puntakias22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα αξιζει να δωσω το iphone 4 για ενα galaxy nexus?απο τη μια η ποιοητα υλικου και εμφανιση και απο την αλλη η τεραστια οθονη του.ας μου απαντησει καποιοσ που εχει το nexus.ειναι οντως τοσο καλο??
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εννοείται αξίζει. Αν και θα πρότεινα να δώσεις το 4 για το 5, αλλά δεν το λέω γιατί αύριο θα φάω κράξιμο υπό βροχή! 1
ektor7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Εννοείται αξίζει. Αν και θα πρότεινα να δώσεις το 4 για το 5, αλλά δεν το λέω γιατί αύριο θα φάω κράξιμο υπό βροχή! Γιατί να φάς κράξιμο!? Αν έχει το ρευστό,γιατί όχι!?
nikoskon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γιατί να φάς κράξιμο!? Αν έχει το ρευστό,γιατί όχι!? Γιατί κατά 99.999% από Δευτέρα αρχίζει η περίοδος κυνηγίου... ...ενός iPhone 5 32GB White! Πάντως το Galaxy Nexus μόνο με το iPhone 5 μπορεί να συγκριθεί.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γιατί κατά 99.999% από Δευτέρα αρχίζει η περίοδος κυνηγίου... ...ενός iPhone 5 32GB White! Πάντως το Galaxy Nexus μόνο με το iPhone 5 μπορεί να συγκριθεί. Μη με πεις θα αφήσεις το android για το i phone 5? Swyped from my SII using Insomnia App
Apostolos83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος nexus εδω και 30 περιπου ωρες... Δεν μπορω να σου πω οτι ειμαι ο πλεον ειδικος γιατι ειναι η πρωτη μου smartphone συσκευη αλλα εχω ερθει στο παρελθον σε επαφη με iPhone3GS και 4... Αυτο που με οδηγησε στην επιλογη του nexus απο το 4 ηταν ο open source κωδικας και η πληθωρα δωρεαν εφαρμογων (χωρις να χρειαζετε να καταφυγω σε jailbreaking κλπ)... Αυτο που θα σου πω ειναι οτι με εχει εντυπωσιασει η ΤΕΡΑΣΤΙΑ οθονη του, η HD αναλυση του και η βελουδινη πλοηγηση στο λειτουργικο και στις εφαρμογες που θα μπορουσα ανετα να συγκρινω με του 4... Μονο κατα.. ο ηχος του που θα τον ηθελα λιιγο ποιο δυνατο.. Οπως σου ειπα βεβαια δεν εχω την καταληλη εμπειρια για να κρινω αν ειναι θεμα ολων των smartphone η αν απλα συνηθισα τα ηχεια του υπολογιστη μου και μου κανει τοσο μεγαλη διαφορα... Κατ'εμε μην το σκεφτεσαι.. Just do it 1
kostas_dr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όντως, το nexus είναι πολύ καλό. Και δεν θα έχεις και τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση λογισμικού που έχουν άλλα τηλέφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα