Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

μιας και δν κατάφερα να βρω παρόμοιο θέμα

θα ήθελα ένα νέο σταθερό σύστημα προς αντικατάσταση του λαπτοπ μου

http://h10025.www1.h...product=3984873

(θα δοθεί στον πατέρα μου)

Ποσό που διαθέτουμε : άγνωστον αλλά εν δύναμη χαμηλό

Χρήση υπολογιστή : προγραμματισμός, προγράμματα σχεδίου, ( και κανένα game που και που να περνάει η ώρα αλλά δευτερεύον θέμα)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: solidworks, matlab, mathematica , προγραμματισμός, ειδικά προγράμματα υπολογισμού (βελτιστοποίησης, υπολογισμού ροής (πάραδειγμα κανένα openFoam πάρα πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον) κτλπ)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

έχω αυτή http://www.lg.com/uk...062D-tv-monitor

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

πληκτρολόγιο

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

αδιάφορο (άρα και διαφορετικά καταστήματα)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

είχα κάνει αναβάθμιση σχεδόν ολική 5 περίπου χρόνια πριν χωρίς να έχω ιδέα με έναν φίλο μου. αν δεν έχουν αλλάξει τραγικά τα πράγματα δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα (από όσο είδα κ τον οδηγό sticky τα ίδια είναι)

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

θα τρέχω windows και πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξαναβάλω linux

στο λάπτοπ που έχω τρέχω πχ το solidworks αλλά φυσικά όχι τελείως smooth και όταν αρχίσουν τα σχέδια να αυξάνονται και μιας κ χάλασε ένα παλιό δόθηκε η ευκαιρία για καινούργιο.

θα ήθελα αν γίνεται αρχικώς να μου πείτε που περίπου κυμαίνονται οι τιμές

και αν πχ περίμενα κανα μήνα θα άλλαζε κάτι ή ισχύει ότι κάθε μήνας κ καλύτερα έτσι κ αλλιώς

σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ

πιστεύεις ότι θα άξιζε δηλαδή να ανέβει και άλλο το budget (από αυτό που ήδη πρότεινες)?

επίσης βλέπω ότι προτείνει 2 ssd των 120gb

προς το παρόν τα αρχεία μου είναι γύρω στα 80gb όλα (windows, προγράμματα κ.α. χωρίς μουσική, εικόνες κτλπ). οπότε δεν θα σύμφαιρε να γίνει αγορά ενός και ο δεύτερος όταν χρειαστεί (ώστε είτε πχ να δοθούν κάπου αλλού αυτά τα λεφτά είτε να μειωθεί το budget)?

Δημοσ.

μιλώντας σήμερα με έναν φίλο από την σχολή που χρησιμοποιεί το solidworks πολύ καιρό μου είπε ότι πιστεύει πως με κάρτα γραφικών είναι πολύ καλύτερα. Ψάχνοντας στο official site βρήκα αυτό

http://www.javelin-t...ardware_faq.htm

What type of video card do you recommend?

NVidia Quadro series or ATI FireGL/FirePro series. Although SolidWorks might work with any generic graphics card, a graphics card with hardware OpenGL acceleration will provide superior performance, especially in 3D model viewing (redraws, spins, zooms and pans). Detailed info on video card support and testing is available at:

http://www.solidwork...ardtesting.html

Video cards designed for “gaming” or multi-media applications do NOT offer maximum performance for SolidWorks and other 3D CAD applications. Game/multi-media cards are optimized for a low number of polygons displayed on the screen, and a high frame rate. CAD applications have essentially the opposite requirement, polygon count is high (all the details in your design model) and the image does not change rapidly, so high frame rates are not as critical. Also, these days, graphic processing units (GPUs) are very powerful; therefore they are used for operations beyond the scope of video processing. Using a certified videocard + driver combo will yield the most stable platform for running SolidWorks.

άρα μήπως θα ήταν καλύτερα να προσθέσουμε και μία κάρτα γραφικών? ακόμα κ αν χρειάζεται να αυξηθεί το budget

Δημοσ.

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλά έθεσες και ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Αν μπορεί να ανέβει καλώς. Τότε όμως έχει νόημα να πας και σε καλύτερο επεξεργαστή που είναι και το πρωτεύον + βέβαια την κάρτα. Στα λεφτά που δίνεις εκτιμώ ότι δεν έχει νόημα κάποια quadro από τις φτηνές καθώς τα οφέλη της μπορείς να τα έχεις και με την κάρτα που σου προτείνω + ότι θα μπορείς να παιξεις και παιχνίδια. Δες το παρακάτω + τον ssd:

post-228313-0-85872200-1352820835_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για ακόμη μία φορά

(μιας κ πάμε από τα 540 στα 670+90για ssd=760 μάλλον θα παραμείνω στην προηγούμενη σύνθεση κ ίσως στο μέλλον βλέπουμε :Ρ )

Δημοσ.

Γειά σας!! θα ήθελα τα ίδια "προσόντα", αλλα να τρεχει επιπλεον και τα παρακατω προγραμματα:

3d studio max

anime pro 3

adobe photoshop

adobe ilustrator

AutoCAD

+οθονη με καλη αναλυση 1900Χ600

και θα ηθελα να μην πληρωσω παραπανω απο 1200ευρω

1200 ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθήσετε στην αγορά pc. Τιμή μάξιμουμ 600 ευρώ. Προγράμματα ίντερνετ, ταινίες , python , c++, AutoCAD και κάνα παιχνίδι. Τα περιφερειακά τα έχω όλα. Δεν έχω προτίμηση σε καταστημα και μπορώ να τον δέσω και μόνος μου αν τα parts ειναι από διαφορετικά καταστήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...