gorilakis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αγόρασα χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα άπο οθονες..Phillips moda'http://www.philips.gr/c/pc-monitor/brilliance-moda-23.6-inch-59.9-cm-white-full-hd-248c3lhsw_00/prd/' θέλω την γνώμη σας..γιατί παίζω παιχνίδια ΜΜΟ..αυτό που πραγματικά με ανησύχησε κατά την άγορα της οθόνης είναι οτι δεν έχει έξοδο DVI για την κάρτα γραφικών..
alex00a Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 πολυ καλη αγορα εκανες....οσο για την ελληψη του dvi βαζεις ενα ανταπτορακι και εισαι οκ ποσο την πηρες;
gorilakis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 187 ευρω από το web supplies..άρα πιστεύεις ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα όσο άφορα το gaming ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 πολυ καλη αγορα εκανες.... ποσο την πηρες; 187 ευρω από το web supplies.. 187 euro για οθόνη με TN Panel είναι κακή αγορά... αν δεν την έχεις παραλάβει ακόμα ακύρωσε την και πάρε κάποια με IPS Panel...
gorilakis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 την παρέλαβα...δηλάδη θα έχω πρόβλημα σοβαρό με το Gaming?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 με το gaming κανένα, αλλά ως οθόνη γενικότερα δεν είναι καλή επιλογή, θα μπορούσες να επιλέξεις άλλη με τα ίδια η λίγοτερα χρήματα που και πρόβλημα με το gaming δεν θα είχες και καλύτερη απόδοση χρωμάτων θα είχες... γιατί άνοιξες το topic αφού την αγόρασες, τι νόημα έχει?
gorilakis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 όσο αφορά ότι δεν έχει έξοδο DVI..με ανησυχησε βασικά...
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Έχει 2 HDMI. Έπρεπε να το τσεκάρεις πιο πριν πώς θα τη συνδέσεις με την κάρτα γραφικών. Πάντως δε σημαίνει κάτι το ότι δεν έχει DVI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα