσθεσα από εκεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα