Προς το περιεχόμενο

Pinnacle PCTV pro & VirtualDub

hyperionsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρτούλα είναι πολύ καλή και το συνοδευτικό πρόγραμμα πολύ εύχρηστο.Επιτρέπει 720*576 για mpeg2 και DV αλλά μόνο 352*288 για divX.Χρησιμοποιόντας το VirtualDub δεν μπορώ να ξεπεράσω το 288 στην οριζόντια ανάλυση = το πρόγραμμα λέει ότι δεν υποστηρίζεται το format.Υποθέτω ότι το τσιπάκι επιτρέπει την full PAL (720*576) ανάλυση μόνο για mpeg2 συμπίεση.Πώς μπορώ να το παρακάμψω ώστε να πάρω μεγαλύτερες αναλύσεις;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε hyperionsky, μία υποσημείωση εδώ για να μην παιδεύονται τσάμπα (όπως εγώ) κάποιοι φίλοι με την ίδια κάρτα :

Οι btwincap drivers 5.3.6.1 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ με τις PCTV (pro/rave) που έχουν κατασκευαστεί μετά τον Μάιο '03. Αυτές οι κάρτες ξεχωρίζουν από το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του PCB (πλακέτα) και ενσωματώνουν νέο tuner (MT2050 ή κάπως έτσι). Το ίδιο ισχύει και για το πολύ δημοφιλές πρόγραμμα DScaler. Για μερικούς λοιπόν, υπομονή μέχρι νεωτέρας...εκδόσεως drivers.

Φιλικά,

Δημοσ.

Παιδιά, έχω μια Miro pctv, παλιά, απο το '98, μάλλον εχει το 848.

Προσπαθώ να γράψω αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών.

Στα capture settings \ compression exei 2 epiloges:

"MPEG 1 AVI" kai "MIRO XL". Αλλα μαλλον δεν ειναι ΄καμια συμπίεση της προκοπής γιατι βγάζει τεράστια αρχεία. Θα ήθελα να τα κάνω divx5/xvid.

Ανοιγω τα αρχεία με VirtualDub και βγάζει μυνημα οτι δεν αναγνωρίζει το φορματ (PIM1, και PIXL αντίστοιχα αναλογα με την επιλογη συμπίεσης)

Το κουφό είναι οτι το 1ο φορμα MPEG 1 AVI (PIM1) παίζει κανονικά με media player. to 2o οχι.

Πρέπει να βρω καποιον ειδικό codec?

Αυτοί οι btwincap drivers δουλεύουν παράλληλα με τους driver της Pinnacle ή θα έχω πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...