Iga Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Πριν από λίγο αγόρασα το συγκεκριμένο και δεν μπορώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο. Έχω conn x και ενώ βάζω τα στοιχεία μου σωστά δεν ανάβει το λαμπάκι για να συνδεθώ στο διαδίκτυο. Να πω ότι στο όνομα δοκίμασα και ****@otenet.gr αλλά και χωρίς το otenet.gr.
Antwni Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν σου έδωσαν και δικό τους router? το otenet χρειάζεται...τον κωδικό τον έχεις βάλει σωστά? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από Antwni
Iga Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μου ειχαν δωσει και δικο τους router, απλα αγορασα καινουργιο επειδη χαλασε αυτο της conn x. Τελικα το εφτιαξα. Διαβασα σε διαφορα sites οτι εχει προβλημα με τα συμβολα και στο κωδικο μου ειχε το συμβολο $. Ε τον αλλαξα και δουλεψε. Απλα νιωθω οτι παει καπως αργα σε σχεση με το παλιο μου router. Ερωτηση. Ποσες φορες μπορω να αλλαξω το κωδικο μου απο το my.otenet.gr γιατι θελω να τον ξαναλλαξω και δεν μπορω.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 α.για το οτι λες οτι παει μια αργα κανε και κανα firmware update προληπτικα να εισαι κομπλε.επισης τσεκαρε οτι εισαι Pppoe/llc και αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο.απο το My.otenet.gr γιατι δεν μπορεις να τον αλλαξεις παλι?μπαινεις παλι μεσα κανονικα με το νεο Pass και λογικα πρεπει να σε αφηνει να τον αλλαξεις.
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μου ειχαν δωσει και δικο τους router, απλα αγορασα καινουργιο επειδη χαλασε αυτο της conn x. Τελικα το εφτιαξα. Διαβασα σε διαφορα sites οτι εχει προβλημα με τα συμβολα και στο κωδικο μου ειχε το συμβολο $. Ε τον αλλαξα και δουλεψε. Απλα νιωθω οτι παει καπως αργα σε σχεση με το παλιο μου router. Ερωτηση. Ποσες φορες μπορω να αλλαξω το κωδικο μου απο το my.otenet.gr γιατι θελω να τον ξαναλλαξω και δεν μπορω. Αυτό που σου δώσανε υποτίθεται ότι πρέπει να το επιστρέψεις πίσω αλλιώς τους πληρώνεις 20-30 (δεν θυμάμαι) ...το ξέρουν οτι χάλασε? Το όνομα το αλλάζεις μια φορά τον κωδικό όσες θέλεις.. Γιατί δεν μπορείς σου λέει κάτι?? Επίσης μπες στο router και πες μας :Bandwide Down/Up(kbps) SNR Margin, Line Attenuation....να δούμε την ταχύτητα σου...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που σου δώσανε υποτίθεται ότι πρέπει να το επιστρέψεις πίσω αλλιώς τους πληρώνεις 20-30 (δεν θυμάμαι) ...το ξέρουν οτι χάλασε? Το όνομα το αλλάζεις μια φορά τον κωδικό όσες θέλεις.. Γιατί δεν μπορείς σου λέει κάτι?? Επίσης μπες στο router και πες μας :Bandwide Down/Up(kbps) SNR Margin, Line Attenuation....να δούμε την ταχύτητα σου... στον οτε το ρουτερ στο χαριζουν δεν ειναι χρησιδανειο δνε το επιστρεφεις.στην Hol το ζητανε πισω τουλαχιστον παλια.απλα αν εχει χαλασει και εχει εγγυηση καλο ειναι να το αλλαξει ωστε να εχει και ενα καινουριο αμα γινει κατι η για μια περιπτωση αναγκης.αλλα ο εξοπλισμος οσο ξερω στο ote ειναι δωρεαν.τωρα για το Password ναι παραξενο να μην τον αφηνει.μπορει να ζητησει απο τον οτε αλλαγη αλλα δεν ξερω αν θα του βαλουν αυτο που θελει η ενα τυχαιο.η να ρωτησει τον οτε γιατι δεν τον αφηνει αν και μου φαινετε παραξενο.πρεπει να βγαζε καποιο μυνημα.εκτος αν θελει παλι να περασει καποιο χρονικο διαστημα πριν τον ξαναλαξει.
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 στον οτε το ρουτερ στο χαριζουν δεν ειναι χρησιδανειο δνε το επιστρεφεις.στην Hol το ζητανε πισω τουλαχιστον παλια.απλα αν εχει χαλασει και εχει εγγυηση καλο ειναι να το αλλαξει ωστε να εχει και ενα καινουριο αμα γινει κατι η για μια περιπτωση αναγκης.αλλα ο εξοπλισμος οσο ξερω στο ote ειναι δωρεαν.τωρα για το Password ναι παραξενο να μην τον αφηνει.μπορει να ζητησει απο τον οτε αλλαγη αλλα δεν ξερω αν θα του βαλουν αυτο που θελει η ενα τυχαιο.η να ρωτησει τον οτε γιατι δεν τον αφηνει αν και μου φαινετε παραξενο.πρεπει να βγαζε καποιο μυνημα.εκτος αν θελει παλι να περασει καποιο χρονικο διαστημα πριν τον ξαναλαξει. Εγώ που έβαλα οτε πριν 1 μήνα μου είπαν να επιστρέψω το ρουτερ όταν τελειώσει η σύνδεση... Επίσης άλλαξα το username μου μια χαρά (δεν προσπάθησε και δεύτερη φορά να δω τι σφάλμα βγάζει) καθώς άλλαξα και το password 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα... lga διάβασες τις οδηγίες σε ποιά διεύθυνση πρέπει να πας και πώς αλλάζεις password??
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εγώ που έβαλα οτε πριν 1 μήνα μου είπαν να επιστρέψω το ρουτερ όταν τελειώσει η σύνδεση... Επίσης άλλαξα το username μου μια χαρά (δεν προσπάθησε και δεύτερη φορά να δω τι σφάλμα βγάζει) καθώς άλλαξα και το password 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα... lga διάβασες τις οδηγίες σε ποιά διεύθυνση πρέπει να πας και πώς αλλάζεις password?? απο ποτε ο οτε δινει το modem δανεικο ειδικα ενα ρουτερ των 20 ευρω?δεν το εχω ακουσει ποτε.εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια γιατι μεχρι προτεινως δεν το εδινες πισω εκτος αν ειπαν τιποτα βλακειες απο εκει που το πηρες.λογκα στην αποδειξη συνηθως γραφει οτι ειναι για χρηση πελατη και δεν το κοβουν οπως κατι που αγοραζεις.αν εδινε voip θα ελεγα οτι οκ μπορει πραγματι να το ζηταγαν πισω αφου ο εξοπλισμος ειναι πιο ακριβος αλλα για 10 ευρω ρουτερ???
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Είδα την απόδειξη αλλά δεν έγραφε κάτι... Τώρα να μου είπαν βλακείες δεν ξέρω...το πολύ πολύ να πάρω αύριο να ρωτήσω στο 13888...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ναι μου φαινεται πολυ παραξενο.ποιος ο λογος να το παρεις πισω το ρουτερ αφου ειναι της πλακας.εκτος αν πραγματι το αλλαξαν για οικονομια οποτε μετα ειναι ξεφτιλικι
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πήρα τηλέφωνο και ήθελαν τα στοιχεία μου για να μου απαντήσουν...wtf??...τους τα έδωσα και μου είπαν ότι το router είναι με χρησιδάνειο...Δεν ξέρω τώρα δεν μου είπαν από την αρχή ότι είναι με χρησιδάνειο αλλά μου ζήτησαν τα στοιχεία μου...οπότε δεν είναι σε όλους έτσι...λογικά στις καινούριες συνδέσεις φαντάζομαι είναι με χρησιδάνειο... Α και το ρουτερ δεν κάνει 10 αλλά 25 ευρώ
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πήρα τηλέφωνο και ήθελαν τα στοιχεία μου για να μου απαντήσουν...wtf??...τους τα έδωσα και μου είπαν ότι το router είναι με χρησιδάνειο...Δεν ξέρω τώρα δεν μου είπαν από την αρχή ότι είναι με χρησιδάνειο αλλά μου ζήτησαν τα στοιχεία μου...οπότε δεν είναι σε όλους έτσι...λογικά στις καινούριες συνδέσεις φαντάζομαι είναι με χρησιδάνειο... Α και το ρουτερ δεν κάνει 10 αλλά 25 ευρώ τι να πω ξεπεσε και ο οτε.ισως πραγματι στους καινουριους να ειναι με χρησιδανειο για αυτο οπως ειπες να σε ρωτανε τα στοιχεια σου.τι να πω.η Hol οκ εκανε χρησιδανειο γιατι εδινε voip ρουτερ και ακριβο πχ fritz.αλλα τωρα για τα φτηνα τι να πω.εκτος αν μετα το χρονο γινεται δικο σου.10 ευρω που ειπα πιο πανω δεν πηγαινε για ποσο τα πουλανε εξω που εξω μπορει να τα εχουν και 25 και 30 και 40 ευρω.τα 10 ευρω πηγαιναν στο ποσο τους στοιχιζει που και 10 ευρω πολλα ειπα.απορω αν τους στοιχιζουν 2-3 ευρω το ενα .οτι κοινως δεν αξιζει για τοσα λιγα ευρω να ζητας το ρουτερ του πελατη πισω.και ειδικα αυτα τα ρουτερ που μεσα απο μισο χρονο απορω αν θα παιζουν σωστα.ειναι ξεφτιλα.με το κιλο τα αγοραζουν.και το λεω γιατι εχω πετυχει κατι παρομοιο με αλλο provider>τα παιρναν τοσο φτηνα που οταν χαλαγαν δεν πηγαιναν αντιπροσωπεια αλλα σε στυλ ανακυκλωσης .και ειναι πιο ακριβο μαλλον το να φτιαξεις και ξαναπακεταρεις ενα τετοιο ρουτερ εκτος αλυσιδας παραγωγης παρα να δωσεις καινουρια.μου θυμιζε αυτο που ελεγε μια εταιρεια για τα κουτια για τα Pc.αγοραζουμε 1000 κουτια της πλακας και για να μας καλυψει η εταιρεια στο εξωτερικο την περιπτωση να ειναι καποιο χαλασμενο και ναπρεπει να το στειλουμε πισω και να μας στειλουν αλλο για αυτο σε καθε παραγγελια αντι να μας φερνουν 1000 κουτια πχ μας φερνουν 1020.τα 20 ειναι για τυχρον προβληματικα που θα βρουν για να μην τα στειλουν πισω αφου θα στοιχισει παραπανω απο το κουτι το ιδιο.
Antwni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 τα 10 ευρω πηγαιναν στο ποσο τους στοιχιζει που και 10 ευρω πολλα ειπα 10 ευρώ έπρεπε να τα πουλάνε αλλά από παντού προσπαθούνε να τα βγάλουν τώρα .απορω αν τους στοιχιζουν 2-3 ευρω το ενα .οτι κοινως δεν αξιζει για τοσα λιγα ευρω να ζητας το ρουτερ του πελατη πισω.και ειδικα αυτα τα ρουτερ που μεσα απο μισο χρονο απορω αν θα παιζουν σωστα.ειναι ξεφτιλα.με το κιλο τα αγοραζουν.και το λεω γιατι εχω πετυχει κατι παρομοιο με αλλο provider>τα παιρναν τοσο φτηνα που οταν χαλαγαν δεν πηγαιναν αντιπροσωπεια αλλα σε στυλ ανακυκλωσης .και ειναι πιο ακριβο μαλλον το να φτιαξεις και ξαναπακεταρεις ενα τετοιο ρουτερ εκτος αλυσιδας παραγωγης παρα να δωσεις καινουρια.μου θυμιζε αυτο που ελεγε μια εταιρεια για τα κουτια για τα Pc.αγοραζουμε 1000 κουτια της πλακας και για να μας καλυψει η εταιρεια στο εξωτερικο την περιπτωση να ειναι καποιο χαλασμενο και ναπρεπει να το στειλουμε πισω και να μας στειλουν αλλο για αυτο σε καθε παραγγελια αντι να μας φερνουν 1000 κουτια πχ μας φερνουν 1020.τα 20 ειναι για τυχρον προβληματικα που θα βρουν για να μην τα στειλουν πισω αφου θα στοιχισει παραπανω απο το κουτι το ιδιο. αχαχα πεθανα ρεεε :lol: Ξεφτίλααα...
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ε ναι οταν αγοραζουν χονδρικι και αγοραζουν πχ 10.000 τεμαχια τι τιμη θα παρεις για αυτα τα σαπια?και οχι μονο ο οτε αλλας οποιοσδηποτε provider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα