G10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα τη βοήθεια σας πως μπορώ να πάω στα Κτελ Κηφισού μέσω ΟΑΣΑ εύκολα γρήγορα και φυσικά με ασφάλεια. Υπήρχε παρόμοιο θέμα αλλά είναι κάπως παλιό και είπα μήπως αλλάξανε τα πράγματα. Μετρό Ομόνοια και 051 ... ή μήπως από Ελαιώνα ή Αιγάλεο είναι καλύτερα; Sent from my iPhone using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στο forum.Θα ήθελα τη βοήθεια σας πως μπορώ να πάω στα Κτελ Κηφισού μέσω ΟΑΣΑ εύκολα γρήγορα και φυσικά με ασφάλεια. Υπήρχε παρόμοιο θέμα αλλά είναι κάπως παλιό και είπα μήπως αλλάξανε τα πράγματα. Μετρό Ομόνοια και 051 ... ή μήπως από Ελαιώνα ή Αιγάλεο είναι καλύτερα; Sent from my iPhone using Insomnia Από πια περιοχή ?
G10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Από Ν.Κόσμο... Ευχαριστώ! 051 από Ομόνοιο! Από Ελαιώνα το έχει δοκιμάσει κανένας? Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Από Ν.Κόσμο... Ευχαριστώ! 051 από Ομόνοιο! Από Ελαιώνα το έχει δοκιμάσει κανένας? Sent from my iPhone using Insomnia εγω συνήθως οταν μετακινούμαι απο κηφισό, επειδη εχω και τραγικές βαλίτσες, πηγαίνω ελαιώνα και παίρνω ταξί (3€). Το 051 δεν παλευεται (ασε που αλλαζει καθε 3 κ λιγο αφετηρια και το ψάχνεις)...
lambroszekis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Απο Νεο Κοσμο ειναι πολυ βολικο να παρεις το μετρο μεχρι Μεταξουργειο να βγεις πανω στην σταση λεωφορειων επι της Αχιλλεως και να παρεις απο κει το 051 μολις περασει ωστε να σε παει κατευθειαν μεσα στα Κτελ.
REDODIN7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εγω συνήθως οταν μετακινούμαι απο κηφισό, επειδη εχω και τραγικές βαλίτσες, πηγαίνω ελαιώνα και παίρνω ταξί (3€). Το 051 δεν παλευεται (ασε που αλλαζει καθε 3 κ λιγο αφετηρια και το ψάχνεις)... Αγιο αντωνη συμφερει καλυτερα να παρεις ΤΑΞΙ, επισης απο εκει περναει λεωφορειο προς αθηνα κατεβαινεις στην 2η σταση στη ροσινολ και απο εκει περνανε αρκετα για κτελ
maxilari Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν προβλέπεται ποτέ να υπάρξει σταθμός του μετρό για τα κτελ ή θα είμαστε για πάντα σε αυτό το χάλι;
lambroszekis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Κατι ακουγεται για μεταφορα και των 2 ΚΤΕΛ(Λιοσιων & Κηφισου) διπλα απο το μετρο του Ελαιωνα ωστε να ειναι πιο ευκολη η προσβαση για τους επιβατες. Υπαρχει κι ενα λινκ Site: Ολα'>http://www.tovima.gr...460182']Ολα τα ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα Για χρονοδιαγραμμα δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο, μαλλον μαζι με την μετρο της Θεσσαλονικης θα παραδωθει κι αυτο το εργο..!
Angelo_24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Απο Νεο Κοσμο ειναι πολυ βολικο να παρεις το μετρο μεχρι Μεταξουργειο να βγεις πανω στην σταση λεωφορειων επι της Αχιλλεως και να παρεις απο κει το 051 μολις περασει ωστε να σε παει κατευθειαν μεσα στα Κτελ. +1 Δεν θα μπορούσε να πάρει και άλλα λεωφορεία που περνάνε από την λεωφόρο Αθηνών(π.χ Α15,Β15) και να κατέβει εκεί κοντά?(μην περιμένει μόνο το 051)
lambroszekis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 +1 Δεν θα μπορούσε να πάρει και άλλα λεωφορεία που περνάνε από την λεωφόρο Αθηνών(π.χ Α15,Β15) και να κατέβει εκεί κοντά?(μην περιμένει μόνο το 051) Αν και δεν ξερω καλα την περιοχη δε νομιζω να αξιζει να παρει το Α15 ή Β15 ανεβα κατεβα με τα πραγματα συν περπατημα μετα για να μπει στα ΚΤΕΛ το 051 εχει τακτικα δρομολογια οποτε ειναι καλλυμενος και με αυτο.
Angelo_24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εννοούσα να πάρει και κάποιο άλλο λεωφορείο εκτός από το 051, και νομίζω είναι, το πολύ, 5 λεπτά περπάτημα για να πάει στα κτελ(τόσο σου παίρνει για να βγεις από το μετρό και να πας στα στάση του λεωφορείου). Αλλά αν έχει πολλά πράγματα μαζί του και όντως περνάει συχνά το 051, ε τότε ας πάρει το 051.
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Είναι μισό με ένα τετράγωνο η στάση του 051 από Μεταξουργείο, δεν αξίζει τον κόπο να περιμένει Α/Β 15. Για την ακρίβεια, εγώ θα έδινα τα 3 στον ταρίφα ίσα για να γλυτώσω το στριμωξίδι, έχουν πιάτσα έξω από το μετρό.
kululu Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ΚΤΕΛ Κηφισού - Πάρκιν Είπα να μην κάνω νέο θέμα, οπότε γράφω εδώ. Θέλω να πάω στο ΚΤΕΛ Κηφισού με το αυτοκίνητο, να πάρω το ΚΤΕΛ και να πάω στον προορισμό μου και σε 6-7 ώρες να επιστρέψω, να πάρω το αυτοκίνητο μου και να φύγω. Η επιστροφή θα είναι γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Ρώτησα σε ένα ιδιωτικό πάρκιν εκεί δίπλα και μου είπαν ότι κοστίζει 5 ευρώ. Οκ 5 ευρώ δεν είναι πολλά, διερευνώ, όμως, μήπως τυχόν υπάρχει και η περίπτωση να παρκάρω εύκολα, δωρεάν και με ασφάλεια κάπου εκεί κοντά. Όταν λέω "ασφάλεια" εννοώ και το αυτοκίνητο να είναι ασφαλές (να μην το σπάσουν και να μην φάω κλήση) και εγώ να μην κινδυνεύσω (από ανθρώπους ή αδέσποτα σκυλιά πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο γιατί παλιότερα που είχα περπατήσει από τα ΚΤΕΛ ως την λεωφόρο Αθηνών μου την είχαν πέσει κάτι αδέσποτα σκυλιά). Σκέφτηκα να το αφήσω από την απέναντι μεριά της Εθνικής Οδού και να περάσω από την πεζογέφυρα. Είναι ασφαλής αυτή η περιοχή; Πριν λίγες μέρες που έκανα ένα τέτοιο ταξίδι πάρκαρα στη Σπύρου Πάτση, που θεωρώ ότι είναι εξίσου ασφαλές σημείο όσο η γειτονιά μου (Αμπελόκηποι). Αλλά έτσι, έπρεπε και πάλι να περιμένω το 051 για να φτάσω στα ΚΤΕΛ -μισές δουλειές, δηλαδή. Τουλάχιστον, τη νύχτα το ΚΤΕΛ πηγαίνει ως το μετρό Μεταξουργείο και έτσι έκανε μια στάση και με αφησε κι εμένα δίπλα στο αυτοκίνητο. Συνοψίζοντας την ερώτηση: Υπάρχει ασφαλές δωρεάν πάρκιν σε απόσταση ως 10' με τα πόδια από το ΚΤΕΛ Κηφισού; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα