ALXIOA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 εχω εναν στεθερο υπολογιστη με οπου συνδεομαι στο νετ usb wifi φλασακι..!! εχω κανει εγκατασταση τον driver του αλλα εδω και ενα μηνα περιπου που το χω καθε φορα που ανοιγω το ν υπολογιστη μου ζηταει τον κωδικο του ρουτερ..!! πως γινετε να τον κανω να μην του το ξαναζητησει και να μπαινει παντα αυτοματα με την μια?? ο driver ειναι ενας realtek κατι και ου βγαζει ενα R κεφαλεο στο pc για να μπω μεσα και να βαλω κωδικο..!! Για βοηθηστε ρε παιδια..!
jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτο με το R ειναι λογικα το προγραμμα της realtek για το στικακι σου. Αν δεν βρεις καπου στις ρυθμισεις του το πως να αποθηκευει τον κωδικο, ορισε του να μην το χρησιμοποιει και να κανει τη συνδεση μεσα απο τα ιδια τα windows.
ALXIOA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 και πως θα το κανω αυτο..?? να καταργησω τον driver??
jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Οχι. Θα μπεις στο προγραμμα της realtek και θα ορισεις να ΜΗΝ διαχειριζεται αυτο τα ασυρματα δικτυα και να ΜΗΝ ξεκιναει με τα windows. Δεν ξερω που το λεει, μιας και το καθε "ειδικο" προγραμμα για την καρτα της καθε εταιριας το λεει και σε αλλο μερος
ALXIOA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν βρήκα τέτοια επιλογή γμτ... Μπορω να κάνω κάτι άλλο..;;; Sent from my iPhone using Insomnia
jim_p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω. Μολις βρεθω σε pc με 7 θα το κοιταξω αν αλλαζει μεσα απο τα windows. Εχει να του ορισεις να μην ξεκιναει στην εκκινηση του υπολογιστη? Αν οχι, δες αν ειναι μεσα στο φακελο "Εκκινηση" του μενου και σβηστο απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα