InTheEnd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτες τις μερες με εχει κουραση αυτη η συνδεση. Γιαυτο δωστε τα φωτα σας. My Wireless : Click Here Το router ειναι στο σαλονικ και ο υπολογιστης στο δωματιο μου. Διαφορα δηλαδη 3-4 μετρα. Τι λετε να φταιει? Εχω ενισχυσει το σημα για τα Wireless στο router στα 40mhz! Φταιει η HOL η κατι αλλο? Συνδεδεμενη στο Router τωρα: 2. Γενικος: 3
baskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 1) Για να αποκλισεις εντελως την πιθανοτητα να ειναι προβλημα του ασυρματου δικτύου θα πρέπει να συνδεσεις τον υπολογιστης σου με ethernet και να δεις πως παει η συνδεση.. 2) Το speedtest.net δεν είναι εντελως σωστος τρόπος μέτρησης. Συνηθως κατεβαζουμε κατι από τον server της εταιριας που ανηκουμε για να δουμε την πραγμτική ταχυτητα..Τωρα βαριεμαι να ψαχνω να βρω καποιο μεγάλο αρχείο οπότε απλώς τρέξε το εργαλειο http://speedtest.hol.gr/ της Hol... Εαν σου δειχνει και το εργαλειο της Hol τοσο χαμηλη ταχυτητα τότε κατά πολυ μεγάλη πιθανότητα είναι θέμα του ασυρματου δικτυου σου..Μολις το βαλεις με καλωδιο το διαπιστωνεις 100% αν ειναι οντως αυτο.. Εαν σου δειχνει πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα δηλαδη 10 mbps τότε απλώς τα κυκλώματα εξωτερικου της Hol έχουν ψιλομπουκώσει.. 3)Φυσικά όλα αυτ θα γινουν χωρις να κατεβαζεις(και ανεβάζεις) κάτι την ωρα που κανεις το τεστ και έχοντας διασφαλίσει ότι κάποιος γείτονας δε σου κλέβει το ιντερνετ
InTheEnd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν με ενδιαφερει τι εχει ο καθενας. Για αλλο λογο εφτιαξα αυτο το Topic. Αν δεν μπορειτε να με βοηθησετε απλα μην Απαντατε. Ευχαριστω!
AiWaaa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μην τα εμνπιστευεσαι τα συγκεκριμένα τεστ. Κατέβασε πχ μια εκδοση ubuntu και δες απο εκει την πραγματικη σου ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 α.εχεις κανει ολα τα λαθη μαζι. παμε απο την αρχη. α.ποτε μα ποτε δεν τεσταρουμε την συνδεση με wireless.μπορει με καλωδιο να κατεβαζειςμε 1300 kilobytes δηλαδη 13 mbit καιμε ασυρματο να μην παει παραπανω για απειρους λογους..β.οταν τεσταρουμε την γραμμη το κανουμε μονο με ενα pc συνδεδεμενο και οχι με αλλα πανω. γ.δεν τρεχουμε ποτε test.κανουμε download απο καποιο καλο site με download manager η κατεβαζουμε απο καποιον Ftp με καποιο καλο client πχ filezilla. αν με καλωδιο εισαι οκ μιλαμε για το θεμα wireless τι μπορει να φταιει και κατεβαζεις πιο αργα .βεβαια και wireless παλι τις ιδιες δοκιμες θα κανεις και οχι speedtest.αλλα με wireless θα δοκιμασεις αφου δουμε οτι με καλωδιο ειναι οκ.η δοκιμασε με Wireless να κατεβασειςκατι και αμα παλι εχεις θεμα τοτε καλωδιο για να μην κανεις την δοκιμη απο την αρχη.
InTheEnd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εχω κατεβασει ενα αρχειο που μου ειπαν απο την HOL για τεστ. Στους 2 υπολογιστες(σταθερους ασυρματους) κατεβασε με 300kilobyte με το λαπτοπ μου το ειχαμε συνδεσει με καλωδιο. 900.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 αρα ξεκιναμε οτι το πρωτο θεμα σου ειναι οτι με ασυρματο κατεβαζεις στο 1/3 της ταχυτητας ενω με καλωδιο εισαι πολυ καλυτερα αν και οχι τελειως τερμα.βεβαια για το καλωδιο μπορει να ηταν και της στιγμης για αυτο και ειπα με filezilla η download manager.για το ασυρματο δοκιμασε η πιο κοντα το ρουτερ στα pc η δοκιμασε να βαλεις αλλο καναλι στο ασυρματο του ρουτερ και για τις καρτες πιο νεους drivers αμα υπαρχουν.επισης firewall Κτλ κλειστα σε Pc και ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν δεν παει παραπανω τοτε αλλο ρουτερακι δεν γινεται κατι αλλο να κανεις.αλλιως τους εχεις με καλωδιο υποχρεωτικα.γενικα με wifi εχω δειπολλα παραξενα.πχ με το δικο μου λαπτοπ στο ασυρματο εχω 1200kilobytes/sec με καλωδιο εχω 1300kilobytes/sec.σε τορρεντς παλι το ιδιο πολυ κοντα οι τιμες.οταν ομως κατεβαζα κατι πραγματα απο αλλου τοτε με wireless δεν μπορουσα να πετυχω τετοια ταχυτητα ενω με καλωδιο ολα οκ.εγω κατι αλλο δυστυχως δεν εχω να προτεινω αμα εχεις κανει ολα τα παραπανω περα απο καποιο αλλο ρουτερ για δοκιμη αφου τα κανουν δυο λαπτοπ το ιδιο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα