Fu Manchu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Εχω πάρει μια κάμερα ασφαλείας εξωτερική και δεν μπορώ να δω εικόνα στο dvr. Εβαλα κανονικα ανταπτοράκια BNC στο ομοαξωνικό καλωδίο σύνδεσα ένα στην κάμερα και ένα στο DVR. Επίσης έδωσα τάση 12 V στην κάμερα που ήθελε, με ένα μετασχηματιστή που είχα(δουλεύει κανονικά) αλλα δεν έχω καταφέρει κάτι... Κάνεις έμπερος να δώσει τα φώτα του; Ευχαριστώ
azac354 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια διευκρινηση σου εμφανιζει το πλαισιο και απλα ειναι μαυρη η εικονα?η απαλ σου βγαζει μυνημα τυπου connection error?
Fu Manchu Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Το δευτερο. Συγκεκριμεμα μου βγαζει video lost
dust7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Η κάμερα είναι χαλασμένη πήγαινε την πίσω!!! Έχω μαγαζί με εγκαταστάσεις συστηματων ασφαλείας!!! www.cosmobit.com αν χρειαστείς κάτι πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί
Fu Manchu Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Σίγουρα; Μηπως χρησιμοποιώ λάθος ομοαξωνικό καλωδιο;
Antwni Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Η κάμερα είναι χαλασμένη πήγαινε την πίσω!!! Έχω μαγαζί με εγκαταστάσεις συστηματων ασφαλείας!!! www.cosmobit.com αν χρειαστείς κάτι πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί Pouline δεν πρέπει να κάνεις κάτι σε αυτό?? Η διαφήμιση επιτρέπεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα