Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα επειδη σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση οθονης και να παρω και ενα σσδ θα μου δωσει τπτ να παω σε ενα γενια επεξεργαστη της αμδ (μιας κ απο οτι εχω καταλαβει τους περνει η μητρικη μου)? ο επεξεργαστης μου τωρα δουλευει σ στοκ ταχυτητες.

edit: κυριως λολ και battlefield παιζω και ταινιες και οθονη σκεφτομαι 21 με 23 σε lg η δελλ με ιπσ πανελ

Δημοσ.

Με το να αλλαξεις επεξεργαστη, διαφορες στο gaming δε θα δεις (για να δεις διαφορες στα παιχνιδια, μονο η αλλαγη gpu θα ηταν λογικη).. Το συστημα που εχεις ηδη ειναι πολυ καλο, και να του βαλεις εναν ssd ειναι πολυ καλη ιδεα.. Η οθονη που εχεις τωρα ποια ειναι??

Δημοσ.

viewsonic va1903wb 19" με vga και μεγιστη αναλυση 1440Χ900.. δεν ειχα σκοπο να την αλλαξω αλλα μου κανει καποια νουμερα οταν μπαινει σε sleep mode και κανει μιση ωρα να ανοιξει... φανταζομαι για να παιξω battlefield θα χαμηλωσω γραφικα ε? με τη καρτα γραφικων θα ειμαι κομπλε? γενικα ειχα σκεφτει για crossfire αλλα ξερω οτι η καρτα μ ειναι μετρια για games και το μονο που της λειπει ειναι vram που αυτα δυστηχως δε προστηθωνται στο Cf

Δημοσ.

Στην αναλυση που παιζεις η 6850 ειναι αξιοπρεπεστατη.. Για να δεις αισθητη αλλαγη θα πρεπει να πας σε νεο monitor και καινουρια καρτα γραφικων, αλλα λαμβανοντας υποψην την ισορροπια που εχει ηδη το συστημα σου, κατι τετοιο θα αξιζε μονο αν δεν εισαι ικανοποιημενος με τις επιδοσεις που εχεις ηδη...

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχω προβλημα με αυτο το μονιτορ θα το αλλαξω με ενα νεο με ips και 21 η 23" κ φανταζομαι οτι θα εχει 1920χ1080 αναλυση...

Δημοσ.

Ωραια.. Οποτε πες μας ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για καρτα γραφικων, μονιτορ και ssd! (φυσικα αν θελεις μπορεις να κρατησεις την καρτα γραφικων που ηδη εχεις, αλλα σε αναλυση 1920Χ1080 θα πρεπει σε αρκετες περιπτωσεις να κανεις πολλες παραχωρησεις)

Δημοσ.

ακριβως δε ξερω γιατι δε μπορω να τα παρω ολα μαζι... εχω υπολογισει μεχρι τα χριστουγεννα... εχω σκεφτει ενα 120-130 για μια lg Που ειχα δει αμαζον.. ενα 100αρι που κυμαινονται περιπου οι 128Gb και η καρτα γραφικων επειδη θα ειναι η τελευταια αγορα οσα χρειαστει για να παιζω battlefield multiplayer με αξιοπρεπες ρυθμισεις...δεν ζηταω να ενεργοποιω ολα τα φιλτρα απλα να παιζω σε ultra και καποια φιλτρα( οπως και σε αυτη την αναλυση που παιζω τωρα)... αα κ στη καρτα μ εχω αναβεσει τα ρολογια σε 850-1125... θα αξιζε να παρω αλλη μια 6850? η δινω τη δικια μου και παω σε 6950-70 μεταχ η σε 7850-70?

Δημοσ.

Ποια οθονη εχεις δει στο αμαζον? Για ssd 128gb, οντως θα χρειαστεις οσο περιπου το εχεις υπολογισει.. Οσο για την καρτα γραφικων, αν βρεις καμια φθηνη 6950-70 με υπολοιπο εγγυησης, πουλωντας τη δικη σου, αξιζει.. Κι ακομα περισσοτερο φυσικα αξιζει να δωσεις τη δικη σου, και να επαιρνες μια καινουρια 7850-70.. Για cf 6850 στις μερες μας, προσωπικα δε μου φαινεται τοσο καλη επιλογη.. Αν η οθονη που εχεις ηδη "δεν μπορει καθολου", το καλυτερο θα ηταν να παρεις πρωτα μια καινουρια οθονη, μετα καρτα γραφικων για να μην κανεις μεγαλες "θυσιες" στα παιχνιδια, και μετα τον ssd..

Δημοσ.

την ειχα δει στης προσφορες του φορουμ http://www.amazon.co.uk/LG-IPS224V-inch-Backlit-Monitor/dp/B008F7GVZS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1352596759&sr=8-3 .... κοιτα η οθονη μου οταν το pc μπαινει σε sleep mode μετα για να ανοιξει πρεπει να περιμενω μιση ωρα... αυτο μπορει να ευθυνετε και το καλωδιο αλλα σαν αφορμη μαζεψα λευτα για να την αλλαξω γτ ουτως η αλλως ουτε για ταινιες κανει ουτε για παιχνιδια... με κουραζει πολυ ευκολα και αν ειμαι σε κανα περιεργο φοντο(οπως εδω του φορουμ δεξια κ αριστερα) βλεπω πανω κατω ασπρες λοριδες .. σε επειδοσεις τι παιζει καλητερα? 78.. η 69..?

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη για την οθονη.. Κι αφου το εχεις παρει αποφαση, παρ'την!!;)!! Για καρτες 7850 και 6970 ειναι αρκετα κοντα.. Αλλα με την πρωτη να ειναι νεα τεχνολογια και να καιει πολυ λιγοτερο ρευμα, την καθιστα καλυτερη σαν επιλογη.. Για την 7870 δεν γινεται καν λογος.. Αν μπορεις να την παρεις, απλα παρ'την!!

• Like 1
Δημοσ.

αρα θα παρω την οθονη κ μετα αναλογα με τα λεφτα που θα μαζεψω μεχρι τα χριστουγεννα αποφασιζω και για καρτα γραφικων... σε σσδ? ocz η samsung?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο samsung 830 http://www.skroutz.g...MZ-7PC128B.html αποτελει πολυ καλη επιλογη.. Αν μπορεις να δωσεις τα εξτρα χρηματα, παρε αυτον τον ocz λογω ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ εγγυησης.. http://www.skroutz.g...-SSD-128GB.html Οσον αφορα το vfm, προφανως ο πρωτος ειναι καλυτερος.. (Απλα να αναφερω πως η συγκεκριμενη οθονη που κοιτας υπαρχει και σε εγχωρια καταστηματα με τιμες που ξεκινουν απ'τα 133 Ε http://www.skroutz.gr/s/2093419/LG-IPS224V.html)

Επεξ/σία από GP7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...