Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops 2 [PS3][Xbox 360][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά μπαίνοντας στο skroutz να δω για τιμές είδα τιμές από 49e εως 65. Ξέρετε τι παίζει?

Δημοσ.

Το μακρύ τους και το κοντό τους! Έλεος, 80 είχε η hardened edition (sold out), άκου 65 η απλή...

Πάρε το πιο φτηνό, αν προλαβαίνεις με preorder για να σου 'χει και τη nuketown 2025 (multiplayer map).

Φιλικά, Βασίλης

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

PS3_CALL OF DUTY BLACK OPS 2 σε 12gb super slim

Παιδιά καλησπέρα,

Είμαι νέος gamer και πριν λίγο καιρό με τις προσφερές του Απριλίου αγόρασα το PS3 super slim στην τιμή των 149 ευρώ. Τα 12gb σίγουρα δεν ήταν καλή επιλογή μιας και δεν μπορώ να παίζω ''ταυτόχρονα'' πάνω από τρία παιχνίδια σύν ότι plus δεν παίζει.... By the way, θέλω να τσιμπήσω το Call of duty black ops 2 και ενώ έκανα μια αναζήτηση στο διαδικτυο για να σιγουρευτώ ότι θα τρέξει κανονικα στο 12αρι ps3 μου, δεν βρήκα καμια σχετική πληροφορία. Οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής:

H εγκατάσταση, τα απαιτούμενα update και τα saves του συγκεκριμένου παιχνιδιού

μπορούν να τρέξουν στην 12αρα κονσόλα ; 

Τέλος, μία ακόμα ερώτηση (που πάλι στα reviews του παιχνιδιού τα βρήκα σκούρα μιας και νέος gamer) : 

Μπορώ να παίξω με ενα φιλαράκι μου στην ίδια κονσόλα multiplayer game ή το παιχνίδι μέσω διαδικτύου αναφέρεται αποκλειστικά σε έναν χρήστη και όχι σε δύο μέσω split screen ; 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για το videaki το σκεφτομαι για δίσκο αλλα για το μέλλον λόγω χρηματών. Απλα θέλω να δω αν θα είμαι οκ με το συγκεκριμένο παιχνίδι προς το παρον. 

Δημοσ.

Είδα το videaki και ανακάλυψα έναν σκληρό δίσκο από παλιό λάπτοπ που το είχα ως σκληρό αλλα δν έχω ιδέα απο αυτά μπορείτε να μου πείτε εαν αυτός κάνει για αναβάθμιση ;

post-227721-0-76446700-1371425409_thumb.jpg

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...