redhotstef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Απεναντι απο την αερογεφυρα εχει ενα σωρο μαγαζια με καινουρια αυτοκινητα. Το δικο σου θα προτιμησουν να κλεψουν; Και επισης σε εκεινη την μερια εχει απειρα σημεια να το βαλεις, σε σχεση με την μερια που βρισκεται το κτελ. 2
kululu Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Απεναντι απο την αερογεφυρα εχει ενα σωρο μαγαζια με καινουρια αυτοκινητα. Το δικο σου θα προτιμησουν να κλεψουν; Και επισης σε εκεινη την μερια εχει απειρα σημεια να το βαλεις, σε σχεση με την μερια που βρισκεται το κτελ. Eυχαριστώ για την απάντηση! Το αυτοκίνητο μου είναι 20ετίας οπότε το μόνο που φοβάμαι είναι μην μου σπάσουν το τζάμι ή μου χαλάσουν τις κλειδαριές για να ψάξουν μήπως έχω τίποτα στο πορτ μπαγκάζ ή στο ντουλαπάκι. Κι εγώ το σημείο απέναντι από την αερογέφυρα σκέφτομαι ως καλύτερη λύση, αλλά μήπως στις 2 τη νύχτα περιφέρονται επιθετικά σκυλιά στην περιοχή;
redhotstef Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 αλλά μήπως στις 2 τη νύχτα περιφέρονται επιθετικά σκυλιά στην περιοχή; Tυχερα ειναι αυτα.. εγω προσωπικα εχω να συναντησω επιθετικο σκυλι (σε ΟΛΗ την Αθηνα) πανω απο χρονο.
MikeJ Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Έχω χρόνια να πάω στα Κτελ και βασικά δεν έχω πάει ποτέ με αυτοκίνητο, παρά μόνο με το 051. Η απορία μου είναι πως αν πάω για να παραλάβω κάποιον με το αυτοκίνητο μου που είναι καλύτερα να "περιμένω" ; Μέσα στο κηφισό δεν επιτρέπεται πιστεύω (άσχετα αν θυμάμαι μπαίνουν κάποιοι) και από πίσω ένα δρομάκι βλέπω στο google maps είναι μόνο για ταξί. Έχει κάποια πάρκινγκ που πληρώνεις τριγύρω. Απλά έλεγα αν υπήρχε κάποια εναλλακτική που μου διαφεύγει, σαν προσωρινή παραμονή όπως έχουν τα αεροδρόμια, όπου περνάς παίρνεις και φεύγεις.
dpolal Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 28 λεπτά πριν, MikeJ είπε Έχω χρόνια να πάω στα Κτελ και βασικά δεν έχω πάει ποτέ με αυτοκίνητο, παρά μόνο με το 051. Η απορία μου είναι πως αν πάω για να παραλάβω κάποιον με το αυτοκίνητο μου που είναι καλύτερα να "περιμένω" ; Μέσα στο κηφισό δεν επιτρέπεται πιστεύω (άσχετα αν θυμάμαι μπαίνουν κάποιοι) και από πίσω ένα δρομάκι βλέπω στο google maps είναι μόνο για ταξί. Έχει κάποια πάρκινγκ που πληρώνεις τριγύρω. Απλά έλεγα αν υπήρχε κάποια εναλλακτική που μου διαφεύγει, σαν προσωρινή παραμονή όπως έχουν τα αεροδρόμια, όπου περνάς παίρνεις και φεύγεις. Είτε τον περιμένεις κάνωντας στάση επί του παράδρομου δίπλα στον Κιφισσό ΜΕΤΑ την είσοδο των λεοφωρείων που έχει χώρο αλλά ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ να ΜΗΝ κλείνεις ή ενοχλείς. Ή πας και παρκάρεις στο πάρκινγκ από την πίσω μεριά. Ή παρκάρεις στα δρομάκια από την πίσω πλευρά όπου βρείς αναλόγως και την ώρα που θα πας. Π.Χ. από το απόγευμα που κλείνουν οι γύρω επιχειρήσεις βρίσκεις σχετικά εύκολα. 2 1
tigergreg Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Αν υπαρχει τροχαιος του λες οτι πας να φορτωσεις κιβωτια και σ αφηνει. Πας και περιμενεις σε σημειο που δεν ενοχλεις την εισοδο-εξοδο των λεωφορειων και εξω απο το οπτικο πεδιο το τροχαιου αν ειναι δυνατον. Συνηθως μολις μπεις δεξια στο κτελ αρκαδιας εχει χωρο να σταθεις. Περιμενεις μεσα εως οτου ερθει ο δικος σου να φυγετε το γρηγοροτερο δυνατον. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Καθυστερείς λίγα λεπτά να φτάσεις ωστε να κατέβει ο δικός σου απο το λεωφορείο και μπαίνεις και τον παιρνεις κατευθείαν.
Miracle Worker Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Εμένα συνήθως με περίμεναν μπροστά στον κεντρικό δρόμο.
Menelaos83 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, MikeJ είπε Έχω χρόνια να πάω στα Κτελ και βασικά δεν έχω πάει ποτέ με αυτοκίνητο, παρά μόνο με το 051. Η απορία μου είναι πως αν πάω για να παραλάβω κάποιον με το αυτοκίνητο μου που είναι καλύτερα να "περιμένω" ; Μέσα στο κηφισό δεν επιτρέπεται πιστεύω (άσχετα αν θυμάμαι μπαίνουν κάποιοι) και από πίσω ένα δρομάκι βλέπω στο google maps είναι μόνο για ταξί. Έχει κάποια πάρκινγκ που πληρώνεις τριγύρω. Απλά έλεγα αν υπήρχε κάποια εναλλακτική που μου διαφεύγει, σαν προσωρινή παραμονή όπως έχουν τα αεροδρόμια, όπου περνάς παίρνεις και φεύγεις. Τροχαιος δεν υπαρχει εκτος εορτων και καποιες μερες αυγουστου η ιουλιου αναλογα την κινηση.Εγω πριν την μεγαλη βδομαδα μπηκα μεσα με το αμαξι και περιμενα κανενα μισαωρο να ερθει φιλος.
panoskir Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, MikeJ είπε Έχω χρόνια να πάω στα Κτελ και βασικά δεν έχω πάει ποτέ με αυτοκίνητο, παρά μόνο με το 051. Η απορία μου είναι πως αν πάω για να παραλάβω κάποιον με το αυτοκίνητο μου που είναι καλύτερα να "περιμένω" ; Μέσα στο κηφισό δεν επιτρέπεται πιστεύω (άσχετα αν θυμάμαι μπαίνουν κάποιοι) και από πίσω ένα δρομάκι βλέπω στο google maps είναι μόνο για ταξί. Έχει κάποια πάρκινγκ που πληρώνεις τριγύρω. Απλά έλεγα αν υπήρχε κάποια εναλλακτική που μου διαφεύγει, σαν προσωρινή παραμονή όπως έχουν τα αεροδρόμια, όπου περνάς παίρνεις και φεύγεις. alarm στον παραδρομο της εθνικής ο άλλος ήδη σε περιμένει φορτωνετε και φεύγετε.
George56 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπέρα υπαρχει γρηγορος τροπος και ποιος να παω απο αθηνα για ν μαρκη; τα λεωφορεία επειδη δεν εχω ξαναπαει που κανουν σταση κ απο που το παιρνω; επειδη θα εχω κ βαλίτσες ποιος τροπος ειναι ο πιο βολικος;
Nabuko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, George56 είπε υπαρχει γρηγορος τροπος και ποιος να παω απο αθηνα για ν μαρκη; ταξί 28 λεπτά πριν, George56 είπε τα λεωφορεία επειδη δεν εχω ξαναπαει που κανουν σταση κ απο που το παιρνω; http://www.ktelattikis.gr/rafina_marathonas 28 λεπτά πριν, George56 είπε επειδη θα εχω κ βαλίτσες ποιος τροπος ειναι ο πιο βολικος; ταξί
DrLo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/5/2021 στις 1:27 ΜΜ, MikeJ είπε Έχω χρόνια να πάω στα Κτελ και βασικά δεν έχω πάει ποτέ με αυτοκίνητο, παρά μόνο με το 051. Η απορία μου είναι πως αν πάω για να παραλάβω κάποιον με το αυτοκίνητο μου που είναι καλύτερα να "περιμένω" ; Πουθενά. Στην Ελλάδα ζεις και στο μονοπώλειο των ΚΤΕΛ. Με το terminal της πρωτεύουσας να είναι μια σκεπασμένη με λαμαρίνες αλάνα ανάμεσα σε παλιατζίδικα. Πάρτο απόφαση.
Miracle Worker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνουν εξπρές το 051 τουλάχιστον. Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία λεωφορείο γεμάτο ταξιδιώτες με βαλίτσες από τερματικό, να κάνεις στάσεις για να ανεβοκατέβουν 5-6 άσχετοι για δυο-τρεις στάσεις, χώρια που δεν είναι και οι καλύτερες περιοχές. Κανονικά έπρεπε να έχει ένα εξπρές για Ελαιώνα και ένα για Μεταξουργείο, άντε Ομόνοια. Βασικά δεν έχω καταλάβει γιατί συνήθως είμαι ο μόνος που κατεβαίνει Μεταξουργείο, αφού βολεύει πιο πολύ από Ομόνοια, εκτός αν θες Ηλεκτρικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα