vasgka Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ok ευχαριστώ για την συνδρομή σου στο θέμα !
vasgka Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Έτρεξα το intelburn test και μέσα σε 29 δευτερόλεπτα κατέρευσε τον κατέβασα στις αυτο ρυθμίσεις για να διαπιστώσω αν ήταν σφάλμα του προγράμματος τον τέσταρα ολοκλήρωσε με επιτυχία ! Συνεπώς απέτυχε ο υπερχρονισμός μου ως προς τις ρυθμίσεις !
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μην απογοητεύεσαι, αυτή είναι η γλύκα του overclocking, το trial & error. Το καταλαβαίνεις όταν επιτυγχάνεις το στόχο που έχεις ορίσει και ανεβάζεις τον πήχη
vasgka Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό το μήνυμα ! Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό το μήνυμα !
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τίποτα ιδιαίτερο, απλά ότι δεν είναι σταθερός ο επεξεργαστής, υπάρχει περισσότερη από την επιτρεπτή απόκλιση στις πράξεις που εκτελεί κατά το test. Ανεβάζεις Vcore και συνεχίζεις. Ποια είναι η μητρική σου ακριβώς;
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αυτή; http://usa.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K/
vasgka Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ακριβώς αυτή ! Πέρασα το τεστ και πρόσεξα ότι με αυτό το τεστ οι ανομοιομορφίες στις θερμοκρασίες μειώθηκαν ! Θα συνεχίσω με μικρές αυξήσεις να πετύχω τα 3.6 Ghz !
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλά θα κάνεις. Δοκίμασε και με 8άρη και με 9άρη πολλαπλασιαστή. Παίξε με διάφορες ρυθμίσεις στα ρολόγια και στις τάσεις.
vasgka Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Το κατάφερα αλλά οι θερμοκρασίες εκτοξεύτηκαν ! Αυτό το πρόγραμμα πραγματικά το ξετινάζει το σύστημα ! Αξίζει για 400Mhz διαφορά να φτάνω σε φόρτο την θερμοκρασία στους 65 c ? ή 62 αν πάταγε καλά η ψύκτρα !
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ωραίος. Με λιγότερο Vcore δεν είναι σταθερός; Πάντως από temps είσαι πολύ καλά, 1.512V δεν είναι λίγο, η Noctua δείχνει τα δόντια της. Σκέψου ότι με normal χρήση δε θα φτάνεις τόσο ψηλά από άποψη θερμοκρασίας, μη σε απασχολεί αυτό. Εγώ θα προσπαθούσα να ρίξω το Vcore όσο γίνεται, παράλληλα με fine tuning, δηλαδή να παίξεις και με άλλες ρυθμίσεις.
vasgka Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Να ανεβάσω το fsb ρίχνοντας το vcore.....μετά θα δουλεύουν οι μνήμες ασύγχρονα ? Δεν δουλεύει με λιγότερο vcore ..! Η noctua την κάνει την δουλειά της αλλά έχω και 20 βαθμούς στον χώρο ! Στο north έπιασα ταβάνι ....εκτός αν ζορίζονται οι μνήμες....το κέρατο.....στα 3.2 δούλευε με 1,3 !
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Για ρίξε μία αναλυτικά τις ρυθμίσεις σου να δούμε τι μπορεί να γίνει.
vasgka Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 cpu ratio : 9 fsb strap to NB : auto fsb : 400 pcie freq: 100 cpu voltage :1,6125 cpu pll voltage : auto fsb termination voltage : 1.5 dram voltage : 1.8 dram comand rate : 2N clock over charging voltage : auto load line calibration : auto cpu GTL voltage reference : auto NB GTL voltage reference : auto cpu spread spectrum : auto pcie spread spectrum : auto C1E support : disabled CPU tm function : disabled vanderpool technology : enabled execute disable bit : enabled Max CPUID value limit :enabled
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα