Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα,

Εχθές παρέλαβα τη καινουρια μου οθόνη του τίτλου. Η παραγγελία έγινε διαδικτυακά. Το πρόβλημα είναι πως ενώ στο site έγραφε ότι η οθόνη ήταν rev. Α06 η οθόνη που μου έφεραν γράφει πίσω rev Α00 (ημ/νια κατασκευής Σεπτέμβριος 12).

Στο κουτί εξωτερικά είχε αυτοκόλλητο με τον κωδικό προιόντος και το έγραφε, αλλά δεν μου πήγε στο μυαλό να τσεκάρω κάτι τέτοιο και την άνοιξα και την συνέδεσα κανονικά.

Οπότε τώρα αναρωτιέμαι αν έχω δικαίωμα να ζητήσω αλλαγή, και αν αξίζει να μπω στη διαδικασία αυτή για τη διαφορά στα revisions. Εσείς τι λέτε;

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, περιμένοντας το νέο πύργο(απο άλλο μαγαζί), συνέδεσα την οθόνη στο πανάρχαιο pc μου. Στις αναλύσεις 16:9 που το βάζω(π.χ. 1920χ1080), η εικόνα δεν προσαρμόζεται στα όρια της οθόνης αλλά απλώνεται πέραν αυτής, και για να δω π.χ. το ρολοι κάτω δεξιά, πάω το ποντίκι προς τα κει και η εικόνα μετακινείται προς τα κει σαν να σκρολάρει. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Κανείς ρε παιδιά; ελπίζω να μην ήταν άκυρη η ερώτησή μου. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρω τι διαφορά έχουν τα revisions δεν έμαθα και πολλά πράγματα. Ξερει κάποιος αν πρόκειται για κάτι ουσιώδες ή δεν αξίζει να ασχοληθώ;

Τουλάχιστον για το πρόβλημα με την εικόνα βρήκα πως είναι οι drivers της κάρτας γραφικών. το αναφέρω μπας και κάποιος είχε αντίστοιχο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορω να σου πω αν ειναι σημαντικο (μαλλον δεν ειναι), αλλα αν ισχυει κατι τετοιο δικαιολογειται επιστροφη του προιόντος,

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και μόνος σου τα update για την οθόνη. Υπάρχει ένα tool που κάνει αυτα τα update. Κατα τα άλλα δεν έχουν καμία άλλη διαφορά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Προβλήματα δεν έχω αν και περιμένω να την ελέγξω καλύτερα με τον καινούριο υπολογιστή γιατί διάβασα ότι η Α00 υπέφερε από buzzing και ο τωρινός υπολογιστής κάνει πολύ θόρυβο για να το διακρίνω. Ένα μικρό backlight bleeding σε ένα σημείο διακρίνω αλλά μου φαίνεται περιορισμένο.

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι πως διάβασα ότι τα παλιά revisions με σύγχρονη ημερομηνία κατασκευής είναι refurbished προιόντα. Το διάβασα σε ξένο forum, όχι κάπου επίσημα.

Αν δεν έχεις θέμα με την οθόνη, δηλαδή backlight bleeding, tinting κ.λπ., για μένα μην την αλλάξεις, δεν ξέρεις πού θα πέσεις μετά.

Αν τελικά την αλλάξω, να μην περιμένω ολοκαίνουριο προιόν; Που μπορεί να πέσω δηλαδή;

Και όχι, δε γίνεται update στα revisions, υπάρχουν και κατασκευαστικές διαφορές νομίζω.

Δημοσ.

Νομίζω όλες οι εταιρείες στην αλλάζουν με refurbished και όχι με καινούρια, εκτός από λίγες περιπτώσεις.

Δες μερικά θέματα στο forum με απόψεις και εμπειρίες χρηστών με αλλαγές οθονών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...