Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω format και θέλω να κρατήσω ορισμένα αρχεία. Εξωτερικό δίσκο δεν έχω και τα άλλα συστήματα είναι full. Τι μπορώ να κάνω, τα αρχεία τα θέλω! Υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να τραβάει αρχεία απο το x partition και να τα πηγαίνει στο y partition (αρχεία επιλεγμένα απο εμένα);

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Γραφεις :

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να τραβάει αρχεία απο το x partition και να τα πηγαίνει στο y partition (αρχεία επιλεγμένα απο εμένα);

Πως θα γινει αυτο αν δεν εχεις χωρο ???

Δημοσ.

Η τα ανεβάσεις σε κάποιο cloud τύπου putlocker.com που έχει Unlimited Storage αλλά μέγιστο ανέβασμα αρχείου μέχρι 1GB αλλά αυτό δεν σε πειράζει τα ζηπαρεις και τα χωρίζεις σε τόμους.

Δημοσ.

Γραφεις :

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να τραβάει αρχεία απο το x partition και να τα πηγαίνει στο y partition (αρχεία επιλεγμένα απο εμένα);

Πως θα γινει αυτο αν δεν εχεις χωρο ???

Θέλω να μέταφέρω 250 gb όταν θα τα τραβάει από το x partition να τα σβήνει και να τα μεταφέρει στο y partition.

@evoracing, δε νομίζω.. θέλει αρκετή δουλειά! Ξέρω ότι υπάρχει πρόγραμμα που κάνει 2 partition merge αλλά μου φένεται δύσκολο να πιστέψω ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα που να τραβάει αρχεία απο partitions και να τα μεταφέρει σε άλλα partitions

Δημοσ.

Θέλω να μέταφέρω 250 gb όταν θα τα τραβάει από το x partition να τα σβήνει και να τα μεταφέρει στο y partition.

Και γιατί δεν τα μεταφέρεις μόνος σου;;;

Βασικά εκφράσουν μια να καταλάβουμε τι λες,γιατί μπορεί να εννοείς κάτι απλό και απλά να μην σε καταλαβαίνουμε.

Αν π.χ. τώρα έχεις όλον τον δίσκο σε ένα διαμέρισμα και αυτό είναι το πρόβλημά σου τότε ναι,μπορείς να φτιάξεις δεύτερο διαμέρισμα και να βάλεις εκεί τα αρχεία σου,αρκεί να υπάρχει ελεύθερος χώρος.

Δημοσ.

Παιδιά τη λύση τη βρήκα. Κάνω resize partitions για να έχω χώρο και για 2 partition, install windows 8, instal partitionguru, και μέσα από αυτό το πρόγραμμα μπορώ να παίρνω αρχεία απο διαφορετικά partitions και να τα βάζω σε άλλα. Φοβάμαι όμως αν με τα πολλά resize στα partitions χάσω τίποτα. Τι λέτε;

Δημοσ.

Καλύτερα περιέγραψε σε πόσα παρτιτιον είναι χωρισμένος ο δίσκος σου. Μήπως εννοείς οτι θες να φτιάξεις καινούριο παρτιτιον;

Δημοσ.

Ναι θέλω να φτιάξω καινούργιο για να πετάξω μέσα τα 8. Τώρα έχω μόνο 1 το οποίο έχει όλα τα gb του δίσκου μου.

Δημοσ.

Παιδιά τη λύση τη βρήκα. Κάνω resize partitions για να έχω χώρο και για 2 partition, install windows 8, instal partitionguru, και μέσα από αυτό το πρόγραμμα μπορώ να παίρνω αρχεία απο διαφορετικά partitions και να τα βάζω σε άλλα. Φοβάμαι όμως αν με τα πολλά resize στα partitions χάσω τίποτα. Τι λέτε;

Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων για κάτι που μπορείς να το κάνεις μέσα από τα windows,πως σου ήρθε κιόλα ότι το χρειάζεσαι;;;;;;

Και ναι, πάντα όταν πειράζεις τα διαμερίσματα υπάρχει περίπτωση κάτι να πάει στραβά και να τα χάσεις όλα.

Δημοσ.

Μέσα από τα windows μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν μπορώ να δω αρχεία απο άλλα partitions μόνο για editing. Τώρα εσύ τι πρόγραμμα για επεξεργασία partition προτείνεις; Είναι ασφαλές να το κάνω μέσα από τα windows; Thanks!

Δημοσ.

Είναι ασφαλές να το κάνεις μέσα από την διαχείριση τον windows αλλά ίσως δεν θα σε αφήσει αφού είναι ο δίσκος με τα windows,και δεν έχει πλήρες πρόσβαση στον δίσκο ενώ τρέχουν τα windows από αυτόν.

Καλά προγράμματα είναι το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7

EaseUS Partition Master Home Edition

Και τα δύο έχουν επιλογή για boot cd ,που ξεκινάνε τον Η/Υ και τρέχουν το πρόγραμμα ώστε να έχεις μερικές επιλογές για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω format και θέλω να κρατήσω ορισμένα αρχεία. Εξωτερικό δίσκο δεν έχω και τα άλλα συστήματα είναι full. Τι μπορώ να κάνω' date=' τα αρχεία τα θέλω! Υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να τραβάει αρχεία απο το x partition και να τα πηγαίνει στο y partition (αρχεία επιλεγμένα απο εμένα);

Ευχαριστώ προκαταβολικά...[/quote']

Ναι, υπάρχει. Λέγεται windows explorer. Κάνεις copy-pasta τα αρχεία σου από τον C στον D.

Μπορεις να διαχειριστείς τα partitions ή να δημιουργήσεις νέο με το δωρεάν easeus partition manager.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...