Προς το περιεχόμενο

Trela problems me pc!!

Gr_Terror

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

System: athlon thunderbird 1200mhz

asus a7v133

kai alles m@l@kies.......

Problem: proxthes anoigw pc no system disk :shock:

meta apo restart paei na arxisei ta xp ble othoni kai restart

ta idia kai pali :evil:

tou pataw safe mode me console bainei :shock:

meta kanw restart kai apo kei kai pera ebaine kanonika :roll:

xthes ksana ta idia- pataw del: den bainei sto bios kanei maurh

othoni :shock:

den mpainei oute me safe mode :shock:

to teleutaio 6mhno to hardware monitor ths asus elege kati mlkies gia ta voltage oti den tou aresan kai oti oi anemisthres den tou aresan(an kai ta rpm tous htan swsta) alla tou kana ignore :D

dokimasa na vgalw diskous cdromia floppia alla tpt-opote katalhgw oti prokeitai gia psofio trofodotiko(den einai allwste i 1h fora pou trofodotiko mou psofaei apo th vrwma!! :D )

Eseis ti lete einai trofodotiko i tsampa tha to agorasw??????? :?:

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες, τροφοδοτικο μυριζει (μνημες δοκιμασες?)

Παρε κανενα καλο (οχι noname), ειναι βασικο εξαρτημα στο pc και χαμενο δεν θα παει.Ετσι κι αλλιως σου εκανε προβληματα το συγκεκριμενο που εχεις.Τι ειναι? 250ρι?

Δημοσ.

Επώνυμο τροφοδοτικό από 300w και πάνω (ανάλογα με το config σου).

Όπως έχω πει και παλιότερα, το psu είναι το σημαντικότερο εξάρτημα ενός pc.

Όλα μα όλα τα data φορτώνονται πάνω στο ρεύμα. Και αν το ρεύμα δεν είναι σωστό ή δεν είναι αρκετό θα δείτε όλων των ειδών τα λάθη.

Επίσης όσο περισσότερο ζορίζεται ένα psu, τόσο περισσότερο ζεσταίνεται, κατεπέκταση και όλα τα components σου.

Όπως σου είπε και ο Δημήτρης δοκίμασε μνήμες, και μετά psu.

(Ναι είναι κακό να είναι βρώμικο το fan του psu!)

sc

Δημοσ.

Re paidia me 1200 Thunderbird kai A7V133 ti tou lete tou paidiou na parei epwnumo PSU?? Pio polu apo olo to mhxanhma 8a kanei to PSU to epwnumo, kalutera na kanei mia anaba8mish para na dwsei lefta se PSU!

Pantws file ta epwnuma PSU einai egguhsh, den sou dhmiourgoun problimata kai sou dinoun kalo reuma me polu mikres diakumanseis kai mporeis na kaneis kalutero sigoura overclocking..Tora gia enan pou exei to PC gia na mpainei net kai na paizei pasietza e entaksei 8a tou eiani tzampa lefta (idiws an den ta exei kiolas!).

Δημοσ.

No problem!....ελπιζω σε λιγο καιρο να μην ξαναποσταρει με τα ιδια προβληματα η και χειροτερα λογο τροφοδοτικου!

Gr_Terror να ξερεις οτι...οτι πληρωσεις παιρνεις.

Ελπιζω το pc να το εχεις μονο για πασιεντζες :)

Δημοσ.
Επώνυμο τροφοδοτικό από 300w και πάνω (ανάλογα με το config σου).

Όπως έχω πει και παλιότερα' date=' το psu είναι το σημαντικότερο εξάρτημα ενός pc.

sc[/quote']

Συμφωνώ με την προϋπόθεση ότι το δίκτυο είναι σωστό. Αν όχι να επικουρείται και από ups (line interactive τουλάχιστον διπλάσιας ισχύος από την απαιτούμενη) αν είναι δυνατόν.

Το αμέσως επόμενης σημασίας εξάρτημα είναι το κουτί κατά την γνώμη μου (στιβαρότητα, ροή αέρα, ηχομόνωση, μοντάρισμα χωρίς ή με ελάχιστες βίδες κτλ).

Φιλικά πάντα, Κώστας.

Δημοσ.

Καλα τωρα, εδω δεν βαζουν επωνυμα τροφοδοτικα, θα παρουν και ups :)

Το λεμε συνεχεια αλλα ποιος ακουει.

Γενικα μιλαω παντα ;)

Δημοσ.

Dokimase na allakseis kai tin mpataria tou motherboard! Episis kane ena reset stin motherboard me to gnosto jumperaki! MPorei na einai kai auto. Fisika katharise kai to trofodotiko epitelous ;-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έτσι πληροφοριακά, τι σημαίνει επώνυμο τροφοδοτικό:

Χθες το απόγευμα στην περιοχή μου η ΔΕΗ έκανε βλακίες με την τάση.

Τρεις φορές έπεσε στιγμιαία η τάση και είδα τα τηλεόραση-κλιματιστικό-φώτα-2ο Η/Υ να αντιδρούν όμοια, -άνοιγμα και κλείσιμο από μόνες τους. Εκτός από τον 1ο Η/Υ μου, που δεν κατάλαβε τίποτα! Όχι δεν έχω UPS!!

Για την ακρίβεια σκεφτείτε τα παρακάτω λόγια να γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου:

Ξαφνικά χαμηλώνει ο φωτισμός, η τηλεόραση χάνει την εικόνα της, το κλιματιστικό σβήνει. Έκεινη την στιγμή γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω να κλείνει τελείως το φως του δωματίου. Αντανακλαστικά γυρνάω το κεφάλι μου στον Η/Υ περιμένοντας να κλείσει πρώτα η οθόνη και να κάνει reboot. Και όμως, όχι. Η οθόνη δεν κλείνει και ο Η/Υ τρέχει κανονικά. Ένα χαμόγελο σκάει στα χείλια μου και αμέσως ένα ευχαριστώ στο 535άρι Heroichi για την βοήθεια του! :)

Δημοσ.

Το επωνυμο τροφοδοτικο δεν το βαζεις για προστασια αλλα για να εχεις τα σωστα ρευματα στο pc σου παντα.(σιγουρα ομως θα αντεξει καμια "σφαλιαρα" παραπανω απο ενα noname)(βλεπε timiman)

Προσωπικα εχω και UPS, γιαυτο και εχω ξεχασει προβληματα στον υπολογιστη απο την ΔΕΗ.

Σεβομαι οτι καποια παιδια δεν εχουν αρκετα χρηματα (ουτε εγω ειχα, με δοσεις τα πηρα) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ο σωστος συνδιασμος για να μην γινονται ζημιες και για την σωστη λειτουργια του pc.Καλο τροφοδοτικο + UPS.Τα πληρωνεις μια φορα,και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Εξαλου ειναι βεβαιο οτι την αξια τους, θα την πληρωσεις μακροχρονια απο τις ζημιες.

Δημοσ.

Gr_Terror δεν μιλαω προσωπικα για σενα, μιλαω γενικα και κυριως για pc freaks, ή overclockers που εχουν κολημα με το pc και το προσεχουν σαν τα ματια τους και το πονανε.

Σε τετοιους τυπους το να χαλασει τροφοδοτικο απο την βρωμα...ειναι αδιανοητο και απαραδεκτο, ενω πχ. εσυ το θεωρεις φυσικο! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...