Προς το περιεχόμενο

Για ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ διαβάστε εδώ..

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon paidia epeidh ontws to paratrabhksame edwpera me prwto emena, sas parakalw na stamathsoume oloi me ta posts mas edwpera gia to MPLA MPLA..Allwste den einai kai swsto gia to insomnia forum pou oloi agapame na to feromaste etsi. To kserw oti oi perissoteroi 8eloume pisw to MPLA MPLA (isws perissotero apo olous egw pou hmouna kai moderator sto sugkekrimeno section kai pernousa polles wres ekei) alla auto toulaxiston gia twra den 8a ginei, epeidh uparxei mia prospa8eia gia lush as kanoume upomonh OLOI merikes meroules kai as stamathsoume na gemizoume me askopa posts edwpera..

Euxaristw osous sebastoun auto mou to post kai suntoma 8a bre8ei lush, ligh upomonh! Allwste to INSOMNIA FORUM exei polla sections na asxoloumaste mexri na doume ti 8a kanoume! 8)

Δημοσ.

Μπράβο βρε Μάκη! :)

Με πρόλαβες!!!

Παιδιά... Λίγη υπομονή και έρχονται εκλπήξεις... :)

Μερικές μερούλες μόνο.

Μέχρι τότε όμως, δείξτε κατανόηση και σεβασμό στην Insomnia μας!

Ας μην αναλλωνόμαστε σε άλλες διαφωνίες για το Μπλα Μπλα. Τί λέτε; :)

Δημοσ.

Σαν χαζό παιδάκι που είμαι...μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εαν το μπλα μπλα θα επιστρέψει; Simple question. Ναι ή ου;

Δημοσ.

Ok,αφού είναι λύση στα σκαριά,ας κάνουμε όλοι λίγο κράτει και ας περάσουμε και απο τις άλλες κατηγορίες του forum.

Δημοσ.

Mallon nai, kai oxi ou.

Paidia se liges meres ksimeronei mia nea epoxi. Perissotera tha sas poun aytoi pou doulewoun pano sto project.

Gia perissotera kante mia bolta apo to irc.

Δημοσ.

Κάτι από Iznogood(?) μου θυμίζει...Χαλίφης στη θέση του χαλίφη....

Μία είναι η ουσία:Insomnia!

Συνήγορε(ξέρεις εσύ),φέρε πίσω τα ανέκδοτα.

Νά κι'άλλο ένα:

"Ο Δήμαρχος Μυκόνου απαγόρευσε να φοράνε μίνι στην επικράτειά του...Ο λόγος;-> Όταν σκύβουν,να μή φαίνονται τ' @ρχίδια τους.".

Άντε,πολλές μ@λακίες πέφτουν,μπλά-μπλά εδώ,μπλά-μπλά εκεί,πού είναι το μπλά-μπλά;

Όχι τπτ άλλο,μας πήρανε χαμπάρι τα λαμόγια,"μάθανε ότι γ@αμιώμαστε,πλακώσανε κι οι γύφτοι"...

Άποψή μου,να σβηστεί οτιδήποτε έχει σχέση με την κριτική,ας αφήσουμε επιτέλους τον Κώστα να αποφασίσει...

Εγώ,εδώ θα είμαι,εσείς;

Δημοσ.
Ναι ρε παιδες καντε κατι να αναστηθει το Μπλα Μπλα...........Αντε και ριχναμε και κανα γελιο εκει μεσα. :cry:

Κάντε όλοι λίγο υπομονή και κάτι μπορεί να γίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...