Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω βγαλει το fan απο το τροφοδοτικο μου λογο περιεργου θορυβου..τωρα λειτουργει κανονικα χωρις το θορυβο λετε ομως να παθει τιποτα τωρα που ειναι χωρις??

Δημοσ.

:shock:

Ναι θα πάθει κάποια στιγμή όταν θα υπερθερμανθεί ή καεί τελείως.... Ξαναβάλτον στη θέση του ή καλύτερα αντικατέστησέ τον με ένα καινούργιο ανεμιστήρα.

Δημοσ.

βασικα και που ειχα το παλιο πανω το βαζα στο σιγανο γιατι πολι θορυβο εκανε και επεισης το τη σκονη εβγαλε απο μεσα αστο απορο πως επερνε αερα

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι υπάρχει εκει για κάποιο λογο..Εαν μπορεις αντικατέστησε το...Αλλιως το τροφοδοτικό σου θα χαλάσει είτε πολύ σύντομα ειτε αργότερα...Τωρα πότε...Το σιγουρο είναι ότι θα μειωθεί η διάρκεια ζωής του από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι το χω ξαναβαλει αλλα επειδι κανει που και που θορυβο θα αλλαξω ανεμιστηρα ειχα εναν απο αλλο κουτι αλλα δεν κανει το καλωδιο θελει ενα μικρο με 2 τρυπες εμενα ολοι του κουτιου εχουν 3 επανω δωστε καποιο link για κανεναν με 2 τρυπες στο βισμα του..επεισης το τροφοδοτικο μεσα ειχε ενα πλαστικο χαρτι που εμποδιζε το μισο αερα και ειχε παχος απο σκονη αλλα ακομα δεν εχω ανακαλυψη τι κανει αυτο το θορυβο..

ι μπορει να τσιμπισω κανα fanless τροφοδοτικο γιατι εχω και ενα coblex γενικα με τους ηχους και ελαχιστος να ειναι..

Δημοσ.

Θα ανεβασουν τα FET θερμοκρασια και θα λιωσουν σαν τηγανητα,στους πυκνωτες απομενουν ωρες αντι για μηνες οποτε φαντασου γιατι βρισκεται το ανεμιστηρακι εκει.

Δημοσ.

Μεγαλη βλακεια αυτη που εκανες κι εβγαλες τελειως τον ανεμιστηρα.Ειχε βγαλει φιλος το fan για λιγες ωρες γιατι ηθελε απολυτη ησυχια και σε λιγες ωρες ανοιξανε ολοι οι πυκνωτες σα μανιταρια! Ωρες κρατησε, ουτε μερα!

Δημοσ.

Θα ανεβασουν τα FET θερμοκρασια και θα λιωσουν σαν τηγανητα,στους πυκνωτες απομενουν ωρες αντι για μηνες οποτε φαντασου γιατι βρισκεται το ανεμιστηρακι εκει.

Μεγαλη βλακεια αυτη που εκανες κι εβγαλες τελειως τον ανεμιστηρα.Ειχε βγαλει φιλος το fan για λιγες ωρες γιατι ηθελε απολυτη ησυχια και σε λιγες ωρες ανοιξανε ολοι οι πυκνωτες σα μανιταρια! Ωρες κρατησε, ουτε μερα!

Οκ το ξαναεβαλε. Move on.

Δημοσ.

δεν μου καιγεται καρφι αν το ξαναβαλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...