Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις κανω δεξι-κλικ στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου η γενικα δεξι κλικ σε καποιο αντικειμενο της επιφανειας εργασιας ττωει κολλημα ο υπολογιστης και δεν αποκρινεται για πολλη ωρα ωσποιυ να καταφερω να παω ctrl-alt-del και να κλεισω το process.

Tι μπορει να φταιει βρε παιδια? Απο ιυς καθαρος ειναι ο υπολογιστης και τι δεν δοκιμασα για να τον ψαξω ως και το advanced system cleaner εβαλα να ακνει γενικο φιξ και παλι τιποτα το ιδιο κολλημα.

Εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ποιο process κλείνεις όταν κολλά;

καθε φορα ειναι διαφορετικο αναλογως σε ποιο αντικειμνο κανω δεξι κλικ Παναγιωτη....

υ.γ: χαθηκαμε εντελως φιλε!

Δημοσ.

Άστα να πάνε. Ούτε εγώ δε με βλέπω!

Ξέρεις τι λέει η παροιμία.

Η πολύ δουλειά τρώει...

Για κακόβουλο λογισμικό μυρίζει η δουλειά. Σίγουρα είσαι καθαρός;

Έλεγξες με malwarebytes σε safe;

Τυπικά ρωτώ, τα ξέρεις αυτά :)

Δημοσ.

Εντελώς τυχαία θα μαντέψω πως κάνα kaspersky σου κάνει τη δουλειά... :whistle:

Και μεσα θα πεσεις!

Το προβλημα ηταν οντως στο Context Menu του Kasperksy!, μολις το εκανα disable με το ShellexView που προτεινς ο φιλος παραπανω, δουλεψε το δεξι κλικ.

Το απεγκαθιστω εντελως τωρα αφου ειναι προβληματικο και βαζω το Avast.

ή μηπως το Αvira να βαλω? Εσυ τι προτεινεις?

Αληθεια πως καταλαβες οτι φταιει το Kaspersky με τη μια? ;-)

Δημοσ.

Αληθεια πως καταλαβες οτι φταιει το Kaspersky με τη μια? ;-)

:-D

Αγαπητέ χρησιμοποιώ το nod32. Από όλα που έχω χρησιμοποιήσει είναι αυτό που με καλύπτει περισσότερο.

Δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Ίσα ίσα που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όσα συστήματα το έχω περάσει (αντικαθιστώντας τα παραπάνω που αναφέρεις γιατί δε τα κάλυπταν πλήρως).

Αλλά σε ένα συνετό χρήστη πιστεύω είναι καθαρά θέμα προτίμησης & όχι τόσο ουσιαστική διαφορά επιπέδου προστασίας.

Δημοσ.

το Νοδ μου αρεσε και μενα πολυ αλλα δυστυχως στα συγκριτικα τεστ παιρνει μιρκοτερη βαθμολογια απο τα προαναφερθεντα....

Δημοσ.

Αν είχα λάβει υπ'όψιν τις βαθμολογίες & δε το δοκίμαζα από μόνος μου, δε θα είχα καταλήξει στο ότι με εξυπηρετεί περισσότερο από τ'άλλα.

Όπως είπα, είναι στο χρήστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...