odysseas557 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα.Παιδιά τη βοήθεια σας. Αποσύνδεσα το τροφοδοτικό από το pc και τώρα θέλω να το ξανασυνδέσω αλλά τώρα δεν θυμάμαι που πήγαιναν όλα τα καλώδια! :wacko: Το τροφοδοτικό είναι coolmaster real power Μ620Ε Έτσι τα έχω συνδέσει τώρα. 3 καλώδια βγαίνουν από το κουτί του τρο/κου τα 2 πάνε στη μητρική και περισσεύει ένα . Στην πράσινη θήρα έχω συνδέση την κάρτα γραφικών και στις υπόλοιπες το σκληρό,το dvd και τα ανεμιστηράκια.
maik42 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εβαλες το 24πινο στην μητρικη και το 4πινο στην τροφοδοσια του επεξεργαστη. αυτο που περισευει εχει πρασινο κουμπωμα; αν ναι στην καρτα γραφικων σου. (αν περνει extra τροφοδοσια. ποια ειναι; )
odysseas557 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που περισσεύει είναι στη τέταρτη φωτό!
snakes Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτό αν είναι το 4πινο πάει στην μητρική αν είναι το 6πινο στην κάρτα γραφικών.. εμένα έτσι που το βλέπω μου κάνει για 4πινο! Edit: Το 4πινο το έχεις συνδέσει τώρα το είδα οπότε μάλλον είναι δεύτερο 4πινο αυτό και δεν συνδέεται πουθενά..
odysseas557 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το 6pin ειναι το πράσινο και το έχω συνδέσει στην κάρτα γραφικών και στο τρο/κο στη θύρα που λέει pci-e και όλα τα υπόλοιπα στις θύρες που λέει molex 4 pin/floppy/sata.Σωστά;;; :unsure:
snakes Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το 6pin ειναι το πράσινο και το έχω συνδέσει στην κάρτα γραφικών και στο τρο/κο στη θύρα που λέει pci-e και όλα τα υπόλοιπα στις θύρες που λέει molex 4 pin/floppy/sata.Σωστά;;; :unsure: Σωστά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα