Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανει κανεις upgrade windows xp-vista-7 σε windows 8 με το προγραμμα με τα 29ευρω;;

Τι ακριβως παιζει; Σου δινουν κανονικα S/Ν; Αν θες μπορεις να κανεις format μετα απευθειας με τα windows 8 iso ή παντα θα πρεπει να βαζεις τα προηγουμενα που ειχες και να τα κανεις upgrade;;

Δημοσ.

θα πρέπει κάθε φορά να κάνεις αναβάθμιση απο τα προηγούμενα αλλιώς αν κανεις καθαρή εγκατάσταση δεν θα ενεργοποιούνται τα windows 8, αλλα αυτό δεν ειναι τοσο πρόβλημα κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του παλιού λειτουργικού και περνάς επιτοπου αναβάθμιση των windows 8 και μετά με την εκκαθάριση δίσκου καθαρίζεις την παλιά εγκατάση και τα προσωρινά αρχεία και είναι σαν να έχεις καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Ναι ετσι οπως το λες.. Απλα εχω ενα κλειδι vista σε ενα λαπτοπ και το ολο σπαστικο ειναι στους drivers..

Με τα 7 και τα 8 τους περισσοτερους τους εβρισκες και με τα updates..

Τωρα θα πρεπει στο clean install των vista να τα στηνεις οπως τα θες ή κατευθειαν στο καπακι upgrade και μετα drivers προγραμματα κλπ;

Γενικα παντως αφου ετσι εχουν τα μισα λευτα μαλλον αυτα θα παρω..

Δημοσ.

δεν σε νοιάζουν οι drivers στο παλιό λειτουργικό με το .iso των windows 8 που είχες κρατήσει απο την πρώτη φορά που τα αγόρασες κανεις επιτόπου την αναβάθμιση, εγώ με το που ανοιξαν τα windows 7 για πρώτη φορά έτρεξα το usb που ειχα περασει το .iso και έκανα το update.

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδες?

όταν κάνεις το upgrade στα 8 σου δίνει κανονικά καινούργιο κλειδί η microsoft κατεβάζεις το iso το περνάς σε ένα bootable στικ η σε ένα dvd και τέλος.

άμα θες μετά να κάνεις καθαρή εγκατάσταση στα 8 με φορματ και απ' όλα απλά το κάνεις μεσα απο τα wndows.

• Like 1
Δημοσ.

τι λετε ρε παιδες?

όταν κάνεις το upgrade στα 8 σου δίνει κανονικά καινούργιο κλειδί η microsoft κατεβάζεις το iso το περνάς σε ένα bootable στικ η σε ένα dvd και τέλος.

άμα θες μετά να κάνεις καθαρή εγκατάσταση στα 8 με φορματ και απ' όλα απλά το κάνεις μεσα απο τα wndows.

ακριβως οπως τα λες.

Δημοσ.
τι λετε ρε παιδες?

έτσι ήταν τις πρώτες μέρες φίλε μου, τώρα πια άμα το κανείς έτσι μετά την εγκατάσταση δεν ενεργοποιούνται τα windows και σου λέει ότι η άδεια αυτή είναι για αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκαταστάση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάτε.

Εγώ έψαχνα μήπως υπάρχει related topic για "Διευκρινίσεις για Windows 8 upgrade" με θέμα το Upgrade από Windows 7 64bit Ultimate σε Windows 8 64bit Ultimate, και αν αυτό είναι τόσο ασφαλές με τη σειρά του όσο το Vista 64bit Ultimate σε 7 64bit Ultimate που πολλοί κάναμε.

Να κάνω άλλο τόπικ;

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάτε.

Εγώ έψαχνα μήπως υπάρχει related topic για "Διευκρινίσεις για Windows 8 upgrade" με θέμα το Upgrade από Windows 7 64bit Ultimate σε Windows 8 64bit Ultimate, και αν αυτό είναι τόσο ασφαλές με τη σειρά του όσο το Vista 64bit Ultimate σε 7 64bit Ultimate που πολλοί κάναμε.

Να κάνω άλλο τόπικ;

Εννοείς windows 8 Pro x64, δεν υπαρχουν windows 8 ultimate, δεν καταλαβαίνω την απορία σου; δεν νομίζω ότι έχει διαφορά το update είτε είναι απο windows 7 είτε απο windows vista αρκεί την ώρα της αναβάθμισης να επιλέξεις να μην κρατήσει τίποτα απο την παλιά εγκατάσταση ( γιατί μπορεί να υπάρχουν θέματα συμβατότητας) και μετά διαγράφεις τα παλιά αρχεία όπως εξήγησα παραπάνω με το cleanmgr.

Δημοσ.

Ποια ακριβώς αρχεία θα διαγράψω; Τι δεν θα κρατήσει;

Έκανα Format μετά από 5 έτη, πριν 4-5 μήνες. Το σύστημα βρίσκεται στην αφρόκρεμα του, αν είναι να χαθούν πάλι αρχεία του C: δεν μπαίνω καν στον κόπο.

Δημοσ.

δεν θα διαγράψει τίποτα από αρχεία άπλα θα τα κρατήσει στον φάκελο windows.old, εσύ για σιγουριά πάρε ένα backup των αρχείων σου πριν κάνεις την αναβάθμιση. Μόλις εγκατασταθούν τα windows 8 πήγαινε στον φάκελο windows.old και μετά στο users και στο όνομα χρήστη σου και βρες ότι αρχεία είχες και μετέφερε τα στους καινούργιους φακέλους που έχουν φτιάξει τα windows 8, στην συνέχεια τρέξε από την αναζήτηση των windows το cleanmgr και διάλεξε να διαγράψει την παλιά εγκατάσταση ( θα σου λέει ότι πιάνει περίπου 10-15GB) και επίσης τα προσωρινά αρχεία εγκατάστασης (περίπου 5-6GB) και τώρα θα έχεις μια καθαρή εγκατάσταση πλέον των windows 8.

Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα όλα γιατί είπα πολλά :)

Δημοσ.

Κατι αλλο... απο τη στιγμη που γινει upgrade σε windows 8 το παλιο windows key ειτε ειναι xp ειτε vista ειτε 7 ειναι διαθεσιμο να χρησιμοποιηθει σε αλλο pc??

Δημοσ.

Κατι αλλο... απο τη στιγμη που γινει upgrade σε windows 8 το παλιο windows key ειτε ειναι xp ειτε vista ειτε 7 ειναι διαθεσιμο να χρησιμοποιηθει σε αλλο pc??

Εννοητε και μπορεις.

Δημοσ.

Ναι αλλα μηπως καθε φορα που το pc με το upgrade θελει φορματ θα πρεπει να κανω και στο pc που θα χρησιμοποιησω μετα το αλλο κλειδι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...