Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω windows 7 ultimate 32-bit SP1 και τις τελευταίες μέρες ενώ έχω κανονική πρόσβαση στο internet όταν ανοίγω τον Chrome η αρχική σελίδα δεν φορτώνει με τίποτα με αποτέλεσμα μετά από λίγο να freezάρει και να μου εμφανίζει μήνυμα για "τερματισμό σελίδων" ή "αναμονή" .Τον έχω απεγκαταστήσει και τον έχω ξαναπεράσει αρκετές φορές αλλά και πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Τι παίζει να φταίει???

Δημοσ.

Παιδιά έχω windows 7 ultimate 32-bit SP1 και τις τελευταίες μέρες ενώ έχω κανονική πρόσβαση στο internet όταν ανοίγω τον Chrome η αρχική σελίδα δεν φορτώνει με τίποτα με αποτέλεσμα μετά από λίγο να freezάρει και να μου εμφανίζει μήνυμα για "τερματισμό σελίδων" ή "αναμονή" .Τον έχω απεγκαταστήσει και τον έχω ξαναπεράσει αρκετές φορές αλλά και πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Τι παίζει να φταίει???

Kαι μενα σε windows 7 64 bit ακριβως τα ιδια μου κανει!!Για βοηθατε βρε παιδια.

Δημοσ.

Κάνε ενα έλεγχο στο registry με το ccleaner καθώς και σβήσιμο cookies...

Η αρχική σελίδα είναι η google.gr?

Δημοσ.

Το CCleaner είναι αρκετά καλό για επείγοντες δουλειές, για τακτική συντήρηση όμως το καλύτερο είναι το AVG Tune Up 2013!!

Τεσταρισμένο και με εγγυημένα αποτελέσματα!! Θα κάνει τρομερό καθάρισμα στο μητρώο και θα διαρκέσει κιόλας... Οπότε μπορείς να το κατεβάσεις σε trial version και να δεις αποτελέσματα!! με αυτό παίζει να δουλέψει ο chrome!!

http://www.softpedia...PC-Tuneup.shtml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...