Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορω να αντιγραψω τα αγαπημενα μου, τις σελιδες ιντερνετ δηλαδη, και σε περιπτωση φορματ να τις ξαναβαλω;; Σε windows 7 και internet explorer ειμαι..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κατεβασε το xmarks http://www.xmarks.com/

Κανε δωρεαν εγγραφη και μπορεις να εχεις τα ιδια αγαπημενα σε οσους υπολογιστες θελεις και αν κανεις format απλα το ξαναεγκαθιστας και κανεις συγχρονισμο με τα στοιχεια του λογαριασμου σου που πρεπει καπου να κρατας ασφαλη.

Σε 1 λεπτο τα εχεις οπως τον τελευταιο συγχρονισμο

Δημοσ.

και με φυλλομετρητη internet explorer ; οχαοχαοχαοχαοχα αστειο μου φενετε οχαοχαοχαοχαΟΧΑΟΧΑΟΧα γελασα παρα πολυ να σαι καλα.

Ολοι μας χρεισιμοποιηαμε Mozilla Firefox ρε κι συ εμεινες με ιντερνετ εχπλορερ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ :@

Δημοσ.

και με φυλλομετρητη internet explorer ; οχαοχαοχαοχαοχα αστειο μου φενετε οχαοχαοχαοχαΟΧΑΟΧΑΟΧα γελασα παρα πολυ να σαι καλα.

Ολοι μας χρεισιμοποιηαμε Mozilla Firefox ρε κι συ εμεινες με ιντερνετ εχπλορερ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ :@

Γιατι τα γενικευεις εστι ?? Κι εγω ημουν με firefox αλλα τωρα προτιμω ie9

Ολα ειναι και θεμα γουστου

Δημοσ.

Κου κου. Δεν ήρθε για να τον κράξουμε, ήρθε για να τον βοηθήσουμε.

@guppy

Link.png Site: BackRex Internet Explorer Backup

Σου παίρνει backup όλες τις ρυθμίσεις του ΙΕ (σελίδες, αποθ. κωδικούς, πρόσθετα, κτλ).

• Like 3
Δημοσ.

Κου κου. Δεν ήρθε για να τον κράξουμε, ήρθε για να τον βοηθήσουμε.

@guppy

Link.png Site: BackRex'>http://backsettings....ml']BackRex Internet Explorer Backup

Σου παίρνει backup όλες τις ρυθμίσεις του ΙΕ (σελίδες, αποθ. κωδικούς, πρόσθετα, κτλ).

Καποιοι το κραξιμο το θεωρουν πρωτευον...

• Like 1
Δημοσ.

Ο ΙΕ έχει εισαγωγή εξαγωγή αγαπημένων (στοπ). Χωρίς το κλπ. Οπότε πιο απλό είναι να βάλει αυτό το προγραμματάκι που του είπα παραπάνω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω....οντως ο ΙΕ μου φαινεται πιο ωραιος απο Mozilla Firefox. εχει πιο πολλες και ευκολες επιλογες.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...