Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Θάθελα να με βοηθήσετε στο εξής: έχω ένα Linksys Wag354g το οποίο δεν μπορώ να το κάνω να συνδεθεί με την DSL που έχω. Χρειάζομαι το ισχυρό ασύρματο δίκτυο που διαθέτει ( μεγάλη κεραία ) για να έχω ασύρματη σύνδεση πιο μακριά . Αυτή τη στιγμή έχω to ΖΧV10 W300 που δίνει ο ΟΤΕ και ρωτάω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να δώσω Internet ασύρματα ή ενσύρματα με cat5 kai sto linksys για να το εκπέμπει με άλλο όνομα wifi δικτύου ή και το ίδιο αν γίνεται .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ενσυρματα ναι.ασυρματα με το υπαρχον firmware οχι.για ενσυρματα αν το zte ειναι 192.168.1.1 δινεις στο Linksys 192.168.1.254 και του κλεινεις τον dhcp.τιποτε αλλο.μετα τα συνδεεις με καλωδιο ethernet και μετα απλα εισαι ετοιμος.αν θελησεις να αλλαξεις τα στοιχεια του linksys για το ασυρματο μπαινεις στο 192.168.1.254 και πειραζεις το ασυρματο κανονικα.μπορεις να βαλεις ιδιο κλειδωμα ιδιο ssid και αλλο καναλι πχ το zte 1 και το linksys 6 ωστε να αλλαζει αυτοματα απο το ενα στο αλλο χωρις να χρειαζεσαι να κανεις connect disconnect.

Δημοσ.

Ευχαριστώ .Έκανα όπως μου είπες και δούλεψε κανονικά .

Το μόνο πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έβαλα κοινό όνομα με το zte στο κανάλι 12 και το linksys στο 6 .

Κάτι στράβωσε ...

Αλλά μπήκα και το άλλαξα πάλι και όλα καλά .

Ευχαριστώ και πάλι.

Μήπως επί τη ευκαιρεία ξέρεις αν μπορώ να το κάνω και ασύρματα βάζοντας στο linksys αλλο firmware .

Έχω και ένα wag200g επίσης μήπως παίζει κάτι καλύτερο μ΄αυτό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ .Έκανα όπως μου είπες και δούλεψε κανονικά .

Το μόνο πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έβαλα κοινό όνομα με το zte στο κανάλι 12 και το linksys στο 6 .

Κάτι στράβωσε ...

Αλλά μπήκα και το άλλαξα πάλι και όλα καλά .

Ευχαριστώ και πάλι.

Μήπως επί τη ευκαιρεία ξέρεις αν μπορώ να το κάνω και ασύρματα βάζοντας στο linksys αλλο firmware .

Έχω και ένα wag200g επίσης μήπως παίζει κάτι καλύτερο μ΄αυτό ?

κατα 99 τις εκατο ξερεις τι στραβωσε?οτι εβαλες καναλι 12.μεχρι 11 βαζε μην βαζεις 12.απο 1 εως 11.το 12 και το 13 δεν τα πιανουν ολες οι καρτες οποτε μην τα χρησιμοποιεις.για αυτο ειπα 1 και 6 η 6 και 11.

τωρα για το δευτερο οσο ξερω χωρις να βαζω το χερι στην φωτια δενγινεται.ξερω οτι ειχαν βγαλει τετοια firmware custom για τα wrt τα μοντελα για να παιξουν σαν repeater κτλαλλα για τα wag περα απο το Open wag που ειναι για το Wag200 και δεν ειχα δει μεσα επιλογη για Repeater δεν εχω δει καποιο αλλο firmware για να το κανει Repeater.ta ddwrt ειναι για τα wrt linksys οχι τα wag οσο ξερω.

τωρα αν το κανεις με καλωδιο τοτε θα εβαζα το wag200 αντι για το wag354.πιο χαμηλη θερμοκρασια πιο φρεσκο μοντελο + εξωτερικη κεραια

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι.

Έχω το εξής πρόβλημα τώρα.

Βρήκα ενα Νetgear WG602GR access point .Με το mac book pro δεν μπόρεσα να συνδεθώ .Γύρισα σε winxp kai ta καταφερα να μπω και να του αλλάξω ρυθμίσεις .

Έβαλα το ίδιο κανάλι με το ZXV10 W300 και έδωσα και το mac address toy .Συνδέθηκε ή μάλλον το είδε γιατί σε ένα μικρό πίνακα που έχει βρήκε το δίκτυο Wifi , είδε και το όνομα ,το κανάλι και μέτρησε και την ισχύ του αλλά δεν μου έδωσε Internet.

Mάλλον πρέπει να ρυθμίσω κάτι και στο ZXV10 W300 ώστε να δίνει IP .Μπορείτε να με βοηθήσετε μήπως ?

Υπόψιν ότι με το mac book δεν μπορώ να συνδεθώ στο Νetgear (ούτε ασύρματα ούτε με καλώδιο ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...