Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε oλες/ους!

Εχω ενα Vaio (αγορασμενο το 2006)το οποιο το Φλεβαρη που περασε μου παρουσιασε για πρωτη φορα προβλημα με τα γνωστα "κινεζικα" στην οθονη,τις χρωματιστες γραμμες και τη μαυρη οθονη.Οταν το πηγα για επισκευη,μου ειπαν οτι εχει θεμα η καρτα γραφικων και αφου εδωσα περιπου 150 ευρω,το πηρα κ δουλεψε κανονικα για 4 μηνες μεχρι που εσκασε παλι το ιδιο προβλημα το οποιο αυτη τη φορα λυθηκε χωρις να με χρεωσουν.Πριν λιγες μερες(δηλαδη ενα τετραμηνο περιπου μετα)παλι τα ιδια κ αυτη τη φορα αποφασισα να παω σε ενα αλλο μαγαζι για να το δουν...

Εκει ο τεχνικος μου ειπε οτι με ειχαν εξαπατησει οι προηγουμενοι καθως δεν ειχε γινει εξαρχης reballing οπως επρεπε αλλα"καψιμο"σε φουρνο κ με συμβουλευσε να μπω σε διαδικασια ευρεσης νεου laptop καθως σε αυτο εχει μπει ηδη χερι 2 φορες κ το μονο που θα καταφερνα ειναι να παρατεινω για λιγο ακομα τη ζωη του VAIO το οποιο εχει ημερομηνια ληξης κ τα οποια χρηματα δωσω απο εδω και περα θα πηγαινουν στραφι.Μου μιλησε κ για τη λυση αγορας νεας μητρικης απο eBay με τα πολλα ρισκα που ενεχει αλλα θεωρω too much να ξοδεψω 150-200 ευρω σε μια τετοια αγορα.

Αυτες τις μερες μιλησα για το ιδιο θεμα κ με καποια αλλα παιδια κ η λυση που σκεφτομαι ειναι να παρω ενα νεο laptop μεχρι 450 ευρω.Η χρηση ειναι απλη...κυριως εργασιες,πολυ internet κ πολυ λιγο gaming.Μου προτεινε το Fujitsu ah512 κ το λιγο ακριβοτερο Fujitsu ah532.Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας σε ο,τι εχει να κανει κ με την περιπτωση του VAIO κ αν συμφωνειτε οτι χρειαζομαι νεο laptop.Δεκτες ολες οι προτασεις!Ευχαριστω προκαταβολικα...:-)

Δημοσ.

.Μου προτεινε το Fujitsu ah512 κ το λιγο ακριβοτερο Fujitsu ah532.Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας σε ο,τι εχει να κανει κ με την περιπτωση του VAIO κ αν συμφωνειτε οτι χρειαζομαι νεο laptop.Δεκτες ολες οι προτασεις!Ευχαριστω προκαταβολικα... :-)

Και εγώ το fujitsuAH532 σου προτείνω...απο αυτό σου γράφω αλλά το δικό μου είχε την GT 620m με τα ίδια λεφτά...τώρα την βγάλανε και έχουν την ενσωματωμένη της intel....

Εγω επίσης έκανα και επέκταση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με 40-50 ευρώ (δεν θυμάμαι) και έχω 3 χρόνια εγγύηση τώρα...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα ένα λάπτοπ με ανεξάρτητη καρτούλα, ώστε να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ε δωσε λινκ στο λαό...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις..

Το Lenovo και το dell που προτεινατε ειναι υποδεεστερα σε καποια χαρακτηριστικα απο το ah532,ετσι δεν ειναι;

Το fujitsu φαινεται καλη περιπτωση και με ενδιαφερει αυτο με την καλυτερη καρτα γραφικων.Ισως αξιζει τον κοπο να τους ζητησω αυτη την εκδοση η να περιμενω να την ξαναβγαλουν..

Δημοσ.

Αν οντως δεν το ξαναβγαλουν,αξιζει τον κοπο να κανω υπομονη για καποιες μερες μεχρι τις γιορτες(εκεινες τις μερες εχει συνηθως μεγαλυτερη διαθεσιμοτητα) μηπως κ βγαλουν καποια προσφορα η καποιο καινουριο μοντελο με τις προδιαγραφες κ τα χρηματα που με ενδιαφερουν;Τι λετε;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω εγώ φίλε μου... :unsure:

Προσφορές θα βγάλουν...αλλά δεν ξέρω αν θα είναι για τα χρήματα σου...

Δημοσ.

καλο ειναι αν μπορεις να περιμενεις και να ψαχνεις καθημερινα γιατι κατι θα βγει σαν προσφορα και ισως δεν χρειαστεις να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Bebis αυτο σκεφτομαι να κανω.Εχεις να μου προτεινεις(εδω η σε πμ) καποιο link σε καποιο forum η οπουδηποτε αλλου οπου θα μπορω να παρακολουθω τυχον προσφορες η γενικοτερα καποια αλλη ιδεα σχετικα με αυτο(πχ φυλλαδια εταιρειων,διαφημισεις);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...