valia_efstathiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Kαλησπερα σας! Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για τα κινεζικα μηχανακια. Γιατι δεν ειναι αξιοπιστα? θελω να παρω ενα νεο μοντελο το lintex classic ειναι καινουριο με 2 χρονια εγγυηση και εχει 1.300. http://www.lintex.gr/?pid=34 σας εστειλα και το ελληνικο site.Eνημερωστε με αν μπορειτε γιατι δεν γνωριζω πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 μακριααααααααααααααααααααααααά...................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valia_efstathiou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μακρια....ναι οκ ! αλλα πειτε μου γιατι. αυτο εχει σημασια για μενα να μαθω αρνητικα χαρακταρηστικα κ οτι ξερετε για αυτη τη μαρκα συγκεκριμενα. λιγη φωτηση ρε παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτή τη μάρκα συγκεκριμένα. Γι' αυτό, μακριααααααααααααααααααα........... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ούτε κι εγώ θα εμπιστευόμουν ένα μηχανάκι που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Αυτό είναι δεδομένο, κατά τη γνώμη μου απολύτως λογικό, ισχύει δε για κάθε προϊόν (όχι ειδικά για μηχανάκια). Το μόνο «θετικό» της όλης υπόθεσης, είναι ότι το link που δίνεις, αφορά ένα από τα παλαιότερα και πλέον καθιερωμένα καταστήματα εμπορίας μοτοσυκλετών στην Ελλάδα. Δε λέω ότι αυτό συνεπάγεται απαραιτήτως την καλή «ποιότητα» του συγκεκριμένου δικύκλου, αν μη τι άλλο όμως, έχεις να κάνεις μ' ένα γνωστό πωλητή. Ρώτησε εκεί να μάθεις λεπτομέρειες, όπως π.χ. τι γίνεται από διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και sevice, μετά το πέρας της εγγύησης. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις και μια σύγκριση τιμών, ώστε να δεις πόσο ακριβότερα θα σου στοίχιζε ένα «επώνυμο» μηχανάκι. Δεν έχω ιδέα από τιμές, αλλά πολλές φορές, το φθηνό καταλήγουμε να το πληρώνουμε πανάκριβα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valia_efstathiou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ούτε κι εγώ θα εμπιστευόμουν ένα μηχανάκι που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Αυτό είναι δεδομένο, κατά τη γνώμη μου απολύτως λογικό, ισχύει δε για κάθε προϊόν (όχι ειδικά για μηχανάκια). Το μόνο «θετικό» της όλης υπόθεσης, είναι ότι το link που δίνεις, αφορά ένα από τα παλαιότερα και πλέον καθιερωμένα καταστήματα εμπορίας μοτοσυκλετών στην Ελλάδα. Δε λέω ότι αυτό συνεπάγεται απαραιτήτως την καλή «ποιότητα» του συγκεκριμένου δικύκλου, αν μη τι άλλο όμως, έχεις να κάνεις μ' ένα γνωστό πωλητή. Ρώτησε εκεί να μάθεις λεπτομέρειες, όπως π.χ. τι γίνεται από διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και sevice, μετά το πέρας της εγγύησης. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις και μια σύγκριση τιμών, ώστε να δεις πόσο ακριβότερα θα σου στοίχιζε ένα «επώνυμο» μηχανάκι. Δεν έχω ιδέα από τιμές, αλλά πολλές φορές, το φθηνό καταλήγουμε να το πληρώνουμε πανάκριβα... με βοηθησε πολυ η αποψη σου !! σευχαριστω.μπορει σαν κοπελα που ειμαι να μην ξερω τα μηχανικα σε ενα μηχανακι..και να κοιταω ποιο πολυ τη μου αρεσει στην εμφανιση..κ τι διαθετει η τσεπη μου. για να μην φαω τα μουτρα μου ομως ηθελα αντρικες γνωμες. Ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Να είσαι καλά! Μακάρι να κάνεις σωστή επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δες τίποτα σε piaggio fly, honda vision αν ψάχνεις για 50ρι σαμιαμιδοβεσπάκι. Ακόμα και μεταχειρισμένα είναι απείρως καλύτερα από κινέζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μακρια απο κινεζακια, συνηθως η μηχανη τους ειναι αξιοπρεπης απο πλευρα αξιοπιστιας αλλα τα πλαστικα τους ειναι τραγικα. Μετα απο 1-2 καλοκαιρια στον ηλιο ξεβαφουν, θολωνουν οι διαφανειες και διαλυονται ενω δυσκολα βρισκεις ανταλακτικα. Παρε κατι απο γνωστη μαρκα που ακομα και αν χαλασει κατι θα μπορεις να βρεις ανταλακτικα, αυτα τα κινεζακια ειναι μιας χρησης,το κρατας 2-3 χρονια και μετα ειναι για πεταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekslave Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 με 1300 βρισκεις αξιολογα επωνυμα μηχανακια στο car.gr εαν σε παιρνει το διπλωμα για πανω απο 50cc μπορεις να βρεις αξιοπιστο kymco agilitiy 125 -150cc 09-11 μοντελο σε αυτα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valia_efstathiou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ναι το παρατηρησα οτι δεν εχει καλα πλαστικα,εχεις οντως δικιο. κ εγω που ειμαι ασχετη διεκρινα αμεσως τη ποιοτητα τους. θα κοιταξω να βρω καποιο επωνυμο γτ απο παντου την ιδια συμβουλη παιρνω. ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 με λιγα παραπανω παιρνεις αυτο που ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο http://www.gorgolis.gr/fiddle.htm στο design που θες απο γνωστη εταιρεια με πολυ καλη υποστηριξη σε ανταλακτικα και σερβις. μια γνωστη μου εχει το 125 εδω κ κανα χρονο και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos488 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, Η αγορά σήμερα για οποιοδήποτε προϊών ή υπηρεσία γίνεται με αρκετή σκέψη στις απαιτούμενες ανάγκες μας. Σε συνδυασμό κάθε οικονομικής συνείδησης παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις. Αυτό μας κάνει αναποφάσιστους σε σχέση πάντα με την οικονομική τάση αγοράς. πριν την τελική απόφαση οποιαδήποτε αγοράς ερχόμαστε σε δύσκολη σκέψη, αν όντως αυτό που θα αγοράσουμε έχει αξία σε σχέση με την κάλυψη αναγκών μας. Τα κύρια κριτήρια για την έρευνα αγοράς είναι: Προϊόν ( συγκρίσιμα σε χαρακτηριστικά ) Τιμή ( όπως π.χ αν είναι συμφέρουσα) θέση (όπως π.χ αν είναι εύκολο προσβάσιμο π.χ σε υπηρεσίες) τόπος (όπως π.χ αν η επικοινωνία είναι ικανοποιητική προς τους καταναλωτές) Άνθρωποι (όπως π.χ αν παρέχει ικανοποιητική εξυπηρέτηση) Για να μη σας κουράσω, θα ήθελα να εστιάσω στην ιδέα σας δηλ. ποια μηχανάκια ανώνυμα είναι αξιόπιστα όπως στην προκειμένη περίπτωση τα κινέζικα. Μονό με την λέξη ανώνυμα παραπεμπόμαστε σε σκέψη ενός προϊόντος όχι αξιόπιστο. Αυτό είναι αληθινό ίσως ναι ή αν έχει και μια άλλη πλευρά αυτό το προϊών ή υπηρεσία επειδή δεν προβάλετε από αξιόπιστες πηγές το θεωρούμε ίσως και όχι. Η κίνα πλέον θεωρείται σύμφωνα με διάφορες στατιστικές ίσως η μεγαλύτερη βαριά βιομηχανία παγκοσμίως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγάλα ποσοστά προϊόντος να είναι κατασκευασμένα στην κινά και στην συνέχεια μεταφέρονται σε όλα τα κράτη του κόσμου. όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να κάνετε μια ποιοτική έρευνα αγοράς ώστε να καταλήξετε σε καλύτερη λύση. Μοτοσυκλέτες κινέζικες είναι πολλές αλλά θα πρέπει να απαιτήσετε στον εαυτό σας να επιλέξετε την πιο δυνατή λύση σε συνεργασία από αξιόπιστες πληροφορίες. Αυτό είναι δύσκολο αλλά και πολλή εύκολο αρκεί να βρείτε ορθές πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές. οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα είναι χαρά μου να επικοινωνήσουμε περιμένω νέα σας.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τέτοια εποχή που σκοτώνουν όλα τα μεταχειρισμένα και βρίσκεις πραγματικές ευκαιρίες, γιατί να ψάχνεις για καινούριο κινέζικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα