pavlinara Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Βασανίζει χρόνια ένα συγγενικό μου πρόσωπο.Έχει κανείς άλλος ή ξέρει κάποιον που να υποφέρει από αυτήν να μας πει πως την αντιμετωπίζει; Πρέπει το άτομο αυτό να πάει στρατό, πρέπει να δώσει κάτι εξετάσεις, πρέπει να παρουσιάσει πτυχιακή.Πως θα το κάνει; Mιλάμε για τον χειρότερο πόνο που υπάρχει,μεγαλύτερο από αυτόν της γέννας σύμφωνα με μαρτυρίες και διαρκεί ώρες.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγε σε νευρολόγο ;
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Βασανίζει χρόνια...Mιλάμε για τον χειρότερο πόνο...διαρκεί ώρες. Όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγε σε νευρολόγο ; Το ίδιο θα αναρωτιόταν κάθε λογικά σκεπτόμενος (και το τελευταίο που θα υπέθετε, θα ήταν ότι ενώ κάποιος βασανίζεται χρόνια από το χειρότερο πόνο που διαρκεί ώρες, έχει εναποθέσει τις ελπίδες του σε κάποιο «μη ειδικό» φόρουμ...) 1
pavlinara Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Πήγε σε ωτορινολαρυγγολόγο, του έκανε εγχείρηση κρεατάκια,και τον είχε πείσει ότι είναι ημικρανίες. Τώρα πρόσφατα αφού ξαναεμφανίστηκε πήγε σε νευρολόγο και του είπε ότι είναι αυτό. Του έδωσε κάποια φάρμακα πολύ βαριά και ακριβά τα οποία όμως δεν κάνουν και τίποτα. Τώρα θα πάει και σε άλλους γιατρούς και θα πάρει οξυγόνο που είναι ένας τρόπος να μειωθεί ο πόνος. Εγώ αυτό που ψάχνω είναι άτομα τα οποία περνάν το ίδιο μαρτύριο.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά υποφέρω από ημικρανίες , οι οποίες μπορεί και να φτάσουν 4 κρίσεις σ' ένα μήνα και μετά να εξαφανιστούν για 7-8 μήνες. Ο νευρολόγος μου έδωσε μια άμεση αντιμετώπιση και μια μακροχρόνια η οποία όντως είναι δυνατή φαρμακευτικά. Τώρα την έχω τελειώσει και ευτυχώς έχω να πάθω κρίση από τον Απρίλιο. Ο κύριος παράγοντας που το απέδωσε; άγχος και στρες. Στην περίπτωσή σου έγιναν ειδικευμένες εξετάσεις, εγκεφαλογράφημα, μαγνητική τομογραφία κλπ. ;
fylatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Στην διάγνωση για αθροιστική κεφαλαλγία πως κατέληξε; Σε ιατρείο πόνου σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο σκέφτηκε να πάει;
xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Πήγε σε ωτορινολαρυγγολόγο, του έκανε εγχείρηση κρεατάκια,και τον είχε πείσει ότι είναι ημικρανίες. Τώρα πρόσφατα αφού ξαναεμφανίστηκε πήγε σε νευρολόγο και του είπε ότι είναι αυτό. Του έδωσε κάποια φάρμακα πολύ βαριά και ακριβά τα οποία όμως δεν κάνουν και τίποτα. Τώρα θα πάει και σε άλλους γιατρούς και θα πάρει οξυγόνο που είναι ένας τρόπος να μειωθεί ο πόνος. Εγώ αυτό που ψάχνω είναι άτομα τα οποία περνάν το ίδιο μαρτύριο. Τα φάρμακα που του έδωσε τα πήρε; Γιατί με το "βαριά και ακριβά" εχω αμφιβολίες. Δες και εδώ: http://www.headaches.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=5
pavlinara Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά υποφέρω από ημικρανίες , οι οποίες μπορεί και να φτάσουν 4 κρίσεις σ' ένα μήνα και μετά να εξαφανιστούν για 7-8 μήνες. Ο νευρολόγος μου έδωσε μια άμεση αντιμετώπιση και μια μακροχρόνια η οποία όντως είναι δυνατή φαρμακευτικά. Τώρα την έχω τελειώσει και ευτυχώς έχω να πάθω κρίση από τον Απρίλιο. Ο κύριος παράγοντας που το απέδωσε; άγχος και στρες. Στην περίπτωσή σου έγιναν ειδικευμένες εξετάσεις, εγκεφαλογράφημα, μαγνητική τομογραφία κλπ. ; Μήπως έχεις κι εσύ το ίδιο; тα συμτπώματα είναι ανυπόφορος πόνος κάθε μέρα την ίδια ώρα που διαρκεί μερικές ώρες,εξαφανίζεται κατά διαστήματα και επανέρχεται. Θα πάμε αύριο για εγκεφαλογράφημα τι είναι το ιατρείο πόνου; τα φάρμακα τα παίρνει, γιατί έχεις αμφιβολίες;
HALF EVIL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μήπως έχεις κι εσύ το ίδιο; тα συμτπώματα είναι ανυπόφορος πόνος κάθε μέρα την ίδια ώρα που διαρκεί μερικές ώρες,εξαφανίζεται κατά διαστήματα και επανέρχεται. Θα πάμε αύριο για εγκεφαλογράφημα τι είναι το ιατρείο πόνου; τα φάρμακα τα παίρνει, γιατί έχεις αμφιβολίες; Όχι, αυτά που περιγράφεις δεν δείχνουν ημικρανίες. Κάτι άλλο μου φαίνεται. Το καλύτερο είναι αυτό που λες. επίσκεψη σ΄ένα σοβαρό νευρολόγο και μάλλον εξετάσεις , ίσως και μαγνητική τομογραφία. Εύχομαι το καλύτερο. Το ιατρίο πόνου είναι ένα ειδικό κέντρο που απευθύνονται όσοι αντιμετωπίζουν επώδυνα προβλήματα, ακόμη και καρκινοπαθείς πηγαίνουν εκεί. Βρίσκονται σε διάφορα νοσοκομεία (αυτό εύκολα μπορείς να το βρείς). Έχω όμως την εντύπωση ότι εκεί απλά αντιμετωπίζεται το σύμπτωμα και όχι η αιτία. Και είναι φυσικό,σ'ένα καρκινοπαθή που πονάει τι να του κάνεις παρά να απαλύνεις τον πόνο του με ισχυρά φάρμακα μέχρι το τέλος.
sverakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Είναι δυστηχώς μια πάθηση η οποία βασανίζει αρκετούς ανά τον κόσμο.Εμένα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2009 σε ηλικία 28 ετών.Είναι πραγματικά ένα πρόβλημα πάρα πολύ σοβαρό το οποίο δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα τόσο στο άτομο που το έχει αλλά και σε μεγάλο βαθμό στους γύρω(διότι βλέπουν τον άλλον να πονά και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα). Το πιο σημαντικό για κάποιον που του συμβαίνει είναι βασικά να γίνει μια σωστή διάγνωση από ειδικούς που ασχολούνται αποκλειστικά με τις κεφαλαλγίες.Στο νοσοκομείο Γ.Γενηματας υπάρχει ειδικό τμήμα για τις καφαλαλγίες.Επίσης στην Ευρωκλινική αθηνών η διευθύντρια της νευρολογικής είναι απίστευτα καλή. Τα έχω επισκεφθεί και τα δύο και με 100% σιγουρία θα πρότεινα σε κάποιον που το έχει να τα επισκεφθεί. Εύχομαι το καλύτερο και να βοήθησα λίγο. ΥΓ, το ψυχολογικό κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντικό.Τα παυσίπονα(τα κοινά εννοώ)είναι αχρηστα για το συγκεκριμένο πρόβλημα.Φαρμακευτική αγωγή από ειδικό και δοκιμάστε και οξυγόνο(εισπνοές), είναι άκακο, οφέλιμο για όλους μας γενικά και πολύ σημαντικό στην αντιμετώπιση της αθροιστικής κεφαλαλγίας. Να είστε καλά όλοι. Στέλιος Β.
Cossutius. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 pavlinara είσαι σιγουρη οτι η πάθηση λέγεται "αθροιστική"? Μήπως έχει κάποια σχέση με την έννοια "αρθριτική"? Γιατί συγγενής μου υποφέρει απο αρθρίτιδα, τον χτυπάει καθαρά στον αυχένα και στα χέρια του και του δημιουργεί απίστευτους πονοκεφάλους οι οποίοι περνάνε μόνο με μεσουλιντ.
Anastazio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 pavlinara είσαι σιγουρη οτι η πάθηση λέγεται "αθροιστική"? Μήπως έχει κάποια σχέση με την έννοια "αρθριτική"? Γιατί συγγενής μου υποφέρει απο αρθρίτιδα, τον χτυπάει καθαρά στον αυχένα και στα χέρια του και του δημιουργεί απίστευτους πονοκεφάλους οι οποίοι περνάνε μόνο με μεσουλιντ. Η αθροιστικη,η αλλιως cluster,ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που αναφερεις.Το περιγραφει μια χαρα ενας φιλος παραπανω,ο πονος βεβαια δεν περιγραφεται ουτε η επιδραση που εχει στη δραστηριοτητες και στη ζωη του πασχοντα.mesulid,lonarid-N και αλλα κοινα δεν κανουν τπτ. 1
Cossutius. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το Lonarid δε βοηθάει???????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΚ!!!! Μιλάμε για τρελό παυσιπονο. Δε την ήξερα τη πάθηση φιλαράκι.
georgemoto13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους ενα ειναι το φαρμακο γιαυτην την σπανια ασθενια το ειχε ενας δικος μου ανθρωπος για χρονια και το ανακαλυψε προσφατος στο εξωτερικο αν εχει και εδω αφθονο.αυτο που ψαχνετε λεγετε LSD ναρκωτικο βεβαια αλλα για την αθροιστικη κεφαλαλγια δεν υπαρχει ως τωρα κατι αλλο μια δοκιμη θα σας πεισει. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από georgemoto13
evlwtos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα,θα ΄ηθελα να συμπληρώσω μετά από 13 χρόνια συμβίωσης με την συγκεκριμένη ασθένεια πως υπάρχουν και φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισης του πόνου ,όπως η σεξουαλική δραστηριότητα ή ο διαλογισμός την ώρα των κρίσεων.Μειώνουν δραστικά τον πόνο και την διάρκεια της κρίσης.Δεν είναι λύση ή μονόδρομος η χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις