Redshift Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα Insomnia λοιπον το μονιτορακι μου (Samsung Syncmaster 2243NW) οταν το ανοιγω (κ ειναι κρυο υποθετω) η εικονα τρεμοπαιζει σαν να φλασαρει ανεπαισθητα κ μετα απο λιγο στρωνει (flickering λεγεται μαλλον) να ψαχνω για καινουργιο? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2012 από Redshift
Chris92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα,εχεις δοκιμασει διαφορετικο καλωδιο d-sub?την εχεςι δοκιμασει σε αλλον υπολογιστη για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να ειναι καρτα γραφικων?αν ναι,τοτε εγω θα την ανοιγα να δω τι παιζει στην πλακετα του.Μπορει το προβλημα να οφειλεται απλα σε ενα φουκσκωμενο πυκνωτη(μικρο το κοστος επιδιορθωσης) ή να ειναι κατι ποιο συνθετο και να μην αξιζει.Αν πιανουν τα χεριασου,και σε ενοχλει το προβλημα τοσο ωστε να μην το αντεχεις τοτε προσπαθησε νατ ην λυσεις.
Redshift Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 γκουγκλαρα λιγο στο νετ κ απο οτι ειδα οι περισσοτεροι μιλανε για φουσκωμενους πυκνωτες απο οτι ειδα δεν εχει βιδες,θα την δωσω σε ενα μαγαζι να την δουν κ αν μου πουν κανενα ποσο πανω απο 30€ παω για καινουργια ευχαριστω
Chris92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 τπτ να ΄σαι καλα.παντως και μονος σου να το επιχειρησεις δεν ειναι δυσκολο και το κοστος θα κυμανθει περιπου στα 15-20 ευρω.κα ιθα σου μεινουν και τα εξαρτηματα για μελλοντικη χρηση(κολλητηρι)
Redshift Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 την πηγε φιλος σε κομπιουτεραδικο κ δεν βρηκαν κανενα προβλημα,υπαρχει περιπτωση να ειναι η καρτα γραφικων?
Chris92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 την πηγε φιλος σε κομπιουτεραδικο κ δεν βρηκαν κανενα προβλημα,υπαρχει περιπτωση να ειναι η καρτα γραφικων? για αυτο σε ρωτησα ποιο πανω,αν εχεις δοκιμασει αλλο καλωδιο,και την οθονη σε αλλον υπολογιστη.ποια καρτα γραφικων εχεις?
Redshift Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 δοκιμασα κ με την onboard κ το προβλημα ιδιο κ απαραλλακτο,θα δω κ με αλλο καλωδιο κ αν συνεχισει ειναι σιγουρα οθονη αν κ εφοσον μιλαμε για πυκνωτες για τι κοστος επισκευης μιλαμε χονδρικα?
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις τα εργαλεία και πιάνουν τα χέρια σου, ελάχιστα ευρώ. Αλλιώς ανεβαίνει το κόστος.
n3kra Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 φιλος εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με monitor τις LG ...
Redshift Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 αν ειναι να παραμεινει ετσι εχει καλως αν σταδιακα το μονιτορ θα τα παιξει να αρχιζω να ψαχνω
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δε μπορείς να το ξέρεις αυτό, αλλά αν το πρόβλημα έγκειται σ' έναν πυκνωτή, δε βλέπω το λόγο να συνεχίσει τα προβλήματα αν τον αλλάξεις. Μέχρι να εμφανιστεί κάτι άλλο τουλάχιστον, ΑΝ εμφανιστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα