SR20DET Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας guys. εχω μια viewsonic VA702 κάτι αιώνες τωρα που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο γενικά. Ποτέ δεν ειχα προβλημα, τελευταία όμως παρατηρώ κάτι πονοκεφάλους αλλά δεν ξέρω αν φταίει η οθόνη εφόσον παλιότερα δεν με ενοχλούσε. Η χρήση δεν ξεπερνάει τις 3-4 ωρες την ημέρα. Προτείνετε και καμιά καλή-οικονομική να έχω υπόψη μου. Thnx!
trek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Πες λίγο τι budget διαθέτεις καθώς και που θέλεις να κινηθείς απο άποψη διαμέτρου. Πάντως εντελώς πληροφοριακά, πήγαινε σε καναν οφθαλμίατρο πρώτα, γιατί αν είναι όντως οι πονοκέφαλοι λόγω οθόνης, μια μεγαλύτερη θα επιδεινώσει το πρόβλημα.
SR20DET Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Η παρουσα ειναι 17αρα οποτε μεχρι το πολυ 21 αντε 22'' ειναι καλα να παω. Budget θα μου πειτε εσεις εφοσον δεν θελω κατι τρομερο σε επιδοσεις (ms αποκρισης κλπ). Κυριως διαβαζω κειμενο, αν αυτο ειναι κριτήριο.
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Budget θα μας πεις εσύ αφού εσύ είσαι αυτός που ξέρεις μέχρι πόσα μπορείς αν διαθέσεις. Σε γενικές γραμμές, στις ίντσες που αναφέρεις, τα budget κυμαίνεται στα ~180€ το πολύ, αλλά μπορεί ν' ανέβει.
leouleou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω οτι οι καλύτερες είναι οι Philips. Οι Samsung και LG δεν με ικανοποιούν καθόλου!
SR20DET Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=46796&pcode=SHOW_PROD46796 Αυτή, την έχει κανείς? Τα χαρακτηριστικά της είναι οκ για κάποιον που ξέρει τι σημαίνουν?? Οι Dell ,που έχει βρωμίσει το forum και συνηθως προτείνετε, δεν με ενθουσιάζουν εμφανισιακά.
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όταν μιλάμε για χρωματική απόδοση, γωνίες θέασης, ξεκούραστη στη χρήση, η εμφάνιση πέφτει χαμηλά στη λίστα των απαιτήσεων. Αυτή που παραθέτεις φοράει ΤΝ, άρα είναι υποδεέστερη των IPS, ανεξαρτήτως εμφάνισης. Εκτός κι αν τη βρίσκεις ~100€ καινούρια.
timo63 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι αυτη που εχεις.. η παλιες ειναι ποιο καλες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι αυτη που εχεις.. η παλιες ειναι ποιο καλες! σχετικό το μια χαρά, όσο για το "οι παλιές είναι πιο καλές", αναλόγως το μοντέλο και πόσο παλιό είναι 2
benign Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Περα απο τις διαφορες αλλες χρησεις,και εγω διαβαζω κειμενα και μαλιστα πολλες ωρες pdf βιβλια.Για οικονομικο και με πολυ καλη αποδοση μονιτορ σου προτεινω αυτο.Η εξωτερικη εμφανιση ειναι δευτερευον θεμα,σημαντικοτερο να μην χαλας τα ματια σου και τυφλωθεις. http://www.e-shop.gr...l?id=PER.157195
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα