Προς το περιεχόμενο

i5 3570K + z77 d3h overclocking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!,

Γενικά τον θέλω για παιχνίδια σαν battlefield 3 και fsx που είναι rendering παιχνίδι

Στο Flight Simulator έχω βάλει 30 FPS limit αλλά σε κάτι addons πάει στα 10 με 8 FPS !

(έχω ακούσει ότι θέλει πιο πολύ GHz αντί για πυρήνες)

Και επίσης για πολύ ερασιτεχνικό video editing

Συγνώμη για τα 3 θέματα που έβαλα :unsure:

Με budget 130€ προτείνεται:

1) Να πάρω μια καλή υδρόψυξη και να κάνω overclock.

2) Να πουλήσω τον i5 και να πάρω έναν 3770k

3) Κάτι άλλο

Επεξ/σία από J-son_500
Δημοσ.

Ο 3570K μου μαζί με την Η100 τραβάει άνετα και χωρίς καθόλου ψάξιμο μέχρι τα 4.1. Από κει και πάνω, κάθε 200mhz (μέχρι τα 4.8) μου ζήτησε και +0.010V.

Απο κει και πέρα, μετά τα 5.1 είχα θέμα με τις θερμοκρασίες. Αυτό προφανώς οφείλεται στις γενικότερα τσιμπημένες θερμοκρασίες των Ivy σε σχέση με τις εξωπραγματικά χαμηλές που είχαν οι Sandy.

Για μένα, ψάξε τη δουλειά με την 212 και ανέβασε όσο σε πάρει. Λογικά μέχρι τα 4.1, αφού, λογικά πάντα, δεν θα πειράξεις το ρεύμα δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο 3570K μου μαζί με την Η100 τραβάει άνετα και χωρίς καθόλου ψάξιμο μέχρι τα 4.1. Από κει και πάνω, κάθε 200mhz (μέχρι τα 4.8) μου ζήτησε και +0.010V.

Απο κει και πέρα, μετά τα 5.1 είχα θέμα με τις θερμοκρασίες. Αυτό προφανώς οφείλεται στις γενικότερα τσιμπημένες θερμοκρασίες των Ivy σε σχέση με τις εξωπραγματικά χαμηλές που είχαν οι Sandy.

Για μένα, ψάξε τη δουλειά με την 212 και ανέβασε όσο σε πάρει. Λογικά μέχρι τα 4.1, αφού, λογικά πάντα, δεν θα πειράξεις το ρεύμα δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως με αυτήν την motherboard πόσο λες να φτάσω σαν μέγιστη συχνότητα στον επεξεργαστή ;; (οι περισσότερη μου είπαν μέχρι 4 GHz)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...