stathi02 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Και έφτασε ο καιρός για αντικατάσταση τού παλιού μου laptop. Ενδιαφέρομαι πολύ για αγορά υβριδικού με Windows 8 μιας και βρίσκω αυτή την ιδέα της microsoft all in one πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Πρώτα να πώ ότι αποκλείω την περίπτωση των RT συσκευών γιατί δεν με καλύπτουν. Η χρήση που το θέλω περιλαμβάνει πολύ MATLAB, Fortran λίγο photoshop, Office, Internet κλπ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ποια είναι η διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ ΑΤΟΜ και ι5 επεξεργαστές σε σχέση με τις ανάγκες που σας ανέφερα παραπάνω. Βασικά με καλύπτει ο ΑΤΟΜ? Πάνω στο πολύ ψάξιμο που 'έχω ρίξει έπεσα πάνω σε αυτό για όποιον ενδιαφέρεται: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai8ZiATihYWQdDhTYnBMNzNNU2pIWTI4blh4cW5QS3c#gid=6 Thanks!
WoodSell3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ο Αtom σε καλύπει μόνο για τα 2 τελευταία που αναφέρεις
stathi02 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ok, αυτό σημαίνει 1200 Εuro+, κριμα γιατί οι συσκευές με ΑΤΟΜ μαρέσουν περισσότερο. π.χ. Lenovo LYNX
ektor7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Η διαφορα είναι από τη γη μέχρι τον ουρανό! Ο ivy bridge που εχουν τα υβρηδικα,έχει σχέδον τις επιδωσεις του τετραπυρινο i7-720qm!Για τέτοιες επιδωσεις μιλάμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα