djnoizeteck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω το σύστημα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Asrock M3A770DE Amd athlon II x3 3.2ghz ξεκλειδομένο σε Amd phenom II x4 B50 3.2ghz Ram 1x corsair vengeance ddr3 1600mhz Gpu Gigabyte radeon HD 6850 1GB HDD WD 500gz Και το τροφοδοτικό μου είναι αυτό εδώ http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1172&ID=1535#Tab1 Συνδεμενες συσκευές δεν εχω πολλές, πληκτρολόγιο ποντίκι και πού και που την κάμερα. Εχω μια εξωτερική κάρτα ήχου και όταν την ανοίγω μου βγάζει μήνυμα "Υπέρβαση του εύρους ζώνης του ελεγκτή Ενιαίου Σειριακού Διαύλου" Πώς είναι δυνατό αυτό? Μήπως παίζει κάτι άλλο? Η κάρτα ηχου λειτουργεί κανονικά άσχετα που βγάζει αυτο το μήνυμα!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το τροφοδοτικό σου δεν έχει σχέση, είναι υπεραρκετό. Το μήνημα που σου βγάζει έχει να κάνει με το bandwidth της usb θύρας που συνδέεις την εξωτερική κάρτα ήχου. Σύνδεσε στις usb μόνο την κάρτα ήχου και δες αν συνεχίζει να στο βγάζει. Μία σκέψη είναι ότι η usb δεν μπορεί να περάσει τον όγκο των δεδομένων που την τροφοδοτείς.
djnoizeteck Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το έκανα αυτο που λες δεινόσαυρε και δέν έβγαλε το μήνυμα. Μετα τις σύνδεσα όλες κανονικά και την άνοιξα ξανά την καρτα ηχου για να δω και δέν το βγάζει άλλο... τί παίζεται?
djnoizeteck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Να επαναφέρω το θέμα γιατι ακομα δεν βρήκα λύση, μου λέει οτι η κάρτα ήχου χρησιμοοιεί το 47%!! Είναι πρόβλημα της καρτας αυτο? Η μονη λυση μετα ειναι να αλλαξω motherboard να εχει ποιο πολλα usb?
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο φιλεμ δεν ειναι λειτουργικο προβλημα αλλα monitoring, νομιζω οτι το βγαζει αν υπερβεις το 20% usage. Το απενεργοποιησα απο το device manager > usb serial bus cotr.>properties> do not tell me about usb errors.
djnoizeteck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λες monitoring? Μήπως ομως μετα υπάρχει πρόβλημα και δεν λειτουργούν σωστά κάποιες συσκευές?
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρητικα ναι, αν φτασεις στο 100%... θα εχεις κλεψυδρα ας πουμε. τα usb να ξερεις τρωνε πολυ cpu. Απο drivers εισαι οκ .... ετσι? updated εννοω. Αν οχι απο το σαιτ του κατασκευαστη σου βαλε τους τελευταιους, ειδικα το chipset.
djnoizeteck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ναί είμαι OK απο drivers, kαι εχω φτάσει στο 100% γι αυτό και μου βγαίνει το "error"
djnoizeteck Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το έφτιαξα τελικά! Ανάμεσα στις 2+2 θύρες usb είχε και αλλες 2 οι οποιες εγραφαν power sata/usb και ηταν κοκκινες, νομιζα τοσο καιρο οτι ηταν e-sata αλλα τελικα ειναι usb, συνδεσα σε μια απο αυτες την καρτα ηχου και δεν εβγαλε ξανα το μηνυμα! Οταν την συνδεω στις αλλες το βγαζει παλι, στις κοκκινες ομως οχι, οποτε την αφησα συνδεμενη εκει και ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα