efkola Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Εχω κατασταλαξει- νομιζω-σε καποια μοντελα και θα ηθελα τις γνωμες σας.Δυστυχως στελνω απο το κινητο κ δεν εχω τη δυνδτοτητα να παραθεσω links αλλα ολα τα μοντελα τα εψαξα/ψαχνω στο skroutz κ ειναι μεταξυ 450 και 550 ευρω. 1.Fujitsu AH 532 2.Samsung 300Ε5C S03(το ακριβοτερο ολων) 3.Dell inspiron 15R-3520 4.Dell inspiron N5050(αυτο με τα 499 ευρω) 5.Toshiba satellite C850-15Ν και C850-16W 6.Lenovo G560AL Με ενδιαφερει να διαθετει επεξεργαστη i3 η i5 κατα προτιμηση τελευταιας(3ης) γενιας,καλη μνημη που να μπορω και να επεκτεινω κ αξιοπρεπη καρτα γραφικων.Δεν ξερω τι διαφορα μπορει να εχει η καρτα του Samsung με την απλη των υπολοιπων η ποια διαφορα εχει η Intel 4000 απο την intel 3000 κ εδω θα ηθελα τα φωτα σας. Η χωρητικοτητσ του σκ.δισκου κ το design με αφηνουν αδιαφορο. Να πω επισης οτι εχω τσεκαρει και καποια μοντελα της ΗΡ που φαινονται πραγματικα value for money αλλα δεν την εχω(και οχι μονο εγω) σε καμια εκτιμηση αυτη την εταιρεια σε ο,τι αφορα την αξιοπιστια/ποιοτητα της στους φορητους υπολογιστες. Τι λετε;;
efkola Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εκανα μια βολτα σημεραα απο Κωτσοβολο κ media markt οπως εγραψα κ σε αλλο thread κ μπηκα στον πειρασμο να παρω το Samsung 300E5C S03 που το ειχε 579 με ατοκες δοσεις αλλα εμαθα οτι εχει αναμονη σχεδον τρεις βδομαδες κ εννοειται οτι το απεφυγα.Σε πειρασμο μπηκα κ με το lenovo G580 αλλα με κρατησε η μονοετης εγγυηση. Ενας γνωστος μου προτεινε αυτο: http://www.skroutz.gr/s/2577902/Dell-Inspiron-15R-5520-i3-3110M-4GB-500GB.html Φσινεται καλο κ η dell μου αρεσει.Τι γνωμη εχετε για την καρτα γραφικων του;Μου κανει εντυπωση που το πρωτο καταστημα στο skroutz το δινει 546 κ τα υπολοιπα 130+ ευρω ακριβοτερα.Πολυ περιεργο... Το καταστημα αυτο(MG Manager)ειναι αξιοπιστο;
efkola Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Tο dell που ειχα postαρει το εβγαλε το ΜG manager,δεν ξερω γιατι... Να επανελθω στο δικο μου θεμα γιατι ωραια τα λεμε κ στο διπλανο αλλα εδω εχω περισσοτερη ελευθερια κινησεων Αυτο τον καιρο ψαχνομαι γενικοτερα κ βλεπω διαφορα πραγματα που μου κεντριζουν την προσοχη,τα οποια επεξεργαζομαι με απωτερο σκοπο να κανω την καλυτερη δυνατη επιλογη οσον αφορα το νεο μου PC. Ειδα λοιπον αυτο στον Κωτσοβολο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101844 κ με εντυπωσιασε επειδη δεν ειχα ξαναδει κατι παρομοιο.Μη γελατε Δεν ξερω καν σε ποια κατηγορια συγκαταλεγεται...μονο τα Μac ηξερα πως εχουν αυτη τη μορφη αλλα δεν ειχα ασχοληθει γιατι ειναι "απλησιαστα".Δεν ειναι τα κλασικα desktop κ για τις δικες μου αναγκες φορητοτητας,θα μπορουσε να με εξυπηρετησει.Εχει μεγαλη touch oθονη που μου αρεσε πολυ κ αυτο το dell που ειδα(οχι το συγκεκριμενο) ειχε 520 ευρω σε προσφορα κ μου φανηκε πολυ normal. Τι γνωμη εχετε για τους υπολογιστες αυτης της κατηγοριας ως προς την αξιοπιστια;Τι μειονεκτηματα μπορει να εχει συγκριτικα με ενα "κλασικο" desktop η laptop;
efkola Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Θελετε να ξεκολλησετε επιτελους απο τις black Friday προσφορες του amazon και να ασχοληθειτε λιγο και με κανενα αλλο θεμα;
efkola Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τελικά επέλεξα το samsung και διανύω τις πρώτες ώρες μπροστά στην οθόνη του... http://www.skroutz.gr/s/2497505/Samsung-300E5C-S03-i3-3110M-4GB-500GB.html?keyphrase=samsung+300e5c-s03 To έχει κανείς άλλος από εδώ;Πάντως τα υλικά δε μου έκαναν και την καλύτερη εντύπωση και ιδίως το αριστερό και δεξί κλικ σου δίνει την αίσθηση ότι θα ξηλωθεί αν το πιέσεις λίγο παραπάνω και μάλλον πρέπει σύντομα να πάρω mouse...περίμενα κάτι καλύτερο και πιο ''στιβαρό'' Ενεργοποίησα την trial εκδοση του Οffice 2010.Eίμαι εντελώς εκτός πραγματικότητας που περίμενα να έχει εγκατεστημένη τη full έκδοση; Για free antivirus προτείνετε avg; 1
Antwni Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τελικά επέλεξα το samsung και διανύω τις πρώτες ώρες μπροστά στην οθόνη του... http://www.skroutz.g...sung 300e5c-s03 To έχει κανείς άλλος από εδώ;Πάντως τα υλικά δε μου έκαναν και την καλύτερη εντύπωση και ιδίως το αριστερό και δεξί κλικ σου δίνει την αίσθηση ότι θα ξηλωθεί αν το πιέσεις λίγο παραπάνω και μάλλον πρέπει σύντομα να πάρω mouse...περίμενα κάτι καλύτερο και πιο ''στιβαρό'' Ενεργοποίησα την trial εκδοση του Οffice 2010.Eίμαι εντελώς εκτός πραγματικότητας που περίμενα να έχει εγκατεστημένη τη full έκδοση; Για free antivirus προτείνετε avg; Μεγιες Μεγιες ! Ναι είσαι εκτός πραγματικοτητας...σίγα μην σου πλήρωναν και το office... ίσα ίσα που στο κατέβασαν free antivirus βάλε το avira καλύτερα!
LambisElef Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ, για free το avira είναι το πρώτο. Και εγώ αυτό έχω εδώ και ένα χρόνο και παραπάνω και λειτουργεί άψογα!
efkola Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Οκ Lambis,θα βαλω το avira λοιπον οταν ληξει η δοκιμαστικη περιοδος του Norton ;-) Aντωνη σ'ευχαριστω για τις ευχες κ φυσικα για τις προτασεις/συμβουλες μεχρι να καταληξω.. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα τωρα στις αρχες;Θελω,ας πουμε,να μην κανω το ιδιο λαθος με το παλιο μου laptop που αφηνα πανω την μπαταρια κ μετα απο καποιο διαστημα την ειχα κσταστρεψει...δε διαρκουσε πανω απο 15 λεπτα! Για πειτε κανενα αλλο tip... Tα office σπασμενα που θα τα βρω;;
LambisElef Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 οι απόψεις για τις μπαταρίες λιθίου διχάζονται. Είναι πολύ έξυπνες μπαταρίες. Εχθρός τους είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Αν τις αφήσεις για κάποιο καιρό αποφόρτηστες, τότε μειώνουν την απόδοσή τους. Βέβαια, αν δεν έχεις την μπαταρία στο λάπτοπ, τότε μια αυξομείωση της τάσης του ρεύματος θα σου κάψει τη μητρική και ίσως και άλλα μέρη. Εγώ προσωπικά την έχω πάνω στο λάπτοπ συνεχώς, φυσικά βγάζω το καλώδιο του ρεύματος από το jack του λάπτοπ όταν το κλείνω. Την έχω εδώ και ενάμισι χρόνο και ακόμα λειτουργεί κανονικότατα. Για μένα, καλύτερα να την αφήσεις πάνω στο λάπτοπ. Αν τη βγάλεις έτσι κι αλλιώς χάνεται η έννοια της φορητικότητας. Ακόμα και με ups εγώ προσωπικά δε θα την έβγαζα, καθώς μπορεί μετά εξαιτίας της σκόνης να μην κάνει καλή επαφή και τέτοια. Καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό cooler, εγώ προσωπικά πήρα ένα από e shop με 8Ε μόνο για να αναπνέει το λάπτοπ. 1
Antwni Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ό,τι είπε ο lampis... Τώρα εγώ δεν έχω το microsoft offce αλλά το libre office που είναι free.... Άλλο tip δεν έχει...εκτός του να το προσέχεις, να μην το ακουμπάς σε κουβέρτες κτλπ, να το πας στο service για να στο καθαρίσουν τον πρώτο χρόνο (αυτό θα κάνω εγώ ) ...να βλέπεις να μην ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες.... Καλορίζικο και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα