rista Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Λοιπον παιδια εχω την οθονη αυτη εδω και 3 χρονια και δουλευει τουλαχιστον 12ωρες τη μερα!! Το προβλημα ειναι οτι τον τελευταιο καιρο οταν ανοιγω το pc,η οθονη για κανα τεταρτο ωσπου να ζεσταθει, τρεμει,κλεινει,ξανανοιγη μονη της και κανει συνεχειa degauss (φανταστητε ποσο σπαστικο ειναι)!! κι ολα αυτα μεχρι να ζεσταθει επειτα ολα κυριλε! Ειχε κανεις κανα παρομοιο προβλημα? Μηπως σιγα σιγα παραδιδη πνευμα? Την τρεχω σε 75Ηz εχω winXP Pro και geforce2mx400.
Driverevo7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Εχω και εγω την ιδια οθονη εδω και 2,5 χρονια!Δενειχα παρουσιασει κανενα προβλημα! Πριν δυο μηνες και λιγο παραπανω αρχισε να μου εμφανιζει και εμενα αυτο το προβλημα με το degauss!Eντελως σπαστικο!Δεν μου παρουσιασε ομως τιποτα αλλο!Δηλαδη απλως σε ασχετες στιγμες μου εκανε απο μονη της απανωτα degauss!Αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα!Δεν μου εχει παρουσιασει απο τοτε τιποτα αλλο! Προσεξε τα καλωδια της οθονης και αν κανουν μεγαλη γωνια στην ακρη τους!
rista Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Tι να πω ρε συ παντως sony (την πηρα και ψιλοακριβα)και δηθεν μαρκας και τετοια σκ@τ@ δεν ξαναπερνω!!
DimitrisKTM Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 IIYAMA παιδια, εχω εγω και αλλοι 2 φιλοι (τους την προτεινα) και ειναι παρα πολυ καλες!
xaotikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Εγώ πάντως έχω την sony G200 εδώ και 4 χρόνια...όλη μέρα σχεδόνα αναμένη. Κανένα απολύτος πρόβλημα. Μήπως έχει κανένα πρόβλημα με κανένα καλώδιο που δεν κάνει καλή επαφή? Μήπως την μετέφερες ποτέ με αμάξι και κουνήθηκε τίποτα μέσα? Πάντως η εγγύηση είναι 3 χρόνια...την προλαβαίνεις?
rista Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Οχι τα καλωδια ειναι μια χαρα και ουτε την μετεφερα ποτε! Δυστυχως η εγγυηση ελειξε!!!
NeTeD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Εδώ στην Ελλάδα παίζει να είμαστε και οι πιο άδικοι αγοραστές PC! Γιατί το λέω αυτό? Γιατί πιθανώς να μας πηδάει τα μηχανήματα η ΔΕΗ κι εμείς βρίζουμε τις εταιρίες! Ναι δε λέω, ας είχαν προστατευτικά κυκλώματα(έχουν), αλλά από ένα σημείο και μετά(ΔΕΗ) τι να σου κάνουν κι αυτά! Στο θέμα μας, κι εγώ έχω πρόβλημα με την Ε220 μου όχι ακριβώς το ίδιο, απλά φένεται να έφαγε offset το RGΒ της και πάνω και δεξιά τα πάντα είναι κάπως θολά σε κουραστικό βαθμό. Πρίν όμως κατηγορήσω τη Sony, λαμβάνω υπόψιν τις συνθήκες που επικρατούν εδώ που μένω(καίγονται κι οι λάμπες απ'τις διακυμάνσεις που λέει ο λόγος). Αν δε πάρω UPS σύντομα θα κλαίω κι άλλα ..και δε θα φταίνε αυτά
mphxths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 paidia kai egw autin tin othoni exw...(E220) kai problhma mexri tora den exw....kai tin exw sigoura panw apo 1,5 xrono!to thema pisteuw einai to ekshs se epwnumes markes opws einai h SONY ta problhmata pisteuw ofeilontai se 2 paragontes 1)elatwmatiko proion pou den mporei se kammia periptwsi na xarakthrisei ola ta proionta ths etairias...aplws etuxe..... 2)diakumanseis ths DEH ....exw ena swro suskeues pollwn leftwn kai skeftomai oti mia fora tha ginei h m@l@kia kai tha ta klaiw...me ups sigoura tha koimomaste pio hsuxoi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.