SoToS99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, παιδιά μπαίνοντας στο skroutz να δω για τιμές είδα τιμές από 49e εως 65. Ξέρετε τι παίζει?
chosen21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Το μακρύ τους και το κοντό τους! Έλεος, 80 είχε η hardened edition (sold out), άκου 65 η απλή... Πάρε το πιο φτηνό, αν προλαβαίνεις με preorder για να σου 'χει και τη nuketown 2025 (multiplayer map). Φιλικά, Βασίλης
sinig Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 PS3_CALL OF DUTY BLACK OPS 2 σε 12gb super slim Παιδιά καλησπέρα, Είμαι νέος gamer και πριν λίγο καιρό με τις προσφερές του Απριλίου αγόρασα το PS3 super slim στην τιμή των 149 ευρώ. Τα 12gb σίγουρα δεν ήταν καλή επιλογή μιας και δεν μπορώ να παίζω ''ταυτόχρονα'' πάνω από τρία παιχνίδια σύν ότι plus δεν παίζει.... By the way, θέλω να τσιμπήσω το Call of duty black ops 2 και ενώ έκανα μια αναζήτηση στο διαδικτυο για να σιγουρευτώ ότι θα τρέξει κανονικα στο 12αρι ps3 μου, δεν βρήκα καμια σχετική πληροφορία. Οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής: H εγκατάσταση, τα απαιτούμενα update και τα saves του συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορούν να τρέξουν στην 12αρα κονσόλα ; Τέλος, μία ακόμα ερώτηση (που πάλι στα reviews του παιχνιδιού τα βρήκα σκούρα μιας και νέος gamer) : Μπορώ να παίξω με ενα φιλαράκι μου στην ίδια κονσόλα multiplayer game ή το παιχνίδι μέσω διαδικτύου αναφέρεται αποκλειστικά σε έναν χρήστη και όχι σε δύο μέσω split screen ; Ευχαριστώ πολύ
mtzs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Φιλε βαλε εναν εσωτερικο σκληρο δισκο 2,5 ιντσων SATA II 500GB 9,5 mm υψος για να μην εχεις κανενα θεμα και να χαρεις και το PSPlus. Υποστηριζεται ανετα. https://www.youtube.com/watch?v=QEXhekuIIqg
sinig Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω πολύ για το videaki το σκεφτομαι για δίσκο αλλα για το μέλλον λόγω χρηματών. Απλα θέλω να δω αν θα είμαι οκ με το συγκεκριμένο παιχνίδι προς το παρον.
sinig Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Είδα το videaki και ανακάλυψα έναν σκληρό δίσκο από παλιό λάπτοπ που το είχα ως σκληρό αλλα δν έχω ιδέα απο αυτά μπορείτε να μου πείτε εαν αυτός κάνει για αναβάθμιση ;
nikolas gamer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 black ops 2 ps3 αχνω ατομα expert για league play στο black ops 2οποιος ειναι ας μου στιλε.. πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα